Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac? din 6 apr 2003 22:52 de sabba
Ei, si!:)):))
Poate la fata asta se aplica principiul daca e marti e belgia!:)):))
Luni, costel; marti sandel si tot asa!:)):)):))
Re: Re: din 6 apr 2003 22:34 de adeline
Cat profesionalism!Cam de cate ori trebuie sa faca asta in ziua respectiva?:))
Deci dupa tine ar trebui:o laba scurta si pe urma un futai pe cinste!:)):)):)):))
Si daca ea se razgandeste de mai multe ori intr-o saptamana,asta se cheama ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac? din 6 apr 2003 21:18 de adeline
Care primul,care al doilea mai Sabba?Tu nu vezi ca sunt un regiment?:)):)):)):)):)):))
Tu nu vezi ca "toti cu nadragi imi sunt dragi"?(tot in cazul ei!):)):)):)):))
Parca e un episod desprins din epopeea Vacanta ...
Re: Ruptul atei din 6 apr 2003 20:58 de adeline
Iti dau un sfat cat se poate de comun!Data viitoare cand ai un "contact sexual tare" foloseste vaselina sau daca nu ai asa ceva la indemana atunci foloseste RAMA!Sa nu fie CREME BONJUR!
Si totul va fi ok!
Nu va mai fi nevoie de ...
e bine? din 6 apr 2003 15:01 de lori
ti s+a cam facut si tie.daca +ti place ...pan la fund
Re: Re: Re: Re: cat ar trebui sa intre? din 6 apr 2003 14:34 de sabba
sincer cred ca esti bolnava cu mintea!ce conteaza sa te mariti virgina daca pe jumatate ai facuto deja!ori ai mandria aia ca esti virgina si nu faci nimica ori fao!!!dar nu il mai chinui...saracu ~~:
Mishto chestia asta cu mandria ca esti ...
Re: Imi poate raspunde cineva? din 6 apr 2003 11:29 de sabba
Ce ne multumesti?
Mai bine ne scutesti cu relatiile tale amoroase, si cu povestile astea cu bube,ca mie cel putin imi vine sa vars!
Sifilis? din 6 apr 2003 06:11 de liv3d2184
~~: am avut un cotact sexul protejat binenteles dar ca oricare alt tinar stau cu grija si cu marii semne de intrebare.. ! peste o luna am auzit niste vb despre fata pe care o regulsem ca avea sifils m`am speriat cred ca e ceva normal.. si mi`am facut ...
Re: Ce credeti? din 6 apr 2003 02:11 de Dark Smile
Parerea mea ca daca nu exista comunicare nu prea se poate decat numi o relaite carnala si nimic mai mult.Acum depinde si de cat le duce capu pe alea....o relatie de lunga durata se bazeaza pe inceredere reciproca si respect ..si nu in ultimul rand ...
Re: Re: Ruptul atei din 6 apr 2003 01:27 de Guest
Daca te duci la doctor, alege o femeie. Ca sa ate poti lauda ca ti-a rupt ata o femeie nu un barbat;)
Re: ce sa fac??? din 6 apr 2003 00:53 de Maya
Oricum ai sa faci cum crezi tu,dar nu te astepta la o relatie stabila cu cineva daca "eu nu sunt tot timpul in Rom".
O aventura si niste amintiri..poate...mai mult...:|
Re: Re: casatorita din 6 apr 2003 00:51 de Maya
Xander generalizezi discutia.
Femeia a spus ca nu-i place,sau nu-i mai place.;)
Re: Re: Re: cat ar trebui sa intre? din 6 apr 2003 00:09 de ariana
Hai, bai, sunteti rai! Ce aveti cu fata?
Ce nu ati inteles?
Putin contact sexual, putin orgasm!:)):)):))
Pe principiul putin si bun!:)):)):))sincer cred ca esti bolnava cu mintea!ce conteaza sa te mariti virgina daca pe jumatate ai facuto ...
Re: Re: ce sa fac??? din 5 apr 2003 23:27 de BlueEyes
hmm ciudat
unde a disparut chestia cu sa fie intelegator tandru bla bla si a trecut doar la aspect fizic
?
Re: Re: ce sa fac??? din 5 apr 2003 22:44 de sabba
Pe ce criteriu l-ai ales tocmai pe el?
Re: Re: cat ar trebui sa intre? din 5 apr 2003 22:36 de sabba
Mai,am inteles ca esti fata mare!:|)
Acum noi nu stim daca esti mare sau exagerat de mare!:|):|):|)
Cert este ca daca si tu si el sunteti fericiti si va multumiti cu acel putin ,care totusi suna vesel din randurile tale si nu vrei copii,cu ...
Re: ce sa fac??? din 5 apr 2003 20:43 de adeline
Daca arata bine,of course!:)):)):)):)):)):))
Re: cat ar trebui sa intre? din 5 apr 2003 20:23 de adeline
Mai,am inteles ca esti fata mare!:|)
Acum noi nu stim daca esti mare sau exagerat de mare!:|):|):|)
Cert este ca daca si tu si el sunteti fericiti si va multumiti cu acel putin ,care totusi suna vesel din randurile tale si nu vrei copii,cu ...
Re: intrebare din 5 apr 2003 11:59 de iuupi
nu trebuie decat sa te lasi purtat de val.
lasi buzele moi, si nu trebuie sa introduci limba de la inceput ii saruti usor buzele si restul o sa vezi ca vine de la sine
pa
intrebare din 5 apr 2003 10:38 de M|nerU
salz
am si io o intrebare daca se poate sa-mi raspundetzi si mie va rog multcateva cum sa sarut o fata ptr ca nu stiu si mie rusine sa ii spun unei fete sa ma invete ea.:(
Pagina 3711 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |