Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
ce sa fac? din 14 mar 2003 23:26 de shakira
ola!
daca paote cineva sa-mi spuna ce sa fac acum i-as fi tare recunoscatoare.
anul trecut prin februarie am mers la un amjoart la un cooleg de clasa.la chef n-au fost ivitati decat 5 colegi de-ai mei(pe langa alti invitati)pintre colegii ...
Re: cum sa-mi recastig prietenul? din 14 mar 2003 22:59 de ankke
cred ca daca te-ai despartit de el o data nu are rost sa incerci sa va impacati pentru ca se poate ajunge din nou la despartire si atunci vei suferi si mai mult...nu cunosc motivele pentru care nu tu nu te poti darui lui,dar daca el asta vrea atunci ...
Re: e bine ca o fata sa fie onconformista? din 14 mar 2003 22:49 de ankke
nu cred ca a fi neconformista inseamna sa stai azi cu unu maine cu altu...si daca faci asta iti vei irosi cei mai frumosi ani din viata pe niste iluzii, placeri...trecatoare
Re: sunt obsedata, acelasi lucru: din 14 mar 2003 22:46 de ankke
in primul rand prietenia nu se cere ci se dobandeste...in al doilea rand daca nu a facut nici un pas inseamna ca ori e timid ori nu vrea sa aiba de-a face cu tine..
Re: uffff din 14 mar 2003 22:42 de ankke
stiu ca e greu atunci cand realizezi ca pierzi ceva...ca ceva sa schimba in viata ta... la inceput e mai naspa...dar te vei obisnui...daca vrei sa-l uiti nu e foarte greu...pentru ca am trecut si eu prin asta...drept sa-ti spun m-au ajutat ...
Re: ce ne facem (baieti) cand luam tzeapa de la fe din 14 mar 2003 22:36 de ankke
pai daca ea ti-a dat papucii tre sa gandesti cu optimism: si-a dat seama ca nu era destul de buna pentru tine..:))
si oricum cui cu cui se scoate...ocupa-ti timpul cu multe chestii ca saa nu te mai gandesti prea mult la ce a fost...o vei uita...:))
Re: important din 14 mar 2003 21:39 de blondyna
Nu mi-as insela partenerul pentru nimic in lume. Daca ma simt bine cu el si daca ne iubim de ce sa mai "incerc" si altul?
Re: Re: sperma inghitita din 14 mar 2003 16:46 de irina6si6
chiar asa incearca si dupa asta sa ne spui si noua cum a fost
Re: Re: Re: din 14 mar 2003 16:43 de irina6si6
nu are nici o importanta daca e virgin sau nu e!!
Re: Re: Mijloace de contraceptie din 14 mar 2003 16:24 de irina6si6
si daca uiti sa le ei???
ce faci atunci???
Re: vreau sa fac dragoste 1 data...baieti help! din 14 mar 2003 12:38 de xander
lasa-l usurel poate e timid!Si daca nu mai ai rabdare fii mai indrazneata dar finut caci alt fel poate sa-si faca alte gamduri despre tine si-l pierzi!!
Re: vreau sa fac dragoste 1 data...baieti help! din 14 mar 2003 02:56 de brunox
nu te gandi cum ai sa faci sau ce ai sa spui atunci cand o vei face...
Vei vedea ca iti vei da drumul la miscari si la cuvinte incat nu o sa te recunosti mai ales daca tii la el ...
Siii.... dupa ce o faci spune cum a fost .Pa:|)
Re: De ce nu pot sa-mi inving timiditatea? din 13 mar 2003 14:14 de irina6si6
am si eu o intrebare: De cat timp esti casatorita?
De ce nu pot sa-mi inving timiditatea? din 13 mar 2003 10:11 de Betty
De fiecare data cind fac sex cu sotul meu, ma comport de parca ar fi pentru prima data.Mai uit un pic de mine doar in momentul in care consum alcool.:)~~:Daca stiti vr-un remediu puteti sa-mi scrietila adresa curtbeatrice@yahoo.com
Re: the first kiss din 12 mar 2003 22:24 de blondyna
Ai 14 ani si iti faci griji? Lasa ca va veni si vremea primului sarut. TE asigur!!! Nu-ti mai fa griji...Iar daca baiatul ala nu face nimik, ori fa tu primul pas, ori cauta-ti pe altcineva... Bafta!
Re: Re: Re: Problema mare...click aici din 12 mar 2003 21:50 de blondyna
eu am 16 ani si pot spune ca nu am dureri mari in timpul actului sexual si ca prietenul meu ma ia destul de usor. Problema e ca in timp ce o fac sangerez si am crezut ca asta se intampla doar prima data... dar si a cincea oara?De asta sunt ...
Re: Re: Re: Problema mare...click aici din 12 mar 2003 21:47 de Guest
stai linistita, si eu am patzit la fel, de primele 3-4 ori am sangerat, contactele sexuale fiind la intervale destul de scurte. nu stiu daca ai aceeasi problema, dar incerc sa te linistesc;);)
ejaculare precocee din 12 mar 2003 19:36 de gigi
Vreau sa ma lamuriti si pe mine cu o problema pe care ma framanta de mult timp. Ejaculez preccoce si am scris la mai mulete reviste de specialitate dar miau recomandat sa rezolv problema cu prietena mea dar ea ma parasit tocmai din aceasta cauza. ...
Re: Ea vrea sa faca sex cu mine!!!!!! din 12 mar 2003 14:57 de Betty
Parerea mea este ca nu ai nimic de pierdut daca incerci.
La varsta ta (c-am frageda), vei acumula o oarecare experienta in domeniu.:))~~:
Re: Re: vreau sa fac dragoste 1 data...baieti help din 12 mar 2003 01:41 de ploiesteanu\
Daca el are experienta,o sa vina totul de la sine.In plus,se vede,din ceea ce scrii,ca exista si un sentiment la mijloc,ca altfel nu iti spunea sa mai astepti pina vei fi sigura,deci o sa-ti vina mult mai usor.Sfatul meu,stai linistita,el o se simta ...
Pagina 3720 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
80 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |