Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ce poti:)

din 20 mar 2003 21:09 de sabba

Adica alegi singuratatea?

ce poti:)

din 20 mar 2003 21:04 de johndoeroman

yeap...things will never be the same.... Greselile trecutului se agata de tine ca o piatra de moara... Daca esti tare si rezisti singuratatii o vreme..alege altceva...

Re: Re: perversitate

din 20 mar 2003 20:21 de sabba

Cata vreme ambii parteneri sunt de acord sa faca un lucru sau altul in pat si le face placere amandurora, acesta nu poate fi considerat pervers. Doctore, de data asta nu sunt de acord cu tine! Atunci daca actiunea nu se desfasoara in pat este ...

Re: Re: a crede sau a nu crede

din 20 mar 2003 19:36 de sabba

Un sfat: bucura-te de momentele astea cat poti de mult!

Re: Re: Re: in primul rand nu dispera

din 20 mar 2003 18:27 de irina6si6

BA,TU N-AI INTELES!EL ARE PROBABIL 11 ANI DE II E FRICA DE MAICA-SA!!!!

Re:

din 20 mar 2003 17:29 de sabba

Chiar?:)):)) Asta-i secretul sa fiu fericita? Sa am parul pubian mediu? Pfuuuu! Ia sa mai ma tund sa vad daca-mi iese pasenta asta!:)):)):))

Re: Simplu!!

din 20 mar 2003 17:18 de sabba

Sfatul meu este sa mergi la un laborator si sa-ti faci o analiza de urina, iar daca nu vrei exista niste teste americane foarte bune! Ai grija, cu Barza s-ar putea sa vina barza!

Ce sa fac daca cineva ma pune

din 20 mar 2003 15:00 de Bogdan

Ce sa fac daca cineva ma pune sa fac sex mai mult decat pot~~:~~:8)~~:

raspuns

din 20 mar 2003 05:43 de johndoeroman

Iti zic eu cum e cu altu:) Marfa rau de cele mai multe ori fiindca cu al tau te obisnuiesti..si sexul nu mai e acelasi lucru...nu zic ca e rau..dar in timp devine sex... Pune bine in balanta daca merita...fiinca riscul maxim si ultim e sa-ti pierzi ...

Ma omule!!!

din 20 mar 2003 05:27 de johndoeroman

Ce tot ai? Nu e nimic anormal, cateodata mai cresc si dupa cum le ti in pantaloni. A mea sta curbata in sus....si nu ma plang!! Dar daca nu e bine???!! Ia uite ce-mi faci, incepui sa ma ingrijorez:)):)) Ptiu drace:)

din 20 mar 2003 05:24 de johndoeroman

Un tip a zis odata ca secretu fericirii e masura.... Daca e prea lung il scoti dintre dinti..:) Daca e prea deloc...te iriti..:: Deci daca vreti sa fiti fericite..lol...sa fie mediu:)

Ai mama doctor?!!!

din 20 mar 2003 05:19 de johndoeroman

De ce nu vorbesti cu mama ta...ea ar putea sa te ajute cel mai bine... poate tie cam frica sa discuti cu ea... dar ca doctor.. cred ca ar accepta mai usor ca ai facut-o la 16 si nu la 14!!! Incearca totusi ai o varsta..si esti FEMEIE:) Daca nu ar ...

Re: a crede sau a nu crede

din 19 mar 2003 22:15 de ankke

dragostea adevarata nu are sfarsit...cel putin in cazul meu...daca merita dece sa nu crezi ca ai gasit-o?

Re: Re: SEX ANAL

din 19 mar 2003 20:57 de hunga-bunga

Salut .. ma numesc Anandela si referitor la ceea ce spune blonda ... fata , nu strica , incearca .. si vezi , daca te uiti in oglinda si iti vezi gingiile , inseamna ca atunci cand a scos-o te-a intors pe dos ... deci alta data sa numai incerci ... ...

Re: Re: Re: pai...

din 19 mar 2003 16:17 de irina6si6

CHIAR ASA! AI DREPTATE!!

Re: Re: kolumban

din 19 mar 2003 16:07 de irina6si6

Stiu ca nu e sfatul pe care il astepti dar uita-l. E cel mai bine, altfel o sa iesiti o data sau de doua ori dupa care o sa te faca sa suferi. Asta daca o sa apuci sa-l interesezi. CHIAR ASA!ARE DREPTATE EXPERTUL!!!UITA-L!!!1

Re: dap

din 19 mar 2003 15:51 de irina6si6

daca practici metoda mult..in final o sa ai un rezultat pozitiv.. Iar calendarul tine daca ai ciclu regulat, foarte regulat...dar si aici iati masuri de prevedere...unii zic 10 zile de la inceputul ciclului si 10 zile inainte sa vin.. eu am redus ...

dap

din 19 mar 2003 06:07 de johndoeroman

inainte de ejaculare se elibereaza lichid seminal (pentru lubrefiere cica)care contine aproximativ(ca nu i-am numarat) 40.000 de ~~::) Unu din toti e de ajuns!! daca practici metoda mult..in final o sa ai un rezultat pozitiv.. Iar calendarul tine ...

Re: Re: De ce nu pot sa-mi inving timiditatea?

din 19 mar 2003 05:47 de johndoeroman

Da. E clar ce vrei da nu iti recomand. Fi atenta... ce vrei tu si poate nu stii este o aventura...(poate90%). Asta iti va redda pofta de viata,si culoare in obrajori :). Dar sfatul meu e sa nu o faci...fiindca 70% din aventuri se termina tragic, ...

Re: Re: pai...

din 19 mar 2003 05:37 de johndoeroman

Fii atenta!!! Exista solutie..si nu e greu de aplicat...nici usor da se poate: 1)din momentul asta nu mai exista, ignoral...la limita politetii sa nu para ca faci special... 2)si alege un altul din clasa...care iti place second..ma rog...si fa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3717 din 3731
«   1 ... 3714   3715   3716   3717   3718   3719   3720 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare