Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Apoi tuh ... din 16 mar 2003 04:23 de Andy
La ce interval ai avut loc contactele ???
Daca e mai scurt de 4-5-6 zile ... las-o mai moale ... fa o pauza shi nu mai fi asha doritoare ca ai toata viatza inainte ... ce e prea mult strica .
Asteapta o saptamana shi itzi trece !!!
Daca nu . Dute ...
16 ani ... hehehehe din 16 mar 2003 04:15 de Andy
PAi varsta nu e ceva de luat in considerare ... dar ai griji cu cine o faci ... shi un sfat din experientz ... iatzi tampoane cu tine ... poate o sa ai nevoie ... exista cazuri in care sangerarea poate sa dureze 2-3 zile !!!
Bafta ...
P.S. Sa fii ...
Re: par pubian??? din 16 mar 2003 04:08 de Andy
Pai ... oameni buni ... poate patziti ca in Scary Movie ... sa va vad atunci ... oare cum facetzi voi rost de drujba ???? Va trece shi pofta de ~~:
hehehehe
Pai daca chiar te deranjeaza ia lama shi "tai-o"
Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM? din 16 mar 2003 03:35 de iuliyku
i-am mai spus cuiva...leaga-l de pat si nu-l lasa sa pledce pana nu te satisface:|)
Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM? din 16 mar 2003 03:30 de iuliyku
nu-l lasi sa coboare din pat pana ce nu te satisface:))ia si incearca
Re: Re: am si eu o problema! din 16 mar 2003 03:15 de iuliyku
BRAVOO!!!mi-ai placut blondutza....chiar daca sunt baiat si ar trebui sa tin cu el dar cred ca ar trebui sa iti iei gandul de la el...bafta
Re: cum sa fac? din 16 mar 2003 03:12 de iuliyku
dute la showuri si iti vei face un prieten cu sigurantza sau daca nu incearca sa te distrezi la max si sa nu fii timida.ciao
Re: cum sa fac? din 16 mar 2003 03:09 de iuliyku
eeee in cazul asta tre sa ma contactezi pe mine:))si poate iti vei face un prieten....sau daca nu ma vrei trebuie sa nu fii timida si sa stii sa te distrezi..ciao
Re: Re: SEX in 3, din 15 mar 2003 20:44 de xander
SAU POATE VREA DOAR SPECTATORI´´!!
Re: SEX in 3, din 15 mar 2003 20:26 de roberta
Daca a treia persoana e fata,sper sa faci fata.Dar daca e baiat ma abtin.....;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 15 mar 2003 18:43 de roberta
Este ziua mea?daca ,da,multumesc!
Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 15 mar 2003 18:25 de roberta
blondin-o,abia acum incepe adevarata "ditrctie" , si daca singerezi TREBUIE SA MERGI LA GINECOLOG!!!
Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM? din 15 mar 2003 18:15 de blondyna
Buna intrebare.... Am ceeasi problema...
Re: de ce? din 15 mar 2003 17:26 de roberta
daca e vorba sex , nu stiu.daca e vorba de haine si masini cred ca e o schimbare de fatada si toate vor asa ceva.
Re: irina din 15 mar 2003 15:16 de irina6si6
Pai daca vrei te ajut.
Re: ce sa fac? din 15 mar 2003 13:58 de anna
dupa cate am vazut eu cred ca el a fost prima iubire.pacat ca viata a fost asa nasoala si au aparut altii si astfel mii de probleme(ma refer la problema cu parintii fostului tau prieten).eu cred ca ar trebui sa uitati totul si sa incepeti o relatie ...
CUM POTI AJUNGE LA ORGASM? din 15 mar 2003 05:53 de ROBERTA
daca partenerul se termina inaintea mea si eu inca mai vreu sa facem sex CE-I DE FACUT?
CUM POTI AJUNGE LA ORGASM? din 15 mar 2003 05:49 de Guest
daca partenerul se termina inaintea mea si eu inca mai vreu sa facem sex CE-I DE FACUT?
Re: Re: Re: Marimea penisului. din 15 mar 2003 05:06 de xander
]asta n-ar trebui sa ingrijoreze pe nimeni. Daca fata te iubeste n-o intereseaza masura dar oricum tre sa stii s-o folosesti! Daca e o curva chiar ca n-o iteres. deloc caci a vazut ea destule la viata ei!DACA E nimfomana,e mai greu,dar si aia e ...
Vise umede !!! din 15 mar 2003 00:20 de Andy
Vise umede ... Intr-o noapte acu nu de mult ... sa intamplat ceva starniu ... shi m-am speriat ... asha ca ash vrea sa shtiu cum sta treaba defapt . Ne avand cu cine sa vorbesc despre acest subiect am hotarat sa va cer parerea . Pe la ora 22 eram in ...
Pagina 3719 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |