Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: a nu crede din 19 mar 2003 05:28 de johndoeroman
si dupa aia o sa vezi care e realitatea...si o sa-ti aduci aminte cu placere....
De ce credeti ca romeo si julieta e inca o piesa tare?? De actualitate????
V-ati gandit vreodata?
Ca sa nu va doara capu va zic eu: pentru ca...prin moarte ei se vor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM? din 19 mar 2003 05:07 de johndoeroman
hehehe...sa fi-ti voi sanitari...daca ati banui cate femei au de fapt orgasm si cate mint...va-ti cruci...intra-devar...ar trebui sa munceasca mai mult si barbatul...dar nu asta e raspunsul...iar 90% din cazuri cand ii ceri mai mult se termina ...
Parca e prea mare din 19 mar 2003 01:13 de iuliyku
:))Mah baietzi ....ce spunetzi?! pe voi v-ar deranja daca vi s-ar parea ca avetzi penisul prea mare?????Nus de ce dar pe mine ma deranjeaza....spunetziva si voi parerile.Salutare
Re: Re: cum sa fac? din 19 mar 2003 01:07 de iuliyku
dar sa-mi spuna si mie barul in care mere sau discoteca ca poate ne intalnim:));)
Re: Re: Re: Pozitzi noi ...>:( din 18 mar 2003 21:13 de sabba
1. Eu nu raspund vulgar!
2. Este foarte importanta comunicarea intr-un cuplu. Ca sa primesti un raspunzi trebuie sa-l ceri si sa se vada ca te intereaza acel raspuns. Trebuie sa-ti faci partenera sa aiba incredere in tine pentru a-ti spune ce-i ...
Re: Re: de ce? din 18 mar 2003 20:50 de sabba
WHY? BECAUSE THIS IS THE LIFE! THAT'S WHY!8)>:(>:(>:(>:(;)
Cum asa e viata?
Parerea mea este ca depinde foarte mult ce tintesti in aceasta viata. Poti tinti banii si masina unui tip, dar cu ce te alegi? Cu o plimbare, cu doua,cu noua. ...
Re: Eshti peste tot ... din 18 mar 2003 16:28 de irina6si6
EU??!!!??DE VINA?SI FATI DRUM DACA MA "YUBY"!!
Re: Re: vreau sa fac dragoste 1 data...baieti help din 18 mar 2003 15:31 de Guest
nu te stresa prea tare...sunt convins ca daca te iubeste el te va invata
Re: Re: Re: SEX in 3, din 18 mar 2003 15:29 de irina6si6
SAU POATE VREA DOAR SPECTATORI´´!!
da' mai stii!(in orice caz a treia persoana daca o sa fie spectator sa-si iei camera de filmat)
Re: Re: e vina mea? din 18 mar 2003 15:23 de irina6si6
ia-ti o vacanta si atunci vei vedea daca il iubesti sau nu.
Baiatu sa fie mai in varsta? din 17 mar 2003 23:59 de Vladazard
Intrebarea mea cea mare: Baiatu trebuie sa fie mai in varsta decat fata? Daca da cu cat si de ce?
Problema este ca eu cred ca daca baiatu este mai mare cu 3 ani in sus decat fata intra clar la pedofilie, indiferent de varsta!!>:(
Re: Virginitatea - demodata? din 17 mar 2003 18:22 de Alecs
:))Asta numeshti tu problema?!
Te;ai gandit inainte daca
virgina sau experimentata
ar dori sa aibe de'a face cu un "nehotarat" ca tine?;)
Incearca sa privesti femeia cu alti ochi...sau nu shtiai ca cel mai bun shofer este acela ...
Re: e vina mea? din 17 mar 2003 18:14 de Alecs
..el vrea chiar sa ishi petreaca viatza cu mine..
Dar tu,ce vrei?
Nu te mai invinui,pentru ca mai mult rau itzi faci.Iubirea simbolizeaza armonie,frumusetze si daruire de sine.Daca nu vine neconditionat,atunci nu mai vorbim despre iubire,ci ...
Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM? din 17 mar 2003 18:03 de Alecs
:)Schimba'l!Marea e plina de peshti,asha ca ,nu'tzi fie teama ca o sa ramai fara prada.Sau
...nu'i mai oferi "desert" de azi inainte ,decat daca merita...ia vezi,se va schimba ceva?;)
Re: Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM? din 17 mar 2003 16:34 de xander
uita-l daca asta se intampla prea des?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 17 mar 2003 00:40 de blondyna
blondin-o,abia acum incepe adevarata "ditrctie" , si daca singerezi TREBUIE SA MERGI LA GINECOLOG!!!
S-a rezolvat...
;):))
Re: cum sa fac? din 17 mar 2003 00:18 de blondyna
Sunt fete foarte frumoase care nu au nici un iubit. Sunt fete mai uarate care au chiar si mai multi in acelasi timp. Important este sa ai tupeu, sa nu fii timida si sa stii sa te bagi in seama la un baiat, ca doar nu ti-o cadea unul din cer, in ...
Re: 16 ani ... hehehehe din 16 mar 2003 04:57 de pylka
Daca ti-a placut nu conteza cand afla parintii,important ii sa nu-ti para rau.;)
Re: Re: Re: Re: Marimea penisului. din 16 mar 2003 04:48 de pylka
Nu marimea conteaza ci cred ca ii o chestiune de potrivire intre cei doi.:))
Re: Re: par pubian??? din 16 mar 2003 04:38 de pylka
Sa inteleg ca pe tine te deranjaza Andi,dar cred ca ar fi mai bine sa ne spui parerea!>:(>:(
Pagina 3718 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |