Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Intrebare... din 19 feb 2003 01:26 de Guest
Poate ar trebui sa-ti raspunda un baiat.:)
Nu iti dai seama dupa experienta lui?Ca oricat ar fi de,hai sa zicem "perfid",tot iti dai seama.
:)
Re: cum? din 18 feb 2003 23:49 de Guest
simplu.Iti iei inima in dinti si ii spui ca il doresti.Daca tine la tine cred ca va intelege.Daca nu este pregatit iti va explica frumos
asculta din 18 feb 2003 23:47 de bau
trebuie sa fie o persoana de incredere, sa fie tandra si daca se poate si mai experimentata decat tine.Primul act sexual este foarte important .Este recomandat sa se faca cu tandrete
Re: tot eu din 18 feb 2003 23:14 de Guest
Da normal ca-si da seama, acuma depinde si la ce doctor te duci, ca daca e unu aerian .. atunci mai greu, dar in general ei stiu cum sta treaba in astfel de cazuri, doar de aia is ginecologi...8)
tot eu din 18 feb 2003 21:56 de blondyna
Am cam multe intrebari in seara asta...
Sa presupunem ca mama ta a aflat ca ai facut sex si se hotaraste sa te duca la un medic sa vada daca este adevarat, pentru ca tu i-ai spus ca te-ai dezvirginat cu...un tampon (de exemlpu), sau pentru ca la ora ...
fara titlu din 18 feb 2003 21:41 de blondyna
Folosind metode de contraceptie naturale, cum ar fi ejacularea in afara, exista riscul de a ramane insarcinata? Daca v-ati putea exprima parerea si in procente( cat credeti ca este de riscant).
Intrebare... din 18 feb 2003 21:28 de blondyna
Am si eu o intrebare mai altfel...
Cum isi poate da seama o fata daca iubitul ei este virgin sau nu...?
Prietenul meu spune ca eu am fost prima fata cu care a facut-o si nu stiu daca sa-l cred. Ori sunt eu idioata si reuseste sa ma minta, ori nu ...
Oare de ce ? Ce se intampla .... ? Prea timid ? din 17 feb 2003 00:25 de Andy
In primul rand, salut la toti ! In problema mea care o sa o datailez imediat, mi se invesc aproape numai intrebari si raspunsuri mai putine... Deci am 18 ani si umpic si problema e ca sunt prea timid si-mi dau si eu seama de asta, si chiar sunt prea ...
Re: Pana cand? din 17 feb 2003 00:12 de DrSexpert
Pai n-o mai face si tu cand esti pe stop!!! :))
Acum pe bune, n-ar trebui sa se intample asa ceva, poate nu s-a rupt himenul in intregime si atunci ar mai fi o explicatie... dar daca se mai intampla cred ca ar trebui sa consulti un medic.
Re: important din 16 feb 2003 23:51 de DrSexpert
Din punct de vedere fizic nu-ti poti da seama decat daca era virgina... traumele violului sunt in general unele de factura psihica judecand in perspectiva relatiei cu viitori parteneri. Daca e sa mearga la un doctor, cel mai bine ar fi sa ...
Re: Re: Indragostita de cel mai bun prieten din 16 feb 2003 17:14 de Guest
Ia gandeste-te daca e bine ce faci!Ce ai de castigat?O relatie mai mult decat amicala dar cu timpul risti sa te indepartezi de el.Ce ai de pierdut?O prietenie puternica.Prietenii nu ii gasesti peste tot.
Gandeste-te de doua ori si intre timp ...
Re: important din 16 feb 2003 17:08 de Guest
Doctorul iti poate raspunde la aceste intrebari.
important din 16 feb 2003 05:52 de Guest
cum poti stii daca o femeie a fost violata ?exista un test care sa stabileasca daca a avut un contact sexua(voit sau nu) in ultimele 6-7 luni?
Re: Re: Cum se face primul contact sexual? din 16 feb 2003 05:36 de Guest
da ai dreptate dar daca vrei hai sa ne cunoastem si o sa vedemn cum este sa facin sex prima data
Re: ce sa fac ? din 16 feb 2003 04:41 de andreih
In cazul in care ti se intampla numai cu acest prieten, cred ca pur si simplu nu va potriviti in pat; am patit si eu chesti aasta; bad luck; daca nu, problema e de kla tine si cu parere de rau iti spun ca nu stiu ce sa faci.
Re: Ce trebuie sa fac??? din 16 feb 2003 04:34 de andreih
fi tu insati! Fa tot ce vrei sa faci, insa nu face nimic din ce nu vrei sa faci! Daca faci asa, iti garantez succes garantat. Bafta!!>:(
Re: cum? din 16 feb 2003 04:31 de andreih
Creda ca este mult mai simplu decat iti imaginezi; pt. inceput, incearca sa te porti ca atare; daca vezi ca nu merge, spune-i. De altfel, mi se pare cea mai buna varianta>:(
Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 16 feb 2003 04:19 de Guest
Ba bine ca ti-a luat numai geca daca iti lasa vreun bonus (latei sau altceva atunci ce faceai)
:O:|):|):|)
Re: Re: Offffff.... din 15 feb 2003 21:40 de Guest
probabil nu este raspunsul pe care-l doresti dar fi mai sigura pe tine.spune-le sa mearga cu tine si e posibil sa nu te duca daca te vor vedea atat de hotarata.:(:(:(:(:(:(
sincer mi pare f. rau... pt tine!!!!
milena
Ce ma fac cu parintii mei? din 15 feb 2003 15:47 de blondyna
Ce sa ma fac cu parintii care-i am eu?
Cred ca ei banuiesc ca mi-am inceput viata sexuala si au inceput sa ma "urmareasca".
Ce sa le fac?
Ce sa le spun ca sa ma creada cand neg tot( adevarul).?
Daca mama ma va duce la un ginecolog sa vada daca ...
Pagina 3727 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |