Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Motivele pentru care faceti sau ati face s din 5 aug 2009 14:58 de vladbodan
nu pot da un raspuns anume fiindca sunt multe motive intradevar pentru care as face sex
1) ar fi din cauza nevoii fiziologice
2) e si placerea si scapi de stres si de toate si iti mai pune la sfarsit un ranjet pe buze
3) facand sex te poti si ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvi din 5 aug 2009 11:25 de ebemu
din cunostintele mele in capitolul sex...
eu as crede k ptr a meliora durerea nu trebuie sa te grabesti
totul se face usor ...fata ajunge la orgasm atunci cand in timpul sexului o atingi usor de la gat in jos...cu un singur deget...si linia sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa din 5 aug 2009 09:43 de Pasaroi_Cuminte
1.S-ar putea sa se simta "sufocat" si sa nu-i placa aceste "tiruri" de marturisiri si confesiuni
2.S-ar putea sa priveasca aceste actiuni ca pe o obligatie de a "da raportul"
1+2= s-ar putea ca toate aceste actiuni se le clasifice ...
Re: Motivele pentru care faceti sau ati face sex! din 5 aug 2009 03:45 de the_gogu
deci...chiar nu se mai poate...TREBUIE!!!:lol:
in ultima mea relatie...care a fost la distanta dupa o luna de vorbit la telefon cand ne vedeam...numai rezistam si cand ne intalneam se rezolva problema(bine...nu stateam cu ea DOAR pentru ...
Re: Re: Re: Sal am 14 ani si am o intrebare... din 5 aug 2009 03:11 de the_gogu
deci frate...esti praf cum dreq sa o ai asa mica? la varsta asta trebuie macar 30 cm!!!
du-te urgent la un doctor sa faci operatie!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie intre un f din 4 aug 2009 22:08 de sweety16
Mai atat ea cat si toti ceilalti fumatori sunt/em constienti ca FUMATUL DAUNEAZA GRAV SANATATII dar...
In plus sunt atatea lucruri rele care stim ca ne fac rau si totusi le facem...mancarea nesanatoasa, bautura, iarba, stresul, etc etc etc
Re: Re: Sexul anal: pericole, protectie etc. din 4 aug 2009 21:42 de Jo
eu stiam ca la sex anal poti sa-l bagi pe tot :mellow: dasta multi care au p*** lunga practica sex anal :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie intre un fumat din 4 aug 2009 18:45 de madagascar
Si cand o sa te trezesti ca iti face rau.. cand mama , tata , sora , cumnatu , prietena ta se vor imbolnavi de cancer la plamani sau doamne fereste ce altceva..:(
De ce trebuie sa ne dam seama ca unele lucruri sunt grave doar dupa ce ...
Re: S-a rupt ata? din 4 aug 2009 18:05 de 9595 doctor
dai fratie in femeie fara grija...doar nu ti-o cadea ''cioaca'' :)...fa-o piscina da-o dreaqB)
Re: Re: Penis stramb! din 4 aug 2009 14:48 de Vraci
Hai sa-l lamuresc eu!
Trebuie in primul rand sa-ti pui un tifon la nas, sa-ti ungi penisul in special capul, cu fecale si sa stai fara chiloti reprize de 2 ore pe zi. Atentie cum distribui fecalele pe capul penisului. Daca-l ai pe dreapta trebuie ...
Re: Relatie intre un fumator si un nefumator!!! din 4 aug 2009 14:18 de DarkAngel
Pai majoritatea cand se lasa de fumat au tendinta de a manca (unii dulciuri altii mancare) si mancand mai mult decat deobicei este normal sa creasca greutatea corporala.
Dar incearca sa te lasi de fumat si sa te apuci de un sport.... Facand asta ...
Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirginare !!! din 4 aug 2009 10:17 de kyzzyk
sa sti ca ai dreptate
Re: Sexul anal: pericole, protectie etc. din 4 aug 2009 00:18 de simosimina
Sexul anal poate fi si periculos ..daca este practicat foarte des. De ce? Pay..cum se stie exista 2 sfinctere..cel extern(pe care tu il "manevrezi") si un sfincter intern (care se contracta involuntar..)
Daca sexul anal este practicat super des ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...De ce?... din 3 aug 2009 23:39 de sweety16
Pnm...poate trebuie sa ma reprofilez...:lol:
Re: Penis stramb! din 3 aug 2009 23:30 de bybyku`
saracu tipu cu penisu stramb el asteapta lamuriri nu sa va certati voi aici pe forum care e mai tare si care are dreptate(!) cand o sa exciti o fata la maxim nu mai conteaza ca e putin stramb...nu toti au penisul drept la boloboc ...
Re: Trec zilele.... din 3 aug 2009 17:57 de Black_06
Sunt la serviciu acum si m-am decis sa mai postez ceva aici:,.....
Tot weekend-ul am fost super ocupat pot spune,aproape ca nu am avut timp nici macar sa mananc....mi-am vizitat bunicii,toti prietenii mei din copilarie,ce sa spun,MI-A ...
Re: Re: aaa din 3 aug 2009 15:32 de anturika
Cui nu-i place sa fie mangaiat? Unei fete ii place sa o mangai din cap pana in picioare ! numai asa cum spunea si " indragostit" o iei asa incet ... azi putin maine putin ...si sigur o sa-i placa...si daca riposteaza sa zic asa :))) o face asa ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 aug 2009 15:15 de sweetgirl16
ok las-o asa.Eu doar mi-am spus parerea,cat despre implinirea erotica a unui barbat nu ai de unde sa stii ca nu o inteleg chiar daca am 16 ani,sunt mult mai matura decat altele la 20,iti garantez!:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 aug 2009 15:09 de justfeet
depinde cum le privesti ....iar pe site a intrat fiecare cu un motiv nu doar pt fun...cu respect iti spun poate este cam mica sa intelegi implinirea erotica a unui barbat si toti o intelegem cu timpul in general vb. E ffff adevarat ingrijirea ...
Re: Re: Sunt incepatoare: sa-i fac sex oral? din 3 aug 2009 14:31 de sweetgirl16
bine zis!:flowers:
Pagina 398 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |