Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasa din 7 aug 2009 20:34 de Guest
Daca vrea sex, cu mare placere.nu sariti pe mine:Pde ce sa no fac?daca ni fac eu o o face altu.si am invatat ca daca o femeie vrea sa faca sex trebuie so faci.daca e beata sau drogata nu se face.
Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult?? din 7 aug 2009 16:35 de shell
sa nu va aud..ca nici voi fetele nu sunteti ingerashi care nu fac prostii cand au o ocazie in care el arata mai bine si e mai bun decat actualul prieten...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 aug 2009 14:30 de anturika
Am discutat cu el....si nu am reusit sa inteleg dc se comporta asa..i-am spus ca asta nu inseamna control..dincontra atunci cand nu-l sunam si nu-i dateam sms o perioada mai lunga intr-o zi..tot el facea gura ca nu vreau sa vb cu el....daca il ...
Vitaminele din 7 aug 2009 14:02 de jizabell
am 16 ani,1,62 48 kg,si vreau sa fiu mai grasa.ptr asta am luat acum o luna niste vitamine,(calciu magneziu,zinc),si mi s-au terminat.de data asta am intrebat o pe mama sa-mi ia ea.nici nu stiti cum a reactionat:blink:cik nu am nevoie de vitamine,si ...
Re: Cum poti excita un din 7 aug 2009 13:16 de Guest
un baiat e excitat in 99% din timp.de ce trebuie sa ma exciti ffffffffffffffffffffffffffffffffffff mult?eu sunt mai escitat daca trece mult timp intre sex/masturbari.dar daca sunt extrem de ffffffff excitat am observat ca ma grabesc sa termin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te din 7 aug 2009 12:37 de sweetgirl16
te inteleg foarte bine ca si eu am patit chestia asta si e destul de naspa,faptul ca nu ai incredere in e nu te ajuta deloc si mai degraba va distruge relatia,intalneste-te cu el si spune-i ca vrei sa vb serios nu asa aiurea ca pana acum ca la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motivele pentru care facet din 7 aug 2009 02:28 de ExoticDream
Proceed, please.... :ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca? din 7 aug 2009 02:26 de ExoticDream
"Cand vreau eu" nu inseamna un moment anume, ci sa zicem pe parcursul unei zile intregi.... Daca el nu simte din interior aceasta dorinta in 1-2 zile, de exemplu, iar eu simt de vreo n ori pe zi, inseamna ca nu prea suntem compatibili in modul de ...
Re: Re: Re: Ganduri serioase sau nu? din 7 aug 2009 01:49 de ExoticDream
Dupa parerea mea, nu trebuie sa-ti faci iluzii, mai ales la 15-18, poate chiar 20 de ani, nu cred sa existe prea multi baieti care sa aiba in minte o relatie extrem de serioasa cu o fata aflata inca in adolescenta (ma refer in primul rand la ...
Re: Re: Re: Re: probleme cu penisul din 6 aug 2009 17:32 de cristianDoct
[stai ma cal, nu ai nimic...e perfect normal...la primu contact sexual ata se va intinde ..normal ca va durea putin dar dupa nu o sa mai ai probleme iti zic din propria piele...am patito la fel si nu necesita operatie chirurgicala atat timp cat ...
Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 6 aug 2009 12:15 de sweetgirl16
si eu la fel cred:love:love is in the air:ok:
Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca? din 6 aug 2009 06:56 de Pasaroi_Cuminte
Aceasta non-comunicare se intampla des sau rar ? Pt ca daca se intampla des atunci
este o problema.
Dar daca lui nu-i canta "cucu" cand vrei tu, atunci in mod direct il obligi.
Aici deja vorbim despre un defazaj de unda.
pt ca ...
Re: Ce prezervativ e bun pentru a dezvirgina o fat din 6 aug 2009 00:22 de ha ha ha
carei mai ieftin adik nu pui dlok dak esty barbat:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Motivele pentru care faceti sa din 5 aug 2009 21:31 de valentine
Am votatO:) Cat despre prezentat...trebuie sa negociez cu leana(!)
Re: Re: Re: Re: Motivele pentru care faceti sau at din 5 aug 2009 21:15 de ExoticDream
Prezint-o tu daca crezi ca ai o varianta mai buna.... si voteaza!
:-`:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea m din 5 aug 2009 21:10 de ExoticDream
Nu este vorba de [b]obligatia[/b] de a face astfel de gesturi, aici este la fel ca in cazul sexului fara sentimente, stii ca s-a discutat subiectul, ideea este ca dorinta de comunicare sa vina [b]din interior[/b], nu sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt i din 5 aug 2009 20:33 de ExoticDream
Daca exista comunicare destula plus sentimente, ce te opreste sa incerci? Nu trebuie sa-ti iasa ca in filmele XXX de prima data, el nu te va critica. Ma gandesc ca, daca il iubesti, dorinta de a-i oferi aceasta placere te va excita si pe ...
Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sex din 5 aug 2009 18:21 de sweetgirl16
loooooooool:x:x:xdeja imi e rau
Re: Virgin din 5 aug 2009 15:32 de dan
eu am 25 si am inceput la 18...chiar de ziua mea...asta mi-a fost cadoul de la prietena cu care aveam 3 ani.oricum a fost super...cu toate ca ... e o chestie care nu trebuie sa iti retina gandurile...
cu cat se intampla mai tarziu cu atat e mai ...
Re: Re: Re: Motivele pentru care faceti sau ati fa din 5 aug 2009 15:22 de valentine
Nu prezinti problema cum trebuie ExoticDream...
Pagina 397 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |