Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Virgin la 24 de ani

din 9 aug 2009 20:17 de metaforic

Din punct de vedere social nu exista nimic rau in a fi virgin la varsta ta si daca exista nu ar trebui sa iti pese. Insa, nivelul de testosteron este probabil sub medie datorita inactivitatii sexuale si masturbarii. O viata sexuala activa te-ar ajuta ...

Re: Virgin la 24 de ani

din 9 aug 2009 13:44 de Zsu

Eu iti zic o chestie care nu cred ca o sa o auzi prea des de la nimeni.. Trebuie sa faci primul PAS ...pana nu iti cauti spiritul de aventura ,chiar da faci o gafa sau badaranie nu conteaza...faci contactul si incepi viata sexuala.. dar tine ...

Re: Arta seducţiei, de la Casanova la Superman

din 9 aug 2009 10:40 de metaforic

Nici una nici alta. Cel putin eu nu... fug de literatura contemporana ca dracu de tamaie si va sfatuiesc si pe voi sa faceti lafel. Stiu ca este un stereotip si nu trebuie sa judeci o carte dupa coperta cum nu ar trebui sa judeci un autor dupa ...

Re: Re: Prietena mea a facut o greseala oare?

din 9 aug 2009 09:49 de metaforic

Dap, asa e. Toata lumea face numai tu nu. Injura-i da-i in... auzi tu ce tupeu pe ei, in locul tau ceream si adresa ei sa ma duc personal sa le zic parintilor si ii dadeam si vreo 2 palme. :lol::lol: Acum lasand gluma la oparte sa stii ca ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Motivele pentru care faceti sa

din 9 aug 2009 04:48 de the_gogu

ma faci sa rad...dar de data asta ma abtin si in caz de nu ai vazut...chiar daca esti virgin in titlu scrie motivele pentru care ati facut SAU ATI FACE...deci intra toata lumea aici...daca nu ai face niciodata e treaba ta nu trebuie sa faca ...

Re: Re: Re: Cat de adanc aveti vaginul?Dar circumf

din 9 aug 2009 03:52 de ExoticDream

Trebuie sa fie buna la gimnastica. Statul pe cap mai este proba la bac? :wacko::blink::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: escapelle!!!!!

din 8 aug 2009 15:00 de simosimina

Nu sunt sanse sa ramana insarcinata. Pastila asta este sigura 100%!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 aug 2009 12:38 de sweetgirl16

Daca ii mai dai o sansa incearca sa retii niste lucruri:nu-i mai controla telefonul,nu sta bosumflata si spune-i in fata ce nu iti convine,ofera-i libertate si mai ales fara interogatoriu,da importanta aspectului tau fizic,nu mai incerca sa il ...

Re: Vitaminele

din 8 aug 2009 12:10 de simosimina

well..eu am 23 de ani..am tot 1.62..si tot 48 de kg :)) Si crede-ma ca nu vreau sa ma ingras deloc:)) As arata oribil mai grasa. Pentru ca la inaltimea pe care o avem noi, trebuie sa avem maxim 51 kg...sa nu depasim. Eu am noroc ca am un trup ...

din 8 aug 2009 12:06 de DarkAngel

Daca consideri ca nu este ceva in regula cu metabolismul tau... te duci iti faci niste analize vezi ce nu este in regula (ce lipsuri ai) dupa care iei analizele respective te duci cu ele la un medic de spicialitate si ala iti va spune ce este nevoie ...

Re: Intarziere menstruatie dupa intrerupere pastil

din 8 aug 2009 12:02 de simosimina

Foarte posibil este sa intarzie din cauza intreruperii anticonceptionalelor. Eu cand am facut pauza de 1 an...crede-ma ca mi-a intarziat vreo 3 saptamani...in care eram putin speriata ca as putea fi insarcinata, dar era doar vina lor. Pentru ...

Re: Marimea la penis

din 8 aug 2009 10:02 de x_y

nu conteaza marimea in stare-,,moarta,-ci eventual atunci cind e ,,treaza,,si in general nu prea conteaza marimea trebuie sa stii sa o folosesti asa cum o ai si totul v-a fi bine

Re: Arta seducţiei, de la Casanova la Superman

din 8 aug 2009 03:35 de valentine

Nu stiu ce e de comentat atat timp cat tehnicile s-au schimbat dealungul timpului, dar scopul a ramas acelasi. Fie ca este vorba de confirmarea talentelor, fie ca este vorba de satisfacerea nevoilor sexuale, fie ca este vorba de gasirea unei ...

Arta seducţiei, de la Casanova la Superman

din 8 aug 2009 02:05 de ExoticDream

In "Evenimentul zilei" de ieri este prezentata o carte care ar putea constitui o lectura instructiva si agreabila in aceste timpuri in care nici 20% dintre tineri nu mai stiu ce inseamna lectura.... "Volumul [b]„Istoria cuceririi ...

din 8 aug 2009 01:55 de ExoticDream

[b]Maine iti voi muta subiectul la sectiunea "Altele"!!![/b] P.S. Excelent serialul acela, pacat ca (momentan) nu mai avem episoade.... :((:((:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 aug 2009 01:46 de ExoticDream

Trei zile nu sunt chiar o perioada de pauza imposibil de acceptat, da-i aceasta (ultima) sansa de a se gandi daca mai vrea relatia asta, mi se pare evident ca asa nu puteti continua. Comportamentul lui este prea ciudat ca sa poata fi pus doar pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru fete

din 8 aug 2009 01:30 de Guest

e topic despre sex si nu pot sa spun cuvantul care incepe cu f si se termina cu ut?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru fete (il

din 8 aug 2009 01:29 de ExoticDream

Ca ai invatat sa faci sex oricand se iveste ocazia am inteles, intelege si tu ca mai trebuie sa inveti cum sa te exprimi pe-aici, incearca sa folosesti cuvinte din dictionar, sexul fiind principala preocupare a multora, s-au inventat suficienti ...

Re: vitaminele

din 7 aug 2009 23:59 de Firefox

la partea cu "ajungi obeza" mama ta are putina dreptate.. caci vitaminele nu contin doar "vitamine" si.. daca sunt folosite in exces.... daca vrei sa te ingrasi e partea a doua.. dar nu o sa ajungi la o greutate dorita.. ori peste ori sub. Chestia e ...

Re: vitaminele

din 7 aug 2009 21:09 de manu18

Din cate stiu, corpul isi ia vitamine atat cat are nevoie si restul le elimina prin urina. Crezi k luand vitamine cresti in greutate? Cauta si u si mananca mai multe proteine....lapte, carne slaba cereale etc

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 396 din 1098
«   1 ... 393   394   395   396   397   398   399 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare