Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Dezvirginarea la fete .......

din 12 aug 2009 02:51 de Cezar09

bai fi atent sunt expert in sex, baiatul de mai sus are dreptate si trebuie sai zici ca o iubesti ,vrajeli si etc dar in primul rand zi ca o sa curga umpic sunge ia o sa fie asa :blink: dar u trebuie sa o faci sa se simta :love: cu tn io bagi tare si ...

Re: Buna

din 11 aug 2009 22:00 de intrebari

may,dak te iubeste nu se v-a supara pt k nu te culci q el; trebuie sa te gandesti bn dak vei face pasul asta si dak merita persoana respectiva si nu cred k e cv rau in asta, fiecare face ce vrea q corpul ei/lui,,,e viata ta,,orikm u stii m bn ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile

din 11 aug 2009 18:01 de mona86

Chucky...(ma incanta nick-ul tau-asa se cheama si cutu' meu,dar stai linistit ca e cel mai frumos din lume)...continui..Nu stiu ce ti se pare atat de ciudat.Zici tu ca dupa 2 ani nu te mai iubeste asa dintr-o data..nu ma mai mira nimic.Mie mi-a zis ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motivele pentru ca

din 11 aug 2009 15:58 de Puffy

mda , drept spus '' sa nu o fac numai din cauza ca el ma preseaza '', daca intr-adevar tine la mine si ma iubeste , inseamna ca va asptepta cit timp va fi nevoie ..! :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motivele pentru care f

din 11 aug 2009 15:05 de simosimina

Well conteaza sa o faci atunci cand tu te simti pregatita..in nici un caz sa o faci doar din cauza ca el te preseaza cu asta.. Nu zice nimeni sa il parasesti..sau sa astepti 100 de ani, dar trebuie sa faic asta cand esti tu pregatita ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motivele pentru care facet

din 11 aug 2009 15:00 de Puffy

Situatie : sintem impreuna de 2 luni , de vreo 2 saptamani incoace , prietenul meu tot incearca sa ma convinga sa o facem(mentionez ca eu sunt virgina). Aproape in fiecare zi incearca sa imi aduca diferite argumente, ca nu e aici nimic rau , ca va ...

Re: Durere vs. Placere

din 11 aug 2009 11:21 de simosimina

In primul rand trebuie sa nu mai fi stresata...relaxeaza-te cand sunteti in pat. Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da, este ca inainte de sex sa faceti o baie calda impreuna...cu preludiu cu tot;)

Re: Oare sunt insarcinata??

din 11 aug 2009 07:38 de Alex [Tm]

deci, pe acel canal pot sa ramana spermatozoizi DACA a fost un act sexual INAITE (gen dak o faci de 2 ori una dup alta) !!!!! dak nu, nu trebuie sa`ti faci griji, "pipi" curata tot .... cat despre menstruatie, si la prietena mea i`a intarziat 2 ...

Re: Re: Prietenie dupa despartire?

din 11 aug 2009 01:26 de sweety16

Mai dupa o relatie de 3-4 ani e cam greu.Pt daca relatia aia a durat atata timp trebuie sa fie un motiv destul de bn intemeiat pt a se ajunge la despartire, pt ca nu stai 4 ani cu o persoana ca sa realizezi k "nu mai merge".Asa in cazul relatilor ...

Re: OB

din 11 aug 2009 00:46 de sweetgirl16

imposibil,trebuie sa simti:ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

din 11 aug 2009 00:31 de sweetgirl16

ce sa fie in neregula cu labiile?tu stii cel mai bine ca iti cunosti corpul...infectia poate fi si de la piscina...ce zici?:,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce poa

din 10 aug 2009 23:58 de Firentze

Nu stiu:-s poate teama...poate ca inca nu sunt majora si trebuie sa merg cu un adult... dar nu inteleg de la ce poate fi infectia:-? mentionez ca mi se pare si ceva in neregula cu labiile mare adica parca sunt scoase asa din orbite :lol: nu stiu cum ...

Re: Durere vs. Placere

din 10 aug 2009 18:26 de sweetgirl16

Parerea mea e ca in pat ambii parteneri trebuie sa fie satisfacuti nu numai unul.E destul de naspa prin ce treci,chestia e ca toti am trecem prin asa ceva.Daca ai facut-o doar de 4 ori de aici incolo nu ar trebui sa te mai doara,prietenul tau stie ca ...

Re: RE........

din 10 aug 2009 18:10 de sweetgirl16

Faza cu "nu trebuie sa ii arati ce simti tot timpul ca si-o ia in cap" da ar fi ceva.Stiu ca am zis sa nu ii mai zici tot timpul ca il iubesti dar nici sa fi chiar asa de distanta da?:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: escapelle!!!!!

din 10 aug 2009 17:45 de sweetgirl16

nu are cum sa ramana insarcinata daca a luat pastila,mai ales daca a luat-o la timp:ok:e fff sigura,stai linistit

Re: Re: Re: Re: Cum sa cuceresc o fata?

din 10 aug 2009 04:15 de maryus

cate am citit pe forumul asta... Exotica ,cred ca stii ca normal un baiat trebuie sa CUCEREASCA o fata si nu invers (ca unei fete ii place un baiat asta nu inseamna ca a fost cucerita si chiar si asa daca baiatului nui place de ea ea trebuie sa ...

Re: Re: Re: Prietena mea a facut o greseala oare?

din 10 aug 2009 00:02 de sweety16

Ce tarie poate avea o fetita de 13 ani sa zica nu?N-are tarie sa refuze un act sexual dar are tarie sa se combine cu unu' de 18 ani nu?Acum e problema ei trebuia sa gandeasca, nu sa se lase vrajita de orice golan.E si vina ei, nu doar a lui.E ...

din 9 aug 2009 23:34 de crisexpert

ba chiar poate ajuta. te relaxeaza si te face sa gandesti mai limpede. dar da, trebuie sa stii cu ce se maanca sexu inainte sa-l practici.

din 9 aug 2009 23:06 de SweetCandy

Ai prea mare dreptate...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 aug 2009 20:35 de metaforic

Ooo Sorine, nu stiam ca esti licentiat in psihologie. Asta e, nu am ce face... trebuie sa ma recunosc infrant, mi-ai inchis gura cu postul asta. Trebuie sa ma inveti si pe mine odata cum se face. Atata inteligenta, atata determinare. Ce sa mai... ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 395 din 1098
«   1 ... 392   393   394   395   396   397   398 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare