Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 feb 2011 17:11 de J

Foarte corect! Nu te umili in fata nimanui,vorbe si fapte frumoase merita cei care iti sunt si le esti drag. Ai incredere in tine, noi te sutinem :flowers:

din 17 feb 2011 17:06 de ThT

Ok,mersi de sfaturi.:flowers:Chiar aveam nevoie sincer..

din 17 feb 2011 17:02 de DaNNY_DiViNO

Good :ok: You just kept your balls. Cat despre la multi ani... NU :ok: Fuck it. Daca o iei cu la multi ani si discutii de ziua ei, sigur te va bulversa mai mult. La multi ani zici la o persoana la care tii si care te respecta iar tu daca ...

din 17 feb 2011 16:59 de DaNNY_DiViNO

Mor cand va aud ca "inseamna ca nu ma iubeste". Te iubeste, dar nu se simte implinit din punct de vedere sexual si tot timpul o sa fie problema asta intre voi. Cand omul probabil a avut o ex iubita care facea asta, sigur nu o sa faca downgrade sa ...

din 17 feb 2011 15:56 de Alina90

Si ? Sau asta e un argument "solid" pt a face? Pai daca se duce la alta pt asta.inseamna ca nu ma iubeste si n-o sa bocesc dupa el!

Re: Spuneti-mi ce sa fac ? incotr-o s-o iau ?

din 17 feb 2011 15:00 de DoILookSexy

Nu, nu te marita de acum.. o sa regreti.. mai ales cu primul pe care il vezi. Daca zici ca nu vorbesti cu parintii tai, matusa ta nu iti da bani, incearca sa iti cauti un job.. pt varsta ta, asta daca stai intr-un oras mare si iti poti ...

Re: Re: Re: as dori si eu un sfat

din 17 feb 2011 14:56 de DoILookSexy

Prietene, nu am nimic cu nimeni ! m-am referit la faptul ca Brasov este unul dintre marile orase ale Romaniei si ca nu sta intr-un sat uitat de lume. Vrei sa iti si desenez ? :,:,:,

Re: Re: Singur cuc la 20 de ani...

din 17 feb 2011 14:33 de ThT

Cum naiba frate va apucati sa da-ti sfaturi unii care sunteti intr-o situatie mai rea decat el?Cum naiba il sfatuiesti sa joace jocuri pe pc si sa stea pe net in locul iesitului?Nu se va alege cu nimic doar cu niste ochelari de vedere. Intr-o ...

Re: Fantezii uro

din 17 feb 2011 14:03 de BBU

=))) si ala cu kk cum se numeste FECO ? daca ghicesc mor de ras :)) Dar de fanteziile VOMO ai auzit ? voma e in trend asa ca "embrace it" .

Re: Singur cuc la 20 de ani...

din 17 feb 2011 13:21 de Laura94

La fel si la mine exact cam aceeasi poveste acum in prezent nu am prieteni,dar am rude care ma sustin(verisoarele,verii)cu care mai comunic dar eu m-am obisnuit singura asa gaseste-ti un lucru de facut vizioneaza filme,joaca-te pe pc counter strike, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Codex Alimentarius- adevar

din 17 feb 2011 13:20 de Rolando

App,toti au vrut sa scape de comunism ca cica era viata gea,ca nu stiu ce...dar cum se explica faptul ca populatia tarii era intr-o continua crestere? si dupa 90 nu mai exista nici un oras care sa inregistreze crestere a populatiei sau macar sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Codex Alimenta

din 17 feb 2011 13:18 de DaNNY_DiViNO

Frate, suporti suporti dar plm te exaspereaza la un moment dat. Ia incearca tu, daca stai la bloc, sa te concentrezi sa vezi daca exista macar 30 de secunde de liniste totala. Adica fara masini, claxoane, ambulante, tramvaie, bubuieli, posnituri, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Codex Alimentarius- adevarata

din 17 feb 2011 13:13 de DaNNY_DiViNO

DA, toata lumea muncea pentru toata lumea. Si ghici ce, aveau beneficii exact cum au si cei care muncesc acum in afara. Adica salariu bun, stabilitate, apartament de servici, etc. Noi ce avem aici ? Mancare scumpa, cheltuieli mari, chirii ...

Re: Re: Re: Re: Codex Alimentarius- adevarata

din 17 feb 2011 13:08 de Rolando

Ce spui tu aici nu se asemana putin cu ce se intampla pe vremea comunismului?Adica mancarea provenea din munca oamenilor,pe vremea aceea oamenii mai si munceu,nu ca azi,toti vor sa lucreze la birou si din cauza asta normal ca nu se mai poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Codex Alimentarius- adevar

din 17 feb 2011 12:56 de DaNNY_DiViNO

Corect. Si nu numai. Zi-mi un motiv bun sa locuiesc in oras ? Pentru ce? Pentru mall-uri ? Cluburi ? Cinema si alte locatii supra aglomerate ? Nu mi se pare motiv intemeiat sa locuiesc in oras. Daca am nevoie, ma urc in masina, in 10-15 min am ...

Re: Singur cuc la 20 de ani...

din 17 feb 2011 12:49 de BBU

Faptul ca sustii tu ca ai fost de treaba si toti te-au aruncat inseamna ca nu ai educatie(ma refer de viata si sociala "maniere si comunicare"), e bine cum esti si-ti sugerez sa ramai bun si de treaba, dar incearca sa devii putin mai dur cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Codex Alimentarius- adevarata

din 17 feb 2011 12:45 de girls2

Liniste,aer curat,nu agitatie,nu galagie,nu poluare.Si mai sunt n pentru care multi prefera la tara.Marii nostrii poeti nu sunt cam toti de la tara?

din 17 feb 2011 12:44 de Alina90

Am citit pe sarite,cateva pagini. Interesant ,dar eu nu pot sa fac. Mi-ar fi prea rusine dupa si oricum nu vreau...

Re: Re: Re: Re: Codex Alimentarius- adevarata

din 17 feb 2011 12:32 de DaNNY_DiViNO

Era un articol, nu mai stiu unde, acum vreun an unde il arata pe cel mai "destept" om, avea iq-ul foarte mare si era catalogat cam cel mai destept om de pe planeta. Si ghici ce, omul traia la tara, avea ferma lui si cand nu dadea de mancare la ...

Re: Re: Re: Codex Alimentarius- adevarata

din 17 feb 2011 12:29 de DaNNY_DiViNO

Esti bine informat, da, populatia tinde sa ajunga la 8 miliarde. Faza amuzanta este ca noi avem puterea, inteligenta si resursele sa traim foarte bine si fara sa depindem de ei si de sistemul monetar. Putem avea energie fara sa fim bransati ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 406 din 3731
«   1 ... 403   404   405   406   407   408   409 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare