Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
#Tehnici de marire a penisului din 5 feb 2011 09:16 de DaNNY_DiViNO
Conform unui studiu al companiei americane Andro Medical, una dintre cele mai mari companii de produse pentru tratamente urologice, iata care sunt dimensiunile medii ale pensiului (in erectie), pe grupuri etnice:
* francezi – 16 cm;
* italieni, ...
Re: Relatie la distanta din 5 feb 2011 02:33 de ExoticDream
Eu nu cred ca esti paranoic cu gelozia si teama dupa ce la prima problema pe care ati intampinat-o ea ti-a spus ca are ochi pentru alt baiat. Nu putem nega nici faptul ca relatia voastra avea doar 5 luni cand a intevenit episodul olandez, ...
Re: Re: Re: Re: relatie la distanta din 5 feb 2011 02:27 de DaNNY_DiViNO
Ce gelozie sa isi controleze ? Deja i-a zis gagica ca daca ar fi bauta, s-ar pisa pe relatie.
Re: Oare m-a inselat ? din 5 feb 2011 02:20 de ExoticDream
Faptul ca umbla aranjat nu ar trebui sa te ingrijoreze daca din cate stii despre el face asta in mod curent, nu doar la ocazii speciale.
Iesitul in club sambata seara.... nu suna deloc bine pentru ca nu este normal sa n-ai habar de asta daca ...
Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata? din 5 feb 2011 02:05 de ThT
Se pare ca am castigat.:lol: Tu ai inteles gresit..haha
Oricum,mai zic o data..cel mai bine e sa mai faci un test de sarcina acum pentru linistea ta.Cum spune si Exotic,cele facute dupa 3-4 zile nu prea au relevanta.Cel mai bine e sa fie facute ...
Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata? din 5 feb 2011 02:01 de ExoticDream
Testul facut la 3-4 zile dupa posibilul incident nu este relevant, siguranta nu ai decat dupa 15 zile! Dar daca zice ca a avut menstruatie intre timp, atunci lucrurile par sa stea OK.
;););)
Re: Facultatea de drept din 5 feb 2011 01:53 de ExoticDream
Cea mai directa cale de informare o reprezinta site-urile facultatilor. Pentru Sibiu cauta aici:
http://drept.ulbsibiu.ro/admitere/admitere_licenta.html
(ai admiterea din 2010, vezi si in josul paginii un pdf, sunt si baremele pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme cu co din 4 feb 2011 23:57 de DoILookSexy
Si crezi ca esti mai interesant daca esti "fumat" ?? fumezi de placere sau doar sa impresionezi ?
Asa ca pentru mine, zi si mie ce ai fumat si cat :D
Re: Oare m-a inselat ? din 4 feb 2011 22:37 de DoILookSexy
Eu, ca baiat, chiar daca ma duc sa cumpar o sticla de apa, ma imbrac bine, imi aranjez parul si toate cele. Oricarui ii place sa arate bine.
Cat despre club.. o fii iesit si el cu niste amici, nu e proba de divort :D
Re: Bula de aer in sange din 4 feb 2011 22:16 de McLove
Ajunge la creier si poate cauza leziuni... sau ceva de genul.
Insa, nu ai de ce sa-ti faci griji... daca te gandesti la injectiile pe care ti le fac doctorii.
Re: Oare m-a inselat ? din 4 feb 2011 21:10 de nickname
Dar nu ar trebui sa se aranjeze decat daca iese cu tine in oras? Eu ma aranjez de fiecare data cand ies undeva si asta nu inseamna ca am intalnire.
Despre club, e posibil sa fi iesit in club fara sa-ti fi spus, dar asta nu inseamna ca a iesit ca ...
Bula de aer in sange din 4 feb 2011 19:37 de victoria_ok
Stie cineva ce se intampla daca nimereste vreo bula de aer in sange (prin intermediul injectiei)?
Am cautat prin net dar nu prea am gasit ce-mi trebuie :(
Re: Re: Re: Re: relatie la distanta din 4 feb 2011 16:31 de Rolando
Pai cand iti zice prietena ca daca e bauta ar face-o cu unu deja innebunesti.Si sunt sigur ca la aceasta afirmatie a fost sincera.Ce sa isi mai foloseasca creierul in situatia asta?Nu conteaza ca apoi si-a cerut scuze.....ca nu te incalzesc cu nimic ...
Re: Re: Re: relatie la distanta din 4 feb 2011 16:17 de dorinda
Astepti si o sa vezi. Daca tine la tine, nu o sa inceapa vreo relatie cu el. Dar si tu esti culmea. Ce, esti animal sa te lasi prada instinctelor? Ai creier, foloseste-l sa-ti controlezi gelozia, pentru ca daca vei continua asa, nu vei face ...
Oare m-a inselat? din 4 feb 2011 15:48 de Andreea93
Sunt de 3 luni cu un baiat insa de la un timp tot aud de la niste prieteni de ai mei ca sambata seara era in club , sau altul ca l-a vazut ieri prin oras era foarte bine imbracat si cu freza aranjata gata de intalnire,deci ieri eu nu m-am intalnit cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt sanse sa fiu insarcin din 4 feb 2011 15:07 de delutza
cand am spus k nu am avut nici un semn mam referit la simptomele unei sarcini insa pana acum a fost totul in regula, nimic anormal dar am citit undeva k sunt cazuri cand menstruatia apare peste sarcina. stiu k sunt sanse mici dar am vrut sa aud si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme cu colegii de cla din 4 feb 2011 14:04 de Rolando
acum ca am vazut si poze cu tine.....ma intreb...exista vr'unu prin liceu pe la tine pe care sa-l poti bate si tu?? :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare: mi-e frica sa m din 4 feb 2011 12:35 de nykkol94
Multumesc foarte mult!!!
:-*:-*:-*:-*
Re: relatie la distanta din 4 feb 2011 10:07 de dorinda
Ce parere vrei? Ca n-am vazut vreo intrebare in ce ai scris...
Relatie la distanta din 4 feb 2011 07:53 de nuconteaza
salut...am si eu o mare problema...sunt un tip am 21 de ani si sunt cu o tipa de 5 luni...e prima fata la care tin cu adevarat si e prima fata pe care o iubesc! suntem de 5 luni impreuna dar ea a plecat un semestru in olanda cu facultatea...problema ...
Pagina 421 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |