Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Mofturi in pat (pt baieti) din 29 ian 2011 13:50 de Flamanzia
:lol::lol: "dansa intr-ansa" . Pai ne pupam cand stam in pat ,dar daca asta se poate numii preludiu ..e foarte scurt ...si nu stiu de ce tine mortis sa NU se dezbrace :unsure:..i-o fi rusine ? :blink::blink:
Re: Cum sa fac sa ma regrete ? din 29 ian 2011 04:54 de ExoticDream
Nu prea ai cum sa faci asta daca ea a pus punct relatiei si oricum nu are nici un sens, te complici inutile, cu riscul de a suferi de unul singur. Cand cineva pleaca de langa tine poti sa fii sigur ca si-a facut atent socotelile, balanta trebuie ...
Re: Fostul mi-a stricat relatia! din 29 ian 2011 03:07 de Bozgoru
in prima faza as fi zis sa stranga si el pe unii sa-l termine.. dar.. acuma na.. unii au gasca... altii n-au.. probabil el e mai linistit si n-are... oricum pacat ca se intampla kkaturi dastea.. pt ca baiatu chiar n-are nici o vina.. acuma na... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mustata din 29 ian 2011 02:55 de Bozgoru
si clinicile particulare sunt de kkt.. tot ce e in tara asta.. construit pe pamantul asta de kkt este de kkt.. in kkt..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 ian 2011 22:33 de theditza04
Salut.nu stiu daca poti face doar 2-3 sedinte.Media e de 4-6 sedinte si mi se pare ca trebuie sa iti termini tratamentul.Iti rareste parul si il si impiedica sa mai creasca.Eu mi-am facut la nomasvello pentru subrat si am platit 30 de euro pe ...
Re: Cum sa fac sa ma regrete ? din 28 ian 2011 22:13 de Sunshine87
Depinde si f.mult de timpul petrecut impreuna,cat timp anume..Si cine pe cine a parasit..tu pe ea..sau ea pe tine.Daca te-a parasit ea e f.posibil sa nu mai regrete si sa gaseasca in alt om ceea ce tu nu ai avut..Ca parca asa am inteles ca ea ...
Re: Re: Re: Cum sa fac sa ma regrete ? din 28 ian 2011 19:40 de dorinda
Fii sigur ca daca va nimeri un prieten cam prost va regreta. Si inca ceva: nu te considera chiar atat de indispensabil. S-ar putea sa nu fi fost chiar atat de bun pentru ea precum crezi tu.
Re: mentruatie din 28 ian 2011 19:29 de dorinda
Foloseste OB-uri, spala-te mai des...poate o sa uite.
Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex din 28 ian 2011 17:50 de ursaru
Dar daca o cunosti de ceva vreme,gen 2 ani se mai poate spune ca e o femeie usoara daca intalnirea se sfarseste in pat?B)
Re: mentruatie din 28 ian 2011 15:00 de DaNNY_DiViNO
Ei miros sangele, sunt atrasi prin adn-ul lor de sange, prada, vanatoare si catele in calduri, iar ciclul..miroase.
Nu ar trebui sa te stresezi.. Doar daca este antrenat sa miroasa dupa droguri.. atunci ar trebui sa iti faci griji O:)
Re: mentruatie din 28 ian 2011 14:39 de Aristocrata
Buna, cainii pot depista cancerul prin miros doar daca au fost special instruiti, ei nu au de unde sa stie cum "miroase" cancerul, nu au acelas dar special cum il au pisicile. :)
Daca Boby vine la tine cand esti pe stop si pe deasupra mai are si ...
Menstruatia si cainele meu din 28 ian 2011 14:32 de irina2011
Salutare tuturor.
Va rog sa nu radeti de mine si sa dati raspunsuri/sfaturi serioase la intrebarea mea.
Avem un Airdale terrier, Boby, in varsta de 3 ani. De cateva luni, cand am ciclu Boby vine mereu sa ma mirose si cateodata are erectii. Ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Da sau nu? din 28 ian 2011 14:09 de nickname
Trebuie sa te schimbi, URGENT!.
Eu cred ca ai una sau mai multe probleme. Ori ai suferit cand erai mai mica eventual prin generala vreo "trauma" legata de aspectul asta te-a refuzat vreun baiat intr-un mod mai urat sau a facut misto de tine. Ori ai ...
Re: Re: Fostul mi-a stricat relatia! din 28 ian 2011 13:57 de nickname
Fostul tau e un idiot. Cu ce fel de baieti umblii tu? Iar asta batut si-a scos certificat medico-legal? S-a dus la politie? Fostul tau este pasibil de inchisoare. Daca depune plangere iar tu depui si tu marturie ca ai vazut ce s-a intamplat.
Re: Re: Insarcinata? din 28 ian 2011 13:50 de nickname
Stai linistita ca nu esti. Probabil din cauza stresului aceste simptome de care zici, sunt doar in mintea ta. oricum fa-ti un test de sarcina ca sa fii linistita.
Re: Insarcinata? din 28 ian 2011 13:28 de Sunshine87
Sunt sanse sa ramai insarcinta, sunt sanse mai mici, dar ele exista.Poti ramane si in timpul menstruatiei.Daca a trecut deja 2 sapt de la ultimul contact sexual neprotejat e bine sa iti iei deja un test de sarcina, pe care dupa alte cateva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mustata din 28 ian 2011 13:19 de DRE
Inseamna ca degeaba te duci la doctorul acela din moment ce nici nu-si prea da interesul sa te consulte.
Eu o singura data am fost intr-un spital de stat si mi-am jurat ca numai calc acolo, nu mi-am imaginat ca as putea fi tratata asa.
Du-te sa ...
Re: sex in timpul menstruatiei din 28 ian 2011 13:17 de Maya87
Si eu am facut (la rugamintile lui :`) si nu m-a durut ,doar ca in perioada asta esti mai sensibila..depinde de tine daca o sa fi emotionata pentru ca iti e rusine de el ca esti cu "probleme" o s fie mai dificil ,daca stai relaxata nu e nici o ...
Insarcinata? din 28 ian 2011 13:11 de Maya87
Buna tuturor!:flowers:
Acum 2 saptamani am facut sex neprotejat cu prietenul meu (deoarece nu pot folosi prezervativul :ermm: si n-as prea vrea sa iau anticonceptionale ). Am facut-o in a 3-a zi dupa ce am terminat cu menstruatia O:) si el a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Mustata din 28 ian 2011 11:56 de Firentze
Am fost azi la dermatolog, care bineinteles ca abia daca s-a uitat la mine... . mi-a dat un tratament si mi-a spus ca acolo in jurul buzelor nu ar fi acelasi lucru, dar nici nu mi-a spus ce ar putea fi... Sper sa-mi treaca de tot dupa ce fac ...
Pagina 430 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |