Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: O femeie a fost sfasiata de caini în Bucu din 28 ian 2011 03:51 de Bozgoru
good point:ok:
Re: Re: Re: Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la din 28 ian 2011 01:38 de ExoticDream
Eu sunt de acord cu ce zice Bozgoru aici din motive de... logica. Daca ai cunoscut-o astazi si dupa cateva ore ai ajuns in pat cu ea, inseamna in primul rand ca fata respectiva este o fiinta superficiala, care nu are rabdare sa vada ce fel de om ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc, ea stie, dar din 28 ian 2011 01:27 de nickname
Nu stiu daca ai inteles exact ce am vrut sa spun prin asta. Am vrut sa subliniez faptul ca in acest fel poate deschide ochii si sa realizeze ca mai exista si alte femei in afara de cea pe care o "iubeste" el. El nu are o relatie cu fata ca sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 ian 2011 00:06 de Machiavelli
Pai daca tot ai bani ajuta si tu site'ul asta sa se dezvolte...sa fim cat mai prestigiosi...pai...sau te iei de mana cu Guta ce au guler de bani la fiecare nunta si la o femeie batrana sau un copil neajutorat(exclus cersetori) nu pot dona nimic din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 ian 2011 23:17 de Aristocrata
Si daca ma injuri esti mai inteligent? Nu vezi ca generalizezi intr-un hal? Injura-ma cat vrei, oricum te scufunzi in propriul... Daca atat te duce capul sa vorbesti...Crezi ca omul se pune la mintea ta sa te injure?Stii tu cate relatii a avut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 ian 2011 22:58 de Carolina10
nu mai generaliza, cu "toata lumea" .. pt ca exista relatie fara sex :ok:, si o traiesc pe pielea mea de 2 ani jumate, si prietenu meu iniainte s fie cu mine se f**ea in draci cu prima pe care o prindea, aku e schimbat complet si sa nu-mi zici ca ...
Re: Sanse de reabilitare dupa impacare din 27 ian 2011 22:13 de Sunshine87
Doua luni nu e mult...si daca va iubiti, ca totusi sunt 2 ani la mijloc care nu se uita in 2 luni o sa treceti peste asta.Acum depinde de voi cata binevointa si rabdare aveti.Rezolvarea problemei sta la voi,important e sa nu mergeti pe ...
Re: Relatie cu o prietena .. din 27 ian 2011 20:53 de Sunshine87
Treaba sta in felul urmator:
Cea mai sigura cale ca sa nu mai fierbi in suc propriu e sa incerci sa ii spui ceea ce simti pentru ea, incearca sa o cunosti cat mai bine..Da-i de inteles ca vrei ceva mai mult, ca vrei o relatie serioasa, si in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 ian 2011 20:37 de Madutza_mik
Se ingusteaza, dar nu atat de mult incat sa iti dai seama atunci cand faci sex. Eu cred ca esti mai excitata dupa o perioada mai lunga de timp in care nu ai facut-o, decat daca o faci mereu. Deci, fiind excitata, el nu prea are cum sa isi dea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 ian 2011 20:16 de Aristocrata
Dragule, se vede ca ai hormoni in tine cat un copil la pubertate. :`
Tare mult mi-ar placea ca atunci cand ii ceri o partida de sex unei fete cu mintea la cap iar ea sa-ti dea o flegma, nu esti demn de nimic.Pentru oameni ca tine exista papusi ...
Re: Penis mic -> probleme la dezvirginare? din 27 ian 2011 20:12 de Aristocrata
Daca e mica, macar e mai groasa?
Oricum dimensiunea nu conteaza, important este sa-l misti bine pe gogu ala care face toata treaba. O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex din 27 ian 2011 17:40 de ursaru
Da,uneia care ii este frica sa faca sex amana momentul cat de mult poate.
Re: Re: Re: Relatie cu o prietena .. din 27 ian 2011 17:37 de ursaru
urmatoarea miscare e a ta.ai putea sa`i zici ce simti pentru ea,nu te costa nimic;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 ian 2011 17:18 de DaNNY_DiViNO
Voi visati mult.
Fetele vor plimbari, saruturi, sa fie tinute in brate, alintate, mangaiate, rasfatate, sa fie ascultate, sa nu fie contrazise.
Baietii vor sex, sex si iar sex. Daca nu primesc, cauta in alta parte. Asta e principalul lor tel ...
Re: Re: Relatie cu o prietena .. din 27 ian 2011 13:38 de alexandru12
Da...
Am sa profit de faza cu filmele si am s-o pun sa aleaga un film si o data in care sa ne uitam la el. Tinand cont ca suntem in sesiune si nu prea avem timp probabil ori o sa ma refuze ori o sa-si faca timp.. Chiar daca o sa ma refuze poate fi ...
Re: Relatie cu o prietena .. din 27 ian 2011 12:55 de DRE
Ori te place, ori teconsidera un foarte bun prieten.Din gesturile ei nu mi se pare ca vrea neaparat o relatie.Si eu am avut prieteni cu care ma intelegeam foarte bine si speram sa pot avea doar o relatie de prietenie. Avand in vedere ca va si ...
Re: Relatie cu o prietena .. din 27 ian 2011 09:05 de DaNNY_DiViNO
Gesturile ei sunt clare si tu nu esti sigur de tine si d-aia nu evolueaza nimic. Da, ii place de tine, se simte bine in compania ta, vrea sa te vada si sa fie cu tine mai des, asta e clar. Urmatorul pas este al tau.
Ai putea incet incet sa duci ...
Re: O femeie a fost sfasiata de caini în Bucureş din 27 ian 2011 08:59 de baby
Daca as putea as eutanasia toti cainii din tara. Pe toti!!!!
Frate vrei caine....il iei ,il tii in casa. il hranesti, il spanzuri de calorifer sa nu muste pe nimeni.
Nu cresti o haita de caini in fata blocului si daca musca pe cineva te ...
...Restart my heart... din 27 ian 2011 08:51 de baby
http://www.youtube.com/watch?v=hWjlMfxmUU8
E ora 9 dimineata....am examene azi....2 chiar....am de platit facturi, de recitit cateva chestii, de facut curatenie, de facut cumparaturi, de pregatit masa si de spalat:ermm:
Mereu cand aveam atatea ...
Relatie cu o prietena .. din 27 ian 2011 02:21 de alexandru12
Treaba sta in felul urmator:
Ma simt atras de o prietena foarte veche, parintii nostri se cunosc de asemenea de mult timp. Sunt atras de "tipa" de mai mult timp, insa parca in ultima perioada nu-mi pot lua gandul de la ea..
Am incercat sa fac ...
Pagina 431 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |