Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Referate

din 26 ian 2011 23:40 de Rolando

Mie nu mi se pare ca vrea sa ne arate superioritatea ei,ba dimpotriva,cred ca est membrul care ofera cele mai bune sfaturi de aici.In plus,cred ca pe acest forum sta din placere,nu are alt motiv,asa ca nu vad de ce spui ca daca era "propulsata undeva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 ian 2011 20:48 de Aristocrata

Hai hai ca te-ntinzi...:`

din 26 ian 2011 19:52 de DaNNY_DiViNO

ma abtin.. :ok: tu daca ai ceva de zis, ragaie catre persoana care a scris acest subiect, nu catre mine.. Ea a scris, toata lumea are dreptul la opinie, eu am ziso pe-a mea, tie nu iti convine, problema ta. :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc, ea stie, dar tin

din 26 ian 2011 19:30 de Aristocrata

Clar! Daca iti place o fata nu ii spui din prima ca o iubesti, nu exista iubire pentru cineva cu care nu ai stat luni bune, CLAR!O sa creada ca sunteti obsedati sau prostuti si sunt sanse mari sa nu se intample ceva in favoarea ...

din 26 ian 2011 19:13 de Aristocrata

Chestie ce esti, ti se pare tie ca persoana care ne da un sfat s-a zbenguit cu ceva?Ti se pare tie ca a spus ceva gen ca a ramas insarcinata sau chestii de acest gen?Tu scrii numai pentru a dovedi ca esti tare in clanta (pe internet, evident) :D ...

Re: Re: Re: Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la

din 26 ian 2011 17:14 de nickname

Cineva zicea ca fetele care nu fac sex la prima intalnire nu sunt sigure de cat de bune sunt un pat si argumenta asa: Daca o fata face sex la prima intalnire si il calareste pe ala de ii sar capacele si il satisface 100% ala o fi prost sa nu se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc, ea stie, dar tin

din 26 ian 2011 16:39 de DaNNY_DiViNO

Eh, si una e suficient :,

din 26 ian 2011 16:18 de Carolina10

si tu te-ai maturizat? cand vezi numa sex fara sentimente in fatza ta?:blink:

Re: Re: Cum sa scapi de crima?

din 26 ian 2011 16:13 de Necunoscut

Nu stiu, dar si mie mi-au trecut de multe ori gandurile astea prin minte. Ideea e ca... intotdeauna ma gandeam ca as putea sa execut crima perfecta... gandita in taina pana la cel mai mic amanunt, dar cred ca nu e chiar asa usor.. in sensul ca ...

Re: Re: Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prim

din 26 ian 2011 14:12 de DaNNY_DiViNO

Lucrurile astea se discuta acum, se discutau acum 2 ani, 6 ani, 10-50-100 de ani.. Sunt de cand lumea, oamenii fac sex de cand lumea, au relatii, se iubesc, se inseala, se casatoresc, fac copii, pierd copii... Ce e asa greu de inteles si digerat ...

din 26 ian 2011 14:07 de DaNNY_DiViNO

De ce sa ma abtin ? intra si se zbenguie p-aici ca se iubeste in draci.. asa si ? sa-si posteze pe blog sau unde vrea ea, aici vin oameni cu probleme.. daca nu are probleme, ii prezint eu ce se poata intampla. care e problema ? Eu nu inteleg ...

Re: Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prima in

din 26 ian 2011 13:45 de nickname

Poti foarte bine sa faci sex la prima intalnire si dupa aia sa ai o relatie foarte frumoasa cu fata respectiva. Nu vad de ce sunt atatia impotriva acestui lucru. Am facut sex la prima intalnire si am avut niste relatii frumoase dupa aceea. A zis ...

Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc, ea stie, dar tine la

din 26 ian 2011 13:36 de nickname

In prmimul rand sunt curios cati ani ai? Nu cred ca e o iubire ci mai mult o obsesie si spun asta pentru ca am trecut si eu prin aceeasi situatie. In al 2-lea rand ca sfat general pentru toata lumea. Fratilor, nu le mai spuneti fetelor ca le ...

Re: Re: Sanse de reabilitare dupa impacare

din 26 ian 2011 11:14 de silfix

Nu s-a culcat cu niciunu .... de sarutat e ceva normal sa o fi facut .... cam cat timp e necesar pentru a trece peste acest impas aceste resentimente ce te macina :-? credeti ca la 1 luna dupa impacare e deajuns sau e nevoie de mai multe luni?

Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prima intaln

din 26 ian 2011 11:11 de SORIN28

Vad ca daca face sex cu tine de la prima intalnire e panarama, chiar se dau si procente...de unde dracu conceptia asta idioata(din punctul meu de vedere)? Care s-a gandit, macar o secunda, ca acelei fete ii place de tine si ca ar face si sex cu tine ...

din 26 ian 2011 11:10 de Aristocrata

De ce totul ar trebui sa se rezume numai si numai la sex? Dragule, din tot ce spui tu, inseamna ca pentru tine intelegerea si sentimentele reale intr-o relatie nu conteaza, decat sex, este asa greu sa te abtii de la actul sexual? :` Dar de ...

WORKSHOP SEX, STRES SI PERSONALITATE: 19 FEB. 2011

din 26 ian 2011 10:42 de AQUAMARIN

Consideram ca in tumultul vietii de zi cu zi, problematica sexului si stresului sunt dominante. Ele ne coloreaza viata noastra afectiva, relatiile interumane si chiar starea de sanatate. Daca sexul este stres sau solutie anti-stres, o putem elucida ...

din 26 ian 2011 06:18 de DaNNY_DiViNO

hai pisi sa fim seriosi, la 23 de ani ce motive i-ar da sa stea cu ea ? ca il tine pe post de ursulet si il scoate de mana in parc ? asta e relatie ? asta e distractie la tinerete ? treaba lor, din partea mea pot sa isi inceapa viata sexuala ...

Re: Sanse de reabilitare dupa impacare

din 26 ian 2011 02:54 de ExoticDream

In principiu, DACA la mijloc au existat si inca mai exista sentimente, doua luni nu sunt un capat de tara, lucrurile se pot aranja. Ceea ce nu inteleg este cum de fiecare "a stat cu altcineva" imediat dupa despartire, dar asta-i problema mea, se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Il

din 26 ian 2011 02:48 de ExoticDream

Tu crezi ca singurul "motiv bun" ca el sa stea langa ea este sexul? Daca tu ai fi in situatia sa alegi intre prietena ta, pe care o iubesti si care are toate calitatile pe care le doresti la o fata, insa inca nu vrea sa faca sex, si oricare ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 432 din 3731
«   1 ... 429   430   431   432   433   434   435 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare