Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Nu vreau sa fac avort din 7 ian 2011 21:29 de Sunshine87
Eu una nu sunt de acord cu avorturile, doar in cazuri extreme cand fatul este suspect de malformatii, etc.In plus la 3 luni e marisor, adica din cate stiu cam de la 3 luni in sus nu prea se mai fac avorturi, decat cu bani multi.Ar fi bine ...
Re: Re: Re: scurgeri vaginale de culoare rosie din 7 ian 2011 21:19 de Sunshine87
A si inca ceva..poate sa aiba chiar si o rana pe uter..Nu vreau sa te sperii, dar trebuie sa fii constient, c acea rana daca exista, netratata poate duce la cancer de col uterin(!)
Nu vreau sa fac avort din 7 ian 2011 21:14 de Marianna
Sunt insarcinata de 3 luni. Am 18 ani. Parintii mei inca nu stiu nimic pentru ca daca ar afla ar iesi foarte rau mai ales ca sunt foarte duri.
Insa prietenului meu i-am zis ca sunt insarcinata si el a zis ca nu poate sa ma ia si mi-a propus sa fac ...
Re: Re: singura si insarcinata din 7 ian 2011 21:12 de mandarina
usor sa spui atatea nu-i asa?:huh:
este de admirat faptul ca nu s-a lasat intimidata de el ca sa avorteze..putea sa scape de copil sa fie in continuare cu florinel.si pe urma ce se intampla? o parasea..si ea ramanea cu o inima zdrobita..vise ...
Re: Iritatie dupa un din 7 ian 2011 20:59 de Sunshine87
E posibil sa fi aparut daca ai folosit vreun lubrifiant, ceva, sau pur si simplu din cauza partidei de "sex nebun", asa ca data viitoare lasati-o mai usor.
Re: Sex neprotejat, urinare cu sange din 7 ian 2011 19:38 de Sunshine87
Chestia aia se cheama "himen"..boon..Daca urineaza cu sange, se prea poate sa o fi dezvirginat si nu a curs sange pe moment.Chiar daca era virgina se poate si sa fie insarcinata, chiar daca se intampla mai rar ca la primul act sexual sa se ...
Re: Re: intrebare din 7 ian 2011 19:31 de victoria_ok
Bine spus :ok:
Re: Re: Re: scurgeri vaginale de culoare rosie din 7 ian 2011 19:24 de Sunshine87
Da omule, da si chiar daca e minora ..si minorele merg la ginecolog pentru consultatii..sfatul meu e sa mearga la doctor..sangerari intre menstruatii, asa aiurea..nu au cum sa fie.Ti-am zis poate sa aiba mai multe cauze, risca sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cateva opinii;):) din 7 ian 2011 19:05 de ExoticDream
La varsta si dorintele lui din acest moment, in viata de zi cu zi probabil are de infruntat doua "trenduri" total opuse: unul sugerat de prieteni, colegi, filme, reviste etc., care sustin sexul timpuriu, si altul intalnit in familie, la ...
Re: Re: Petting...menstruatie intarziata din 7 ian 2011 18:54 de d0lla
stiu ca nu am facut o chestie ok .:-s
da' totusi e posibil sa fiu insarcinata desi mi'a venit in cele din urma menstruatia si am facut si 2 teste de sarcina sure check care au iesit negative?
btw,,daca ai menstruatie peste sarcina,aceasta vine ...
Re: intrebare din 7 ian 2011 17:43 de DaNNY_DiViNO
Daca gandesti cu pwla, n-ai nici o sansa. Fetele au nevoie de afectiune si intelegere iar tu cand te gandesti doar cu ce ai in pantaloni, n-ai nici o sansa.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cateva opinii;):) din 7 ian 2011 15:43 de Rolando
la varsta si dorintele lui din acest moment,sa nu te astepti sa asculte aceste sfaturi! .....decat sa ii zici pe un forum unui jmecheras de 14 ani cu chef de "nebunii" sa se apuce de invatat,mai bine iti vezi de treaba ta,oricum nu te va asculta
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 7 ian 2011 14:35 de Machiavelli
DIn timp ce nu a trecut la fapte tind sa cred ca are dreptate ;)
Re: Re: Re: Re: Re: din 7 ian 2011 14:32 de Maya87
in fn .. mi-am amintit de altcv :) ..eu nu mai sunt virgina si multi de la mine de aici spun ca el daca ar sta cu mine ar sta doar ca sa o faca , cu mine [el e virgin] si..i-am spus si lui asta pt k voiam sa stiu ce spune si el ...si mi-a spus ca ...
Re: Re: din 7 ian 2011 14:03 de Machiavelli
Cand o sa se plictiseasca de tine te astept din nou aici ;)...Crede-ma te hazardezi degeaba :ok:%%-
Re: din 7 ian 2011 14:01 de Maya87
vbeam cu el acum cateva zile si nu stiu cum am ajuns la subiectu "te plictisesti repede intr-o relatie" ..asta i-am spus eu lui, pt k il cunosc si probabil si deaia mi-e frika sa-i spun..iar el mi-a zis ca depinde de fata,..acum sa zicem ca o sa ...
Ejaculare dupa 2 minute, erectie slaba a doua oara! din 7 ian 2011 13:20 de nichusor_91
Buna ziua!Am 1,74 si 67 kg; am ap 20 de ani, si asi dori sa ma ajutati si pe mine am o problema sau cel putin asa cred eu ca am...Cand vreau sa fac dragoste cu prietena totul este ok, preludiul aproape tot,...incepem dar :( ma termin foarte repede 2 ...
Re: Re: Imi e frica sa-i spun ca il plac :| din 7 ian 2011 12:50 de Maya87
pai pt k ne intelegem asa bine si imi palce de el mult , as vrea sa incerc sa fiu cu el ..dar cred ca daca ii spun deodata, n-o sa stie ce sa spuna si cel mai probabil ar fi un refuz..:(
Totusi are un frate :D mai mic cu 2 ani decat el deci cu ...
Re: Imi e frica sa-i spun ca il plac :| din 7 ian 2011 12:36 de Machiavelli
Trebuie sa fii directa..Nu are rost sa te invartesti in jurul cozii...Acum depinde si de ceea ce iti doresti.Daca iti place de el asa cum spui inseamna ca vrei sa devina iubitul tau.Eu unul nu as suporta sa ma uit pe geam la o fata ce ma atrage si sa ...
Imi e frica sa-i spun ca il plac :| din 7 ian 2011 12:31 de Maya87
Buna all
Am si eu alta problema :))..Cunosc un tip de 2 ani si ceva...A tinut la mine de cand ne cunoscusem, ce-i drept si mie imi placea de el atunci..dar n-am putut fi impreuna din anumite cauze..Am tinut legatura cu el [ oricum sta in blocu de ...
Pagina 458 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
98 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |