Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sex neprotejat, urinare cu sange din 7 ian 2011 11:24 de victoria_ok
Sa se duca la medic!
Re: DESPRE COMPATIBILITATE din 7 ian 2011 11:18 de victoria_ok
Incompatibilitate sexuala nu exista. Exista "Nu vreau"!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj (pt.baieti): doriti din 7 ian 2011 09:08 de DaNNY_DiViNO
dar si tu daca ti-o tragi din prima cum ai zis, nu inseamna ca esti curva ?
totusi ce legatura are daca exista atractie intre voi, va doriti, o faceti din prima apoi incepeti o relatie cu a fi curva ?
Re: Re: Re: Re: Nu mai vreau copil din 7 ian 2011 04:15 de Bozgoru
si tu faci o melodrama aici.. nu e vorba de avort in sine.. da-l in gatu masii de avort... ca avorturile sunt pe toate drumurile.. e normal sa avortezi daca nu-ti doresti copilu.. ideea e ca retarda asta.. a planuit copilu.. dar il da afara din ...
Cat traieste spermatozoidul? din 7 ian 2011 02:30 de starc
7-8 zile traieste mediu propice... dar in testicul? adica daca nu fac sex 10 zile mor toti? sau organismul produce alti spermatozoizii, ce se intampla cu cei morti?
Re: Re: Re: Re: Re: cateva opinii;):) din 7 ian 2011 01:06 de ExoticDream
Daca as fi in locul lui, as lua aminte la aceste sfaturi, toate la obiect:
:-`:-`:-`
Sex neprotejat, urinare cu sange din 7 ian 2011 00:46 de lukas
eu si prietena mea am facut pt prima data ´´sex´´ ea are 15 ani mia zis k e virgina am penetrato insa nu i sa rupt chestia aia si nu a curs sange de loc,eram foarte excitat si cred k am scapat putin in vagin zicetit va rog daca se poate sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 ian 2011 00:17 de BBU
E tzapa stiu pe o tipa care si-a luat un astfel de aparat costa cam cca. 900 lei si nu a facut nimic decat s-a parlit si a facut un miros "demonic" in camera. Asa si cu aparatele 500 euro etc.. Un aparat adevarat laser costa cam cca. 5000 euro si ...
Re: Am ramas insarcinata sau am ciclul neregulat? din 6 ian 2011 23:44 de Sunshine87
Nu cred ca ai putea fi insarcinata, se vede treaba ca daca te dor ovarele si ai scurgeri ori esti racita ori ai capatat o infectie. Pe 18 decembrie teoretic nu erai in perioada de ovulatie.Dar pentru linistea ta ia-ti un test "barza":)
Re: scurgeri vaginale de culoare rosie din 6 ian 2011 23:36 de Sunshine87
Pai sunt mai multe variante, la oricare dintre ele trebuie sa consulte un medic. 1. E posibil sa aiba dereglari hormonale. 2. Poate sa fie cauzat de anticonceptionale, daca ia asa ceva.Acestea pentru inceput,pot provoca sangerari intre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament cu nolicin din 6 ian 2011 23:23 de ubyalex
Nu prea a avut efect nici de data asta....si am sa ma duc la farmacie sa iau ce mi-ai recomandat tu...de data asta sper sa se rezolve.Raman datoare daca merge si la mn...:flowers:
Re: DESPRE COMPATIBILITATE din 6 ian 2011 23:13 de Sunshine87
Aici tine de amandoi, conteaza f mult ca unul sa aiba cat de putin aceleasi idei si gusturi in materie de sex.De ex cand unul e pre repezit, iar altul e mai calm, sau cand unul isi da tot interesul sa il satisfaca pe celalalt,iar el citeste ...
Re: Prietena ... din 6 ian 2011 22:59 de Sunshine87
Pai ai putea sa o inviti pur si simplu la o plimbare, la un suc, sa fii detasat cand faci asta.Acolo va veti cunoaste mai bine, veti vb mai multe, si va veti descoperi gusturile comune etc etc.Curaj ca esti baiat mare de acum.Ai incredere in ...
Re: cateva opinii;):) din 6 ian 2011 22:51 de Sunshine87
Immm...ce mare problema ai..dap, ce sa iti zic eu tie?...Daca e virgina las-o asa deocamdata::rolleyes: Daca nu e..ramai u virgin..si asa va ramane lumea un pic mai mult de 12.13..14 ani virgina:)
Re: Fimoza - un impediment in viata din 6 ian 2011 22:49 de davader_10
ai de ales intre fobie si o viata plina de placeri sexuale ... altfel o sa ajungi un pervers inhibat .. oricum, nu e nici o graba .. si asa, pana nu te maturizezi ca barbat, nu se poate spue ca faci sex ...
Re: Frustrati pe forum... din 6 ian 2011 22:25 de Sunshine87
Hmmm...:-` Daca pe forumul asta sunt numai fustrati..ma intreb....sunt intr-o mare dilema, poate ma lumineaza cineva..Ce cauta un geniu ca tine aici??):(
Re: Despartire dupa 6 ani.Ajutati-ma din 6 ian 2011 22:18 de Sunshine87
Cred ca e doar o ambitie pentru tine..Stii u..cand pierdem persoane dragi, atunci ne dam seama cat valoreaza..Eu zic sa iti vezi de viata ta, sa o lasi in pace, iubire cu forta nu se poate, si poate altadata te vei concentra si u mai mult ...
Re: Re: Re: Nu mai vreau copil din 6 ian 2011 22:07 de Sunshine87
Daca ar durea inconstienta si prostia....Ce suflet ai avut??Poti pune capul pe perna noaptea? 6 luni..........:ermm::(:(:(
Re: Nu mai vreau copil din 6 ian 2011 22:04 de Sunshine87
Doamneeee...!!ma intreb daca u gandesti ce spui..Altele fac ani si ani de tratamente ca sa faca un copil si tu?...Gandeste-te ca e al tau, indiferent de ce iese, fata sau baiat.Fii multumita asa.Sanatos sa fie, ca nu cred ca daca ar iesi ...
Re: Am 35 de ani, imi caut jumatatea... din 6 ian 2011 21:46 de Sunshine87
Ai 35 de ani...daca pana acum nu ai gasit ce cautai, in nici un caz nu vei gasi aici..mai incearca, dar data vitoare citeste cu atentie sa scrie mare "SITE MATRIMONIALE"!!!
Pagina 459 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
101 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |