Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: inceperea vietii sexuale

din 30 dec 2010 00:52 de valentine

Daca esti urata, dai bataie. Daca esti frumoasa, mai stai:ok:

Re: inceperea vietii sexuale

din 30 dec 2010 00:48 de Leroy

Pai, aici sunt mai multe de luat in calcul, dar fa cum iti spune ratiunea si inima, cand cele doua vor fi de acord atunci nu ezita... Nu exista o durata anume si obligatorie dupa care sa poti face "pasul cel mare", poate fi dupa oricat timp, ...

Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 30 dec 2010 00:47 de valentine

Nu cred ca e vorba de repere, cat de a intelege cum functioneaza anumite lucruri... Pentru un incepator, ceea ce scriu respectivii e ca un manual. Dar tocmai asta e greseala. Ce scriu ei nu trebuie invatat ci inteles, respectiv folosit pentru a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penisul meu, este inexplic

din 30 dec 2010 00:46 de Leroy

Nu-i timpul pierdut, dar ca sfat, incearca intai sa slabesti si nu te risca cu fel de fel de metode ca s-ar putea sa ramai fara erectie... Vezi intai daca se mareste slabind :lol: De la 120 daca ajungi la un 85 asa, tot e bine, castigi multi cm ...

Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 30 dec 2010 00:44 de Leroy

De aceeasi parere :ok:

Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 30 dec 2010 00:36 de J

Imi pare foarte rau daca tu ai nevoie de repere logice si/sau teoretice pentru a seduce o fata. In niciun caz persoanele enumerate de tine nu se pot considera "creatorii seductiei".

Re: Re: Re: Re: Re: Penisul meu, este inexplicabil

din 29 dec 2010 23:43 de dominic

Va Multumesc pentru raspunsuri. Voi incepe un "program" chiar acum dupa sarbatori, vreau sa slabesc anul care vine, 30 de kg si voi incerca si cateva exerciti de marire a penisului, am citit pe aici ca ar functiona:-` Voi reveni, si voi ...

Inceperea vietii sexuale

din 29 dec 2010 23:42 de sunshine88

Ca sa fiu scurta si la obiect: eu-17 ani si 9 luni el-de abia a implinit 22. Avem 4 luni de cand suntem impreuna.. Sa mai astept? O:) il iubesc si stiu ca si el ma iubeste. Nu pot spune ca a batut apropouri de genu': "daca nu o faci cu mine ne ...

Re: Re: Re: Nu mai vreau copil

din 29 dec 2010 22:49 de Leroy

Nici nu stiu daca e cazul sa-i dam crezare pentru ca e micuta... Cam sare varsta din schema, deci, e nasol sa ajungi sa nu-ti doresti copilul...

Re: Re: Re: Re: Penisul meu, este inexplicabil de

din 29 dec 2010 22:43 de Leroy

Ai dreptate, m-am exprimat gresit... Stiu ca dezvoltarea la baieti se face pana la 21 de ani, dar nu stiu cazul particular al penisului, pana la ce varsta creste :`

Re: Re: Re: Penisul meu, este inexplicabil de mic.

din 29 dec 2010 22:37 de valentine

Of doamne, tu chiar crezi ca daca slabeste sau se ingrasa ii afecteaza in vreun fel cresterea penisului?:mellow: Slabitul sau ingrasatul nu au nicio legatura. Singura diferenta este ca daca slabeste, ii dispare tesutul ala de la baza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu penisu

din 29 dec 2010 22:25 de Leroy

Li se pare lor ca au fimoza, sunt foarte multe cazuri de barbati care inca au "ata" aia intacta, fara dureri... Gandeste-te ca barbatii aia si-au facut aceleasi probleme cand erau de varsta la care incepeau informarea in privinta sexului, daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilare cu ceara..

din 29 dec 2010 22:18 de Leroy

Ma fac cu crema o data la o saptamana sau in lipsa de timp ma fac o data la doua saptamani, deci nu are cand sa se faca "padure exotica" si nici nu am avut pana acum vreo complicatie... Cand am spus cate ceva mai sus ma refeream ca exista ...

Re: Re: Penisul meu, este inexplicabil de mic...

din 29 dec 2010 22:02 de Leroy

Daca nu slabesti, sunt slabe sanse sa-ti mai creasca... Cum zicea si "Dorinda", chiar si pentru un baiat inalt e foarte mult 120kg, mai ales la varsta ta, deci pune-te pe slabit sau ramai complexat, ai de ales...

Re: Re: Intrebare despre prezervativ, decalotare..

din 29 dec 2010 21:59 de Leroy

Cel mai probabil :ok:

Re: cumnata falsa

din 29 dec 2010 21:21 de deSigual

daca sunteti curiosi cum "s-a terminat" :P acum de craciun mi-a cerut iertare, si ne salutam prin casa :)) ciao

Dominarea feminina

din 29 dec 2010 21:07 de lulack3

dupa ce am citit subiectul "dominata sau dominanta",m-am gandit sa fac un nou topic in care sa discutam deschis doar despre dominarea feminina.Fetelor v-ati gandit vreodata ca intr-o parida sa va dominati/umiliti partenerul?? prin practici de tip ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 dec 2010 20:09 de Rolando

si tu gandeai ca mine la 18-19 ani?

Re: Re: Nu mai vreau copil

din 29 dec 2010 18:58 de McLove

Niciodata nu vom intelege persoanele ratate... si, daca ea nu-si doreste copilul, nu o putem numi "mama".

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 dec 2010 18:34 de Bozgoru

n-ai... la 18 ani asa gandesti.. la 25-26 te doare-n cur daca e sau nu virgina.. daca a fost sau nu doar a ta...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 473 din 3731
«   1 ... 470   471   472   473   474   475   476 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare