Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prima intaln din 29 dec 2010 18:00 de Bozgoru
buna fraza asta( pentru barbatii retarzi care vor sa-si arate neaparat latura emotionala)..
Re: Re: Intrebare despre prezervativ, decalotare.. din 29 dec 2010 16:30 de Machiavelli
Incearca si ai sa vezi :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2010 16:24 de Rolando
Depinde de tipul relatiei.Daca e vorba de o relatie serioasa cred ca multi vor o virgina.Sa stie ca a fost si este doar a lor. Am sau nu dreptate?:~*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2010 16:23 de Machiavelli
In raspunsul anterior nu am vrut sa ma refer strict la marimea vaginului..Ci doar ca daca pui un virgin la 15 ani cu o putulica mica de 12,13 cm la o fata de 28 cu experienta...Iti dai seama ce se intampla?:,
Atata tot :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2010 16:14 de Machiavelli
Pai tocmai din cauza asta nu exista fata perfecta :ok:
Re: Re: cum fac un baiat sa se indragosteasca de m din 29 dec 2010 15:12 de HoriaHoria
Agree with baby ... pt ca eu am patito ...asa ca asteapta :))
Re: Intrebare despre prezervativ, decalotare.. din 29 dec 2010 14:37 de Dragosh91
si inca o intrebare: daca pun prezervativul pe penisul in erectie dar nedecalotat - acesta se va decalota la intrarea in vagin?
Re: Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prima in din 29 dec 2010 13:18 de ThT
Daca se poate..de ce nu?:lol:
Oricum,daca fata cedeaza de la prima intalnire nu cred ca poti lua in calcul o relatie de lunga durata cu ea.:D (cel putin in cazul meu..)
Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prima intaln din 29 dec 2010 13:13 de nikum
daca e buna si "libera" e bine so futi din prima seara..
asa e bine :D cunoascut si futut.. :D
Re: Re: Re: Probleme cu penisul din 29 dec 2010 12:53 de Dragosh91
Si eu am probleme cu decalotarea, in stare flasca reusesc sa o decalotez insa simt o durere apasatoare asupra glandului (daca il ating, si nu numai) plus ca simt ca ma strange foarte tare, este o senzatie ciudata - iar cand este in erectie imi este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O din 29 dec 2010 12:43 de ThT
Cred ca tu dai dovada ca ai cunostintele unui "putoi" ,inca nu am auzit ca un vagin sa se largeasca o data cu varsta sau in functie de cate acte sexuale are.
P.S.
Tu esti foarte inaintat in varsta ,trebuie sa recunosc.:ok:
Valabil si pt ...
Intrebare despre prezervativ, decalotare.. din 29 dec 2010 12:20 de Dragosh91
Am si eu o intrebare, sper ca ma veti putea ajuta. Cand imi decalotez penisul simt o durere foarte mare, aproape insuportabila cand ating glandul sau acesta are contact direct cu ceva (materialul pantalonului sau chilotului). Deci este foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2010 12:18 de DaNNY_DiViNO
Uite eu nu te dezamagesc, mie imi plac femeile cu experienta nu virginele, asa ca sa ne intelegem :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2010 09:09 de dorinda
De sex.
Re: Penisul meu, este inexplicabil de mic... din 29 dec 2010 09:08 de dorinda
Dupa ce o sa slabesti o sa ti se para mai mare. Totusi,120 kg este mult chiar si pentru o persoana foarte inalta. Nu ti se pare ca te multumesti cu putin? Sa dai jos doar 5 kg...respecta-te si ai grija si de corpul tau. Pune mana si fa miscare, ...
Re: Nu mai vreau copil din 29 dec 2010 09:03 de dorinda
Cand ai aflat ca este gravida, nu te-ai gandit ca poate copilul ala n-o sa fie ce vrei tu? Daca ai fi vrut neaparat sa ai un baiat, puteai sa apelezi la doctor...dar daca te-a durut in papuci, acum fii responsabila. Copilul ala n-are nicio vina ...
Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prima intaln din 29 dec 2010 07:32 de girls2
Depinde ce iti doresti cu respectiva.Daca doar un partener de sex poti incerca,daca fata da semnale.Pentru mai mult de atat nu merita sa mergi mai departe daca tipa da semne de la prima intalnire.Asta dovedeste caracterul ei.Depinde mult si de fata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2010 04:54 de ExoticDream
Si cam ce ai putea oferi tu, un baiat de 17 ani, unei femei rafinate?!? Experienta sexuala pentru a o impresiona la pat nu, cunostinte vaste ca sa te descurci in conversatii interesante nu, fonduri substantiale ca sa o duci in localuri ...
Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prima intalnire? din 29 dec 2010 04:49 de ExoticDream
Esti baiat, ai cunoscut o fata si vei merge la prima intalnire cu ea. Raspunde la sondaj si explica-ne ce ganduri sexuale iti trec prin minte (si nu numai) inainte de momentul cu pricina. Esti de principiul ca viata trebuie traita si vei face tot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe din 29 dec 2010 04:36 de daniel06
Nu toate fetele de 17 ani sunt idioate dar in general asa sunt...dar femeile intre 30 si 40 de ani sunt mai rafinate daca ma intelegi...adica nu sunt visatoare...putem continua pana dimineata asa...defapt chiar e dimineata:lol:
Pagina 474 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
100 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |