Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: vaginul nefo;osit

din 30 dec 2010 21:35 de nathep

frate ma refeream daca stramt ca naiba sau la fel cum era cand a plecat .

Re: Doctorii din Romania = 0 barat?

din 30 dec 2010 20:59 de dominic

Ce sa zic e foarte adevarat ce zici tu despre doctori din Romania...eu sunt in Austria..cand am venit aici prima grija, a fost peste toate sa am o aigurare, fara asa cv nu poti munci nu poti face nimic, esti legat de maini. Aici primesti asa o ...

Re: Un fel de cos pe penis

din 30 dec 2010 20:25 de dominic

O sa treaca man am avut si eu aceiasi ploblema dupa o saptamana numai era nik:D:p

Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 30 dec 2010 17:43 de BBU

Sa stii ca fetitele cu inteligenta medie sunt versatele deoarece ele stau in cluburi (pitipoancele de exemplu) fetitele destepti daca stii ce trebuie poti sa o faci si din prima seara deoarece flirtand cu ele poti deveni pentru acestea un zeu pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 30 dec 2010 17:41 de BBU

Nu ma contrazic cu nimic ci sunt legi nu sfaturi sau ceva ce trebuie sa copiezi, porcesul ramane la fel, dupa cum am zis indiferent ca esti neinstruit si dai cu banii in populatie sa iei o atentie fara valoare care mai apoi nu o sa catigi nici o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosu

din 30 dec 2010 15:30 de cdd55

Nu faci sex ca ai acnee...ai acnee pentru ca nu faci sex.Trageti si voi o concluzie.Nui vorba de igiena aici.De ce foarte multi nu au nici macar un cos?In cele mai multe cazuri sexul iti diminueaza din acneaa pe care o ai.Poate ca nu scapi de tot de ...

Re: Nu mai vreau copil

din 30 dec 2010 14:29 de baby

Sanatos sa iasa.... ce mai conteaza daca e baiat sau fetita?:`

Re: Inceperea vietii sexuale

din 30 dec 2010 14:25 de baby

eu as mai sta vreo 2-3 luni:ermm: mai ales ca e primul

Re: Viata sexuala

din 30 dec 2010 12:35 de Machiavelli

Nu mai citii toate balivernele...Singurul in care te poti incredere ar fii medicul...Oricum nu ai de ce sa te ingrijorezi.Pune-te pe "treaba" si vorbim dupaia :ok:..Trebuie sa ai incredere in tine ;)

Viata sexuala

din 30 dec 2010 11:41 de Koen

AS vrea sa-mi incep viata sexuala, am avut mai multe ocazii de a face asta (cu prietena mea) insa ma ingrijoreaza ceva, si oarecum ma inspaimanta. In stare flasca imi pot decalota penisul, insa in stare erecta nu pot de nicio culoare :rolleyes: . Am ...

Re: Inceperea vietii sexuale

din 30 dec 2010 05:39 de ExoticDream

Eu nu m-as grabi... Esti tu convinsa ca dupa 4 luni el te iubeste si tu il iubesti? Daca e sa fie iubire mare, cateva saptamani/luni nu vor insemna o tragedie...

Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 30 dec 2010 05:13 de BBU

Nu e nici un sfat ci legi....care le faci si singur acestea se petrec involuntar in orice legatura faci cu sexul opus,indiferent ca esti natural sau nu pasii sunt la fel.

Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 30 dec 2010 05:08 de BBU

Unu singur a dat un raspuns corect(deaceea la inceputul cartilor si dvdurilor scrie ca trebuie urmarit nu memorat/invatat). Ceea ce scriu respectivi sunt generalitati merge la fiecare (sunt fenomenele care vrei nu vrei tot apar) nu este o tehnica ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema,

din 30 dec 2010 04:20 de BTD

dureri de burta n-am, dar am senzatii d-alea de balonare..si gaze..abea astept sa trec peste porcaria asta!Drace Mancarimi nu mai am, dar simt ca nu e inca vindecat..sunt curios daca o sa mearga tratamentu`.Si am inceput sa am foarte multa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema, una

din 30 dec 2010 04:09 de dorinda

Nu stiu ce sunt acele pastile "Eritromicina", dar probabil rezolva partea interna a problemei respectiv uretra. Eritromicina este un antibiotic nenorocit. Da niste dureri de stomac de te urci pe pereti. Daca mai ai si o afectiune ...

Re: indragostit de o fata cu prieten

din 30 dec 2010 04:05 de DaNNY_DiViNO

a incercat si ea sa vada cum e cu altcineva si cum nu e mai bine decat cu iubitul ei, regreta ca incercat si isi apreciaza mai mult persoana de langa ea... move on, nu mai insista ca te faci de ras... daca te vrea, te cauta...

Indragostit de o fata cu prieten

din 30 dec 2010 03:13 de ilg

ok deci problema mea suna cam asa: ma cunosc cu o fata de 3 ani, insa m-am indragostit de ea cam de un an. pana m-am dezmeticit eu bine ea s-a impacat cu un iubit cu care a fost mai demult. acum cateva luni cand i-am spus ca o plac m-a sarutat pentru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penisul meu, este inex

din 30 dec 2010 02:32 de dominic

ok..voi incepe chiar de sap viitoare:D In privinta, exercitilor"erectia" ai mare dreptate...:(

Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 30 dec 2010 00:59 de J

Care lucruri?Reactia femeii la stimulul produs de el?Generalizarile in asa cazuri nu sunt bune. Nu cred ca ceea ceea ce se scrie in asa carti e atat de intelept incat trebuie "inteles".Autorii vor de la cititorii lor sa invete niste ...

Re: Re: Re: inceperea vietii sexuale

din 30 dec 2010 00:54 de Leroy

Aha, sau uite, ia in considerare vorba asta "din popor" sau "de pe al nost' forum" :lol::ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 472 din 3731
«   1 ... 469   470   471   472   473   474   475 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare