Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Porbleme cu fostul ei prieten.

din 24 dec 2010 04:39 de Bozgoru

mda asa am facut si eu cand era mai micutz si mai fara creier.. exact ca fostu prieten a lu aia.. au sunat parintii lui la ai mei sa-l las in pace.. mai rau au facut m-am enervat si mai rau.. na pana la urma l-am prins pe fraier si l-am snopit... ...

Re: Re: Cum sa scapi de crima?

din 24 dec 2010 04:35 de Bozgoru

pentru ca suntem fanii number one a lu cioaca:d

Sayounara, sweet old dreams ....

din 24 dec 2010 03:24 de ExoticDream

Nemuremasen..... Imi amintesc de o vreme in care urmaream ecranizarea "Shogun" si cu fiecare episod mai invatam cateva expresii in limba aceea stranie... Timpul s-a asternut peste ele si le-am uitat.... mi-am zis ca le voi studia candva, daca voi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 dec 2010 02:56 de ExoticDream

Lowest cost (exemplu): o zi in Roma, de dimineata pana seara, avionul la circa 35-40 de euro dus-intors, autobuzul de la aeroport pana in oras dus-intors 10 euro, un muzeu 11 euro, iar in rest poate ceva de mancare la pranz (o pizza sau ceva ...

Re: Re: Femei mature

din 24 dec 2010 02:16 de daniel06

avand in vedere ca sotul ei e tot plecat nu stiu ce sa zic,as mai avea alte ''optiuni'' cu femei mature,dar cum sa le cuceresc?

Re: Femei mature

din 24 dec 2010 02:14 de girls2

Te-ai intrebat daca si ei ii plac altii?Poate nu e predispusa la relatii extra-conjugale.

Re: Re: telefoane mobile

din 24 dec 2010 02:08 de ExoticDream

Eu si acum mai folosesc un Nokia 1100, chit ca e jenant sa-l scoti din geanta! Aveam o feblete pentru Ericsson, m-a tinut unul mai bine de 2 ani, dar cele mai fiabile tot Nokia par sa fie, acum am un E63 si totul este OK. Initial am zis ca netul ...

Re: Re: Re: Atractie pentru femei mature 30-55

din 24 dec 2010 01:58 de daniel06

Si eu sunt in aceiasi situatie...dupa cum am mentionat mai sus ma simt atras de femei mature si nu am curaj sa spun la nimeni nici macar la prietenii mei,cand merg pe strada nici nu ma uit la fete de 17-25 de ani,doar la M.I.L.F-uri sa zic asa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 dec 2010 01:49 de Leroy

O iau usor pentru inceput, sunt bugetar, in 2012 voi trece la o etapa unde-mi voi permite mai multe, inclusiv masina inchiriata, deocamdata merg pe anything at the lowest cost :lol: Dar totusi in ce situatie a meritat mai mult varianta masinii ...

din 24 dec 2010 01:45 de Machiavelli

Esti speriat...e normal pt varsta ta..inscrie'te la un curs de autoaparare sau karate...asta pt tine...omul din cauza ca ii fu"te fata unul mai mic cu 3 ani ca el,e la maxim disperat...va face tot ce ii sta in putinta...ai putea sa il atragi in ...

Re: Re: Re: Re: YOUTUBE

din 24 dec 2010 01:36 de Leroy

Am analizat putin clipul, vizibilitatea nu e tocmai buna dar mi se pare ca e filmat pe faleza iar in spate avem marea... Imi place ce vad, mi se pare deosebit :love: pentru ca-mi plac enorm peisajele, natura, detaliile B)

Re: Re: telefoane mobile

din 24 dec 2010 01:27 de Leroy

Mie mi-ar placea un telefon cu touchscreen si cred ca o sa-mi cumpar zilele astea... Cand imi cumpar un telefon mobil nu urmaresc sa exceleze la toate cele mentionate de tine ci macar la una sa fie bun, ori sa aiba macar 2 caracteristici ce se ...

Re: Re: Porbleme cu fostul ei prieten.

din 24 dec 2010 01:21 de Leroy

Si asta e adevarat, multi dau din gura ca sa nu adoarma, trebuie sa si poata, desi nu ar fi greu sa-ti faca rau, nu cred ca se avanta atat de tare, trebuie doar sa nu dai semne de slabiciune...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul se

din 24 dec 2010 01:20 de Leroy

Cred ca orice baiat duce in anumite conditii pt mult timp un act sexual, dar hai sa nu vorbim de sexul tantric, de performante demne de guiness book si alte chestii de genul asta, hai sa facem o medie, sa expunem aici niste date adevarate si ...

din 24 dec 2010 01:17 de Rolando

daca vroia cu adevarat sa iti faca ceva rau trecea direct la "treaba" nu mai umbla cu prostiile aste de amenintari.......romanul,in general est doar cu cu vorba,cu faptele mai putin......tu probail il cunosti pe respectivul,il crezi in stare sa puna ...

din 24 dec 2010 01:15 de Leroy

Chiar, nu ai si tu niste veri/unchi, ceva neamuri care sa se bage sa-l ameninte in acelasi mod daca tot vrei sa fii cu tipa asta? Cel mai bine e sa o pui pe ea sa rezolve problema asta si ar fi ca un sfat de la mine sa nu te bagi, sa mai lasi sa ...

Re: Cum sa scapi de crima?

din 23 dec 2010 23:47 de simosimina

cateodata imi puneam o intrebare gen "daca omor pe cineva...cum scap mai repede de trupul inert al persoanei respective" :))) De ce ne intrebam asemenea chestii??? :huh:

din 23 dec 2010 20:03 de dorinda

Da-i papucii fetei. Daca a umblat cu asa specimen, ori e proasta, ori parasuta.

Probleme cu fostul ei prieten

din 23 dec 2010 17:35 de Alexandruu77

Am 15 ani si sunt impreuna cu prietena mea( 15 ani) cam de 1 luna si 2 saptamani dar din pacate fostul ei prieten ( 18 ani ) nu e de acord cu treaba asta si de aproximativ 3 saptamani ma ameinta zilnic ca ma bate / ma taie cu lama / pune pe alti sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: revolutie

din 23 dec 2010 12:26 de J

Daca VAN este egal cu 0,fluxul pozitiv ce va fi obtinut este egal cu capitalul investit in activitate hahaha))))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 483 din 3731
«   1 ... 480   481   482   483   484   485   486 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare