Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual din 23 dec 2010 11:08 de ursaru
2 ore poate la al 2-lea,al 3-lea numar daca ai o partenera care rezista.:)))
Ai dreptate cu cifrele astea,consider ca ce e peste 1 ora ,e prea mult ,nu ca nu as duce .:D
Re: Cum sa o fac sa fie mai calda? din 23 dec 2010 03:13 de dorinda
Daca este timida, sa stii ca are nevoie de ceva timp sa se obisnuiasca, mai ales fiind primul ei prieten. In afara de asta, aveti doar 14 ani, iar ea, din cate spui, nu are experienta. Asa ca asteapta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 dec 2010 02:17 de ExoticDream
Asa este, alt exemplu: semintele de hranit porumbeii in fata Domului din Milano.... Ti se pun cateva in mana, le "distribui" zburatoarelor, faci doua poze si apoi vin cei cu fata ciocolatie si iti cer cu nonsalanta 10 euro pentru ele!!! Daca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce par din 23 dec 2010 02:06 de ExoticDream
Se poate si mult mai rau de "el la Brasov, ea la Iasi"!
De ce ar conta atat de mult tipul de relatie atat timp cat sentimente exista in ambele cazuri? De fapt... ce intelegi tu prin "combinat"? Nu admiti faptul ca ea si el se pot "gasi" pe ...
Re: Re: Re: YOUTUBE din 23 dec 2010 01:44 de ExoticDream
Nu-mi dau seama daca videoclipul este filmat pe malul marii sau al unuia din fiorduri, poti sa-ti faci o idee in privinta peisajului norvegian.....
;););)
Re: Re: YOUTUBE din 23 dec 2010 01:25 de Leroy
Mi se pare super talentat baiatul asta, asta daca efectele tehnologiei moderne nu l-o fi atins in totalitate...
http://www.youtube.com/watch?v=daqfr6DJsGc
E superb si videoclipul :love::ok:B)
[ Daca m-ar fi intrebat cineva acum 12 ani ce-as ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual din 23 dec 2010 00:41 de Leroy
Imi pare sincer rau ca trebuie sa postez dublu, triplu, imi cer scuze, e prima data cand o fac dar poate asa ma fac inteles...
Daca ati avut vreunul curiozitatea sa cititi cateva chestii, pe net si oriunde de fapt, probabil si in carti e relatat ...
Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual??!! din 23 dec 2010 00:27 de Leroy
Am ironizat doar pe tipul ala care spunea ca "sub 2 ore nu scade", nu m-am luat de altul care avea o durata rezonabila :wacko:
Spune-mi tu, crezi ca exista baiat/barbat care tine peste 2 ore in orice conditie ? (Chiar daca nu a mai avut ...
Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual??!!! din 23 dec 2010 00:23 de Leroy
Sa inteleg ca ai o problema totusi, de vreme ce nu poti lasa un subiect sa treaca fara sa te "agati" aiurea de mine :huh:
Pai la anii tai, nu ma mira, daca f**i centenare, alea si clar ca nu rezista...
Sa repet faza cu MILF-ul ...
Re: Re: Cum cuceresti o fata cuminte? din 22 dec 2010 23:56 de SORIN28
Vai, ne uimesti...tu nu esti cpabil sa scrii corect in romana si o dai in engleza.
:lol: ...alt analfabet:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 dec 2010 23:25 de shmekheru
revin cu noi update-uri...am incercat chestia cu degetelu si a functionat...din ce mi-am dat eu seama chiar i-a placut...insa cand am incercat sa bag penisu am simtit o usturime puternica, cred probabil ca s-a incordat sau nu stiu ce s-a intamplat. ...
Re: Imi place o colega, dar sunt timid... din 22 dec 2010 23:16 de BBU
In primul rand renunta la timiditate, frica, emotie toate aceste lucrand impreuna si incearca sa mergi inainte. Este greu de facut crunt de greu dar trebuie sa te inveti cu faptul ca "cu rusinea mori de foame". Asadar trebuie sa dobandesti curaj ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actu din 22 dec 2010 22:49 de Machiavelli
Pentru asta iti trebuie "experienta de viata" tata..nu imi spui mie ca unul de 20 de ani satisface o femeie mai bine ca unul de 30...bineinteles exceptiile isi au rostul dar e anormal sa facem astfel de comparatii...totusi 15 minute e putin chiar ...
Re: Nu mai vrea sa fie cu mine? din 22 dec 2010 22:06 de andreiv
Daca nu te suna asta nu e tragedie , altii traiesc si fara telefon ! Si daca si-a gasit alta nu este cazul sa " iti pui capat " . Uitete in jur , sar putea sa gasesti foarte multi tipi pe care i-ai ignorat dar care stiu ce vor si stiu sa se ...
Re: Re: Atractie pentru femei mature 30-55 din 22 dec 2010 22:02 de andreiv
Si daca o gaseste pe net pentru viata de zi cu zi ? In fond internetul si comunicare online s-a format pentru socializare ! Omul a cerut un sfat nu raspunsuri ironice ;)
Re: Cum cuceresti o fata cuminte? din 22 dec 2010 21:51 de andreiv
Din punctul meu de vedere nu exista fete rele si fete cuminti ! Doar ca unele fete stiu sa ascunda mai bine anumite chestii gen impulsul sexual iar altele nu ! Aici intervin , evident , mai multi facotori :) anturajul , familia , educatia etc etc ! ...
Re: Re: Re: Re: Re: o fata din 22 dec 2010 18:16 de RaMonna
1. Ia-i un ursulet de plus,sau o floare ceva...
2. Incearca sa comunici cu ea mai mult,s-o intrebi ce face in urmatoarele zile,etc. Si daca zice ca se plictiseste ca nu are ce sa faca si unde sa iasa in urmatoarele zile,ii spui ca nici tu nu ai... ...
Re: Re: Vreau sa mai fie ca alta data ... din 22 dec 2010 18:06 de J
E posibil sa ce?))Ce are imbracamintea cu alte chestii,nu vad legatura.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere din 22 dec 2010 17:33 de Bozgoru
voi sunteti precum caii aia cu ochelari.. nu ganditi nici unu ideea pricipala.. adica tipul de relatie la distanta... adica una e sa stea el in brasov... ea in iasi sa se combine si sa se vada odata la 3 saptamani.. si alta e.. ca ei sa fie deja ...
Re: Vreau sa mai fie ca alta data ... din 22 dec 2010 17:08 de RaMonna
Dar intre timp fi putin atent la ce isi cumpara si cu ce se imbraca... ca daca isi cumpara imbracaminti prea "sexy" cum ar fi fusta prea scurta sau bluze cu decolteu foarte mult e posibil sa
Pagina 484 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |