Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Miros urat din 21 dec 2010 21:37 de baby
Si eu am auzit!
De fapt cunosc baiatul:mellow:
NU am avut ocazia sa il miros acolo:lol: dar din cate am vazut e curat mereu,parfumat, cu haine curate.
La fel a fost o discutie si a zis ca are un miros specific....dar nu a pomenit sa fi fugit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2010 20:03 de ThT
A..nu.Am zis ca am crezut ca ai facut referire la mine cu privire la postul ala gen
"am spus si eu de cateva ori sa nu se mai agite lumea in topicul asta ca e vechi de 2 ani..
In al 5 lea rand,daca tot dam lectii de romana..nu se scrie "dak" ci ...
Fractura cot din 21 dec 2010 19:46 de ThT
Stie cineva cam cum se manifesta o fractura a cotului?daca acea persoana mai poate sa isi miste mana sau nu?
Tin sa precizez ca dupa o cazatura s-a inflamat si simt la palpare o oarecare crapatura ca sa zic asa,insa nu s-a invinetit,pielea nu s-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2010 14:21 de Alexutssa
Si eu folosesc ce cuvinte vreau :lol:
Nu ma intereseaza pe mine ca ti-ai schimbat contul , e un fel de nu ar mai fi :, Nu ti-am zis eu in ce ordine sa scrii , nu stiu de unde ai dedus tu asta . Am spus doar de unde am observat ca te ataci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2010 14:13 de DRE
Poate nu observi ca mi-am schimbat contul:ermm:
Uite, chiar nu are rost sa repeti ce spune Tht.
Chiar ai putea sa nu mai repeti "problema" asa des.Stiu ca ai multe, dar le rezolvi tu.
Si inca ceva: scriu in ce ordine vreau.Eu am incheiat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2010 13:57 de Alexutssa
Daca am eu probleme sau nu , este fix problema mea . E problema ta pentru ce postez eu ? Nu ai loc de mine ? Imi spui mie ca postez pentru "a ma afla in treaba" . Dar tu ?! Pentru ce ai postat , sweety ? :> Ti se pare ca ti-am cerut eu parerea in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere ai despre re din 21 dec 2010 08:37 de DaNNY_DiViNO
Daca, daca si iar daca... Ce-ar fi sa nu ? Nu, nu as mai vrea si nu as mai avea nevoie de asa ceva. Imi mentin parerea, este o pierdere totala de vreme. De ce sa ma chinui cand poate fi bine ? :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2010 04:21 de ursaru
Ai dat si tu 100 de cocorei la dedicatie?
Na ..http://www.youtube.com/watch?v=Mx7oNdcnn8g
Re: Umflatura in zona genitala din 21 dec 2010 03:50 de Bozgoru
poa sa fie o tumora beningna.. mai repede%%-
Re: Nu mai vrea sa fie cu mine? din 21 dec 2010 03:47 de Bozgoru
cauta-l la usa cu un buchet de tuberoze
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2010 03:44 de Bozgoru
dar vezi tu.. din cauza la oamenii ca ala care l-ai descris tu aici se afla tara asta unde se afla.. pt ca sunt majoritari.. nu din cauza la intelectuali... te-ai stricat la faza asta... n-ai dat un exemplu bun..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2010 02:22 de ExoticDream
Eu am prins doua "dudui", imbracate bine, care strangeau bani "pentru copiii orfani" in fata la "Mini Europe", cu tabel si adresandu-se turistilor in limba franceza. M-am codit sa dau si cativa metri mai incolo un rrom de-al nostru, auzindu-ne ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere ai despre relati din 21 dec 2010 02:04 de ExoticDream
Exact. Am spus ca are sens [b]doar daca[/b] esti convins ca ai gasit partenerul ideal.
Daca-ti este indiferent cu cine intri intr-o relatie, atunci este mai bine sa te ingrijesti de interesele imediate: pozitie geografica, spatiu locativ, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi place din 21 dec 2010 01:59 de nickname
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2010 01:57 de Machiavelli
Auzi ma,cand eu lucram,la fel cum fac si acum tu inca erai la scoala...deci nu imi spune tu mie ce inseamna aia munca...Apreciez toti muncitorii si toate serviciile de cate pot da dovada,dar mie imi vine greu sa cred ca unul ca tine sa stea la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2010 01:49 de Machiavelli
Ba ma lasi..Crede'ma ca eu cunosc mult mai multi puscariasi din astia enumerati ca tine.Eu m'am legat strict de tine si de conceptia,limbajul si mai ales comportamentul tau...Pe mine nu ma intereseaza nici de tine nici de ala..Din timp ce ti'am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2010 01:41 de Rolando
daca tot facem dedicatii....hai sa dau si eu o dedicatie pentru tine,dar mai ales pentru domnul Giovanni alias ursus: http://www.youtube.com/watch?v=g7aUL3kz-1w
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2010 01:37 de Rolando
nu am somn pana nu fac o mica precizare.....ca tot comentezi de florin minune ....vreau sa spun ca am un prieten,al carui tata cand asculta melodia http://www.youtube.com/watch?v=5X5gcitZWec ii dau lacrimile,si lucrul care face mai interesanta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: As vrea sa stiu daca.... din 21 dec 2010 00:59 de Rolando
nu stiu daca se trage neaparat de la facultate ca a luat-o pe cai gresite......si eu cunos pe una care de la o varsta frageda a dat-o in betii si orgii.....chestia asta e relativa.....
Re: Re: Re: Re: Sex neprotejat, Postinor..din nou din 21 dec 2010 00:57 de Juana
Mda...and now we wait :-`
Multumesc
Pagina 486 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |