Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul se din 22 dec 2010 17:04 de SORIN28
Aici te contrazic, o femeie daca nu simte placere, daca nu este satisfacuta nu rezista, nu suporta, nu-i place. Ca sa faci o femeie sa reziste o ora mai tre' sa te duca si capu', mai tre' sa stii ce-i place unei femei, trebuie sa stii sa o ...
Re: Vreau sa mai fie ca alta data ... din 22 dec 2010 17:04 de RaMonna
Tu cred ca nu gandesti... inteleg ca o iubesti dar din moment ce a facut treaba asta si mai ales te-a inselat,trebuia sa te comporti mai rece cu ea,asa poate isi dadea seama ca a gresit,asa si sa-ti mai spun sa nu mai fi prea bun cu ea,pt ce ti-a ...
Re: Umflatura in zona genitala din 22 dec 2010 16:30 de BBU
Iti mai creste un smertec :)) si o sa ai 2.
Oke acum seriosul:
Te-ai ras pe acolo? daca da lama a fost curata, ai ras pana la radacina, ai tratat dupa?
Te-ai epilat ? acelasi lucru.
Te-ai spalat cat de des ?
Cum arata acneea are un ...
Re: As vrea sa stiu daca.... din 22 dec 2010 16:14 de RaMonna
Nu are nimic... daca simti nevoia ca vrei s-o faci fa-o prietena ta daca e virgina nu are cum sa aiba experiente prea multe,si nu isi va da seama. Mai ales ca la baieti nu se observa daca esti virgin sau nu cum e la noi la fete se observa imediat. Tu ...
Re: Atractie pentru femei mature 30-55 din 22 dec 2010 16:05 de RaMonna
Probabil ca tu ai mai multe cunostinte in varsta(care arata mai bine decat prietenele tale care au 20-23 de ani). Daca intelegi ce vreau sa-ti spun .
Mie inainte imi placeau barbatii de 30-35 de ani credeam ca sunt obsedata dar nu eram. Motivul era ...
Re: Muzica pe care o ascultam ne caracterizeaza? din 22 dec 2010 15:31 de SORIN28
Uite, iti dau o sansa sa te reabilitezi daca raspunzi corect la:
Cum m-ai caracteriza, tinand cont de faptul ca sunt fan pana la moarte Parazitii dar ascult aproape orice muzica(exceptie face hard-rock-ul). Manele ascult cand sunt nevoit(la o ...
Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual??!!! din 22 dec 2010 15:06 de SORIN28
daca tu nu esti capabil sa satisfaci o femeie mi mult de 15minute, nu e vina noastra.
Desi tu consideri ca este inutil, iti garantez eu ca daca reusesti sa tii o femeie din organsm in orgasm minim 2ore, ai sa fii cum sunt eu.
Da, ma laud ca spre ...
Re: Re: Fractura cot din 22 dec 2010 11:53 de ThT
Ms,m-ai linistit..
:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 dec 2010 11:39 de Leroy
Pai bineinteles, nu am nimic impotriva ca vinde cineva flori sau ca un "ciocolatiu" manuieste acordeonul pe alee, dar atunci cand acestia devin agasanti si te "indeamna" sa faci ceva contrar vointei tale, pai nu-mi mai convine si simt ca-mi este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere din 22 dec 2010 11:31 de Leroy
Exact, daca exista iubire adevarata intre cei 2, la un moment dat dispare orice distanta, cum spuneai tu, un timp, 1, 2, 3 ani sa zicem ca exista o oarecare distanta, dar cum spuneam mai sus, daca merita, dupa un timp tot exista posibilitatea ...
Re: Fractura cot din 22 dec 2010 04:21 de Bozgoru
daca era rupt zic ca e cam imposibil sa-ti mai misti mana fara dureri de moarte...
Re: Avertismente, banari (topic pentru MODERATORI) din 22 dec 2010 01:37 de ExoticDream
Am "compilat" cererile de mai sus si, fara suparare, lucrurile se vor intampla dupa cum urmeaza:
1. [b]Rolando este propus pentru banare pe timp de o saptamana[/b] pentru numeroasele scandaluri la care a participat si pentru topic/topicuri ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 dec 2010 01:24 de ExoticDream
Eu nu sunt impotriva celor care presteaza o munca cinstita, indiferent de culoarea pielii, nationalitate, sex, religie etc. Daca vand flori, canta, danseaza, picteaza, fac acrobatii, OK, se cheama ca muncesc, insa daca ma pacalesc, ma fura, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere ai d din 22 dec 2010 00:58 de ExoticDream
.... cat 4, 5,.... 1000, 1000000, depinde! Si este valabil si interschimband cele doua sexe.
Problema se pune in felul urmator: daca, sa zicem, astazi iti propui ca de maine sa iti cauti un partener de sex opus pentru o relatie serioasa si nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex de 3 ori pe luna d din 22 dec 2010 00:23 de simosimina
:) stim, stim:)
asa suntem si noi...e un "must" :p
Re: Re: Cat sa dureze actul sexual? din 21 dec 2010 23:57 de Leroy
Ceva de genul :lol::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi din 21 dec 2010 23:56 de Leroy
Nu stiu daca ai o notiune clara asupra celor 2cm si la cum se prezinta de fapt in spatiu, mi se pare ca mai mult de 3cm nici nu creste, asa ca 2cm e mult, masculin spun eu ca se incadreaza intre 0.5cm si 1cm si zic ca mai mult de atat deja ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere ai despr din 21 dec 2010 23:49 de Leroy
Adevarat, fiecare cu parerea lui, eu sunt de parere ca o relatie la distanta cu o femeie care merita poate face cat 4 relatii in aproape la un loc... It depends...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: As vrea sa stiu daca.. din 21 dec 2010 23:47 de Leroy
Pai, daca in varsta frageda acasa nu a dat-o in de betii si chefuri atunci, a facut-o la facultate, unde toata lumea face asa si e cool...
Acasa nu avea anturajul asta, caruia sa i se para cool sa ajunga in 4 labe acasa :lol:
Re: Sarbatorile vin!! din 21 dec 2010 21:47 de baby
Cu inamicul nr 1:mellow:
Il inchid in casa:lol:
Sper ca masa sa fie linistita....apoi vedem noi daca se lasa cu scantei, certuri sau altceva...
Si...cu familia:lol:
Pagina 485 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |