Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere

din 14 dec 2010 01:17 de ExoticDream

Daca ar fi valabila si varianta masculina a videochatului, iar partenerul meu ar face asa ceva pentru un ban in plus, eu n-as accepta in ruptul capului, tot prostitutie se cheama, chiar daca este "doar" virtuala! Mai mult, ar insemna ca nu e in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 dec 2010 01:12 de ExoticDream

Vezi ce se intampla daca azi-noapte.... eheheee.... :D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita Oare?

din 14 dec 2010 01:01 de ExoticDream

Au pierdut mult timp pentru ca s-au iubit suficient astfel incat sa nu isi mai doreasca alte relatii?!? Nu stiu de unde va vin ideile astea.... Oare scrie undeva ca adolescenta este perioada in care obiectivul principal este "sa-ti faci mana" ...

Re: Neprotejat

din 14 dec 2010 00:54 de ExoticDream

Daca vreti sa simtiti "placere mai mare" facand sex neprotejat si daca sunteti persoane responsabile care nu au de gand sa riste posibilitatea unei sarcini datorate picaturii placerii (despre care nu aveti de unde sa stiti cati spermatozoizi ...

Re: Re: Re: Sarbatorile vin!!

din 14 dec 2010 00:46 de ExoticDream

Nu cred ca de azi pe maine se pot lega "relatii pentru sarbatorile de iarna", nu cred in petrecerea lor impreuna cu cineva gasit la intamplare, pe ultima suta de metri. Dupa parerea mea, ori ai una sau mai multe persoane dragi impreuna cu care ...

din 14 dec 2010 00:30 de ExoticDream

Nu generaliza, nu sunt toate la fel. In privinta hainelor, eu m-am lecuit cand am vazut ca pe alte meleaguri nu gasesc ceea ce-mi place mie. Nu ma intereseaza catusi de putin sa cumpar haine de firma pentru ca asa e trendy sau cool, ori pentru ...

Re: Re

din 13 dec 2010 23:48 de dorinda

Azi am ramas oripilata de atata prostie. Am pus un amarat de anunt si m-am trezit cu un telefon si doua mesaje private de la trei tampiti. Pe unul nu l-a interesat decat ce vand si numarul de telefon, nicidecum ce are si ce n-are telefonul, altul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita Oar

din 13 dec 2010 23:09 de DRE

Da ma, inteleg.Dar acum aveti 17 respectiv 18 ani.Nu crezi ca ar fi momentul sa treceti si voi la urmatorul nivel? Nu sunt de parere ca sexul dupa 2 saptamani este ok, dar totusi 5 ani... Eu daca as fi baiat n-as sta cu una 5 ani pana sa o ... ...

din 13 dec 2010 21:32 de ursaru

Iarba daca o fumezi cu cap,o sa ai intotdeauna senzatii frumoase.Daca bagi ca nesatulul/nesatula o sa vrei din ce in ce mai multa pana nu o sa mai aiba efect asupra ta.

Re: Re: Re: Cum vorbesc cu o fata necunoscuta?

din 13 dec 2010 20:12 de DRE

Daca nu reuseste sa agate pe fb, ce sanse ar avea intr-un club? In club e usor sa agati doar daca arati foarte bine altfel e foarte greu...si nu cred ca e vreun mare mister.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita Oare?

din 13 dec 2010 20:00 de DRE

Diversitate.La un moment dat, cand se vor desparti, vor regreta ca si-au pirdut anii astia fara sa incerce si altceva.Va veni vremea cand ea, sau el, va insela din curiozitate macar.Daca ii va tine toata viata, bravo lor...:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita Oare?

din 13 dec 2010 19:57 de compot

Neaaah, stii cati labari sunt??? Eu cred ca nu exista fata urata! Si cea mai urata e frumoasa pentru unul! Cine se-aseamana se-aduna!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita Oare?

din 13 dec 2010 19:54 de Rolando

daca s-au inteles bine de la inceput de ce sa mai faca si alte experimente??cu ce scop?:unsure:

din 13 dec 2010 19:52 de DRE

:)) Adevarat...dupa 5 ani...ar cam fi cazu' sa treaca la treaba.Oricum cred ca au pierdut mult timp deja.La varsta asta trebuiau sau ma experimenteze si ei...sa vada cum e si in alte relatii.

din 13 dec 2010 19:51 de J

Oare mai statea atata timp cu ea(fara relatii) daca era urata?Nu cred. Mersi pentru explicatie,ai dreptate))

Re: Re: Re: Re: Re: Merita Oare?

din 13 dec 2010 19:47 de ThT

Daca e frumoasa,va mai avea ocazii.Daca e urata..sa zica mersi ca o vrea cineva.:lol: ->cam asta e traducerea:ninja::devil:

Re: Re: Re: Re: Merita Oare?

din 13 dec 2010 19:44 de J

Oricum o vei face odata si-odata:flowers: Ce legatura are una cu alta?))

Re: Re: Merita Oare?

din 13 dec 2010 19:32 de valentine

Daca esti frumoasa, mai stai. Daca esti urata, dai bataie!

Re: Merita Oare?

din 13 dec 2010 19:22 de C275

tu stii cel mai bine daca merita sau nu:flowers: dupa 5 ani de relatie tu tot mai ai indoieli?:`

din 13 dec 2010 19:17 de Rolando

DACA,dar este greu de crezut.....si daca s-ar intampla asa ceva....ai uitat ca exista operatii de marire??....dar cred ca iti trebuie o caruta de bani pt o marire.....

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 499 din 3731
«   1 ... 496   497   498   499   500   501   502 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare