Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
YOUTUBE din 16 dec 2010 18:28 de SORIN28
Si daca tot a venit iarna, si daca tot se apropie craciunul...
http://www.youtube.com/watch?v=2lDvn266vPA
:lol:
Scuze celor care nu inteleg, nu e vina mea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 dec 2010 17:56 de ursaru
Adevarat,eu i-am spus doar sa se duca sa vada cum e,atata tot.:D Noi ne aprovizionam de la un tigan spaniol cu iarba,foarte de treaba gagiu.
Re: Vreau sa mai fie ca alta data ... din 16 dec 2010 16:44 de Bozgoru
daca erai prieten cu mine te snopeam in bataie.. si dupa ce te ridicai de jos te snopeam din nou.. cum plm iti mai pui mah probleme.. sau ganduri .... sau sa te gandesti la sentimente si dragoste din mom ce ea s-a lins cu fostu in timpul in care ...
Re: Vreau sa mai fie ca alta data ... din 16 dec 2010 02:30 de ExoticDream
Imi este ingrozitor de ciuda sa vad cum povesti de iubire care par rupte din vis, bazandu-se pe sentimente impartasite si convergenta pe multe planuri, nu apuca nici cei 3 ani proverbiali si incep sa se destrame! Frantura de timp cat plutim in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 dec 2010 01:57 de Machiavelli
am fost acolo..meritam egalul...pacat de munca noastra...totusi sa fim realisti,Steaua inca ne reprezinta prin straini fata de alte stifturi din Romania...daca am avea banii napoletanilor si relatiile strict mafiote ale acestora am vorbii de la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita Oare? din 16 dec 2010 01:54 de ExoticDream
Daca sunteti impreuna de 5 ani, greu imi vine a crede ca nu ati ajuns la acel nivel de comunicare ce v-ar permite sa vorbiti despre orice, fara nici o bariera!
Asa cum ti-au spus si ceilalti, nu incerca sa transformi acest moment al relatiei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarbatorile vin!! din 16 dec 2010 01:29 de ExoticDream
Adeseori visele nu se implinesc doar in functie de vointa ta, degeaba as vrea eu sa aterizez, metaforic, pe Luna daca nu-mi pot permite biletul pana acolo! (Si DA, exclud orice modalitate de sprijin!) Adevarul este ca de data asta cel mai intens ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 dec 2010 01:09 de compot
Cupa Campionilor a fost castigata o data. Vreau sa aud de la tine meciuri in care romanii au pierdut in relungiri calificari.
E foaaaarte slab. Nu merita tricoul Stelei.
Bine ma, am inteles, Spania e o echipa de cacat, Torres cel mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 dec 2010 00:46 de Rolando
romani am fost si cand am casigat cupa campionilor
eu zic ca bonfim este bunicel,in schimb anghelov mi se pare slab rau
ce sa faca si cu astia?au jucat si ei 2 meciuri bine si acum sunt vedete,Moraes mi se pare un jucator mediu raportat la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dilema in dragoste din 16 dec 2010 00:02 de Leroy
Nope, este altceva, invisible si nu mai stiu cum... :huh:
E un script care inregistra discutiile intr-un fisier undeva in program files, intram acolo si gaseam tot exact ca la messenger, cu data, ora, secunda, emoticoane, tot...
Dar asta numai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa mai fie ca alta d din 15 dec 2010 23:34 de srn
O daca ce a fost cu altul si a vazut ca ai iertat-o, va face din nou acelasi lucru mai devreme sau mai tarziu.
Curva tot curva ramane !
Las-o, nu te merita.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate largi din 15 dec 2010 22:36 de rechinu80
e corect ce spui aici, dar nu e relevant pt cazul meu:-`:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 dec 2010 22:31 de rechinu80
in primul rand pt ca am aflat abia dupa ce m-am mutat din iasi in cta...si apoi pt ca imi poate afecta foarte mult cariera militara, desi cred ca atunci nu ma mai interesa asa ceva...
chiar si acum mai am ganduri de duca la iasi...):(
Re: Re: Re: Re: Dilema in dragoste din 15 dec 2010 22:29 de rechinu80
prima oara a fost si din cauza distantei, eu fiind cu altcineva mai mare ca varsta decat mine si cu trecut zbuciumat in ale sexului...dar cu actuala a fost cu totul altceva...
de faza cu prostii nu pot sa zic nimic..nu am ce comenta aici!
cu ...
Re: Re: Re: Dilema in dragoste din 15 dec 2010 22:23 de rechinu80
sincer cred ca au fost mai multe chestii care mi-au atras atentia, dar cred cu certitudine ca nu am vrut sa cred ca se poate intampla asa ceva deoarece cu ea am fost de cand era mica( 18 ani) si provine din familie cu educatie buna si ...
Re: Re: Dilema in dragoste din 15 dec 2010 22:18 de rechinu80
prin examen:) si poate desi nu par sa stii ca sunt un tip inteligent si asta nu o spun numai eu ci si altii:P
din ce a zis ea, evitau sa discute despre mine, iar daca au discutat ceva cred ca este mai bine sa nu stiu:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 dec 2010 22:16 de rechinu80
da...din pacate si din fericire ai mare dreptate...
ranile s-au mai cicatrizat, desi nu pe cat as fi vrut:(...
iti dai seama ca am incercat sa ii explic cat de bine am putut ca a gresit si ca sa nu mai cada in plasa asa de usor...
cat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa mai fie ca alta data din 15 dec 2010 21:37 de Dunno
O sa incep prin a face o mica comparatie intre ea si fosta . Fostei ii cumparam tot felul de cadouri,o scoteam aproape lunar din oras,daca nu aveam suficienti bani sau nu aveam timp la 2 luni cel mult . Cu actuala am iesit de 2 ori in tot timpul ...
Re: Re: Re: Re: Vreau sa mai fie ca alta data ... din 15 dec 2010 21:14 de J
Increderea este siguranta pe care o ai ca cealalta persoana va actiona conform asteptarilor tale.In cazul tau,ea a actionat contrar si a rupt cerul de incredere (cu cat mai des x actioneaza conform asteptarilor lui y,cu-atat increderea lui y ...
Re: Re: Re: Re: Vreau sa mai fie ca alta data ... din 15 dec 2010 21:13 de ThT
E foarte urat ce a facut,si eu am trecut prin ceva asemanator.Am iertat..si s-a intamplat si a2a oara.Am facut cred ca cea mai mare greseala ca am iertat-o prima oara,sper sa nu regreti si tu asta.Stiu ca o iubesti..dar ai putin orgoliu in ...
Pagina 496 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |