Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Atractie pentru femei mature 30-55 din 15 dec 2010 12:39 de Leroy
Esti un pic bolnav daca ajungi la 55 de ani, daca in aria ta sunt varste cuprinse intre 30 si 45 de ani sa spunem ca te incadrezi in normal, mai toti avem fanteziile noastre asa ca nu e o problema sa iti placa femeile mature...
Re: E pur si muove....... chiar daca invers! din 15 dec 2010 02:34 de valentine
La fel cum teoria si practica sunt putin cam diferite:ok:
E pur si muove....... chiar daca invers! din 15 dec 2010 02:07 de ExoticDream
Incep sa constientizez faptul ca realitatea rationala, cea sufleteasca si cea "din teren" sunt doua (da, doua!) lucruri diferite.
"We" are making progress here, aren't "we"?
I decided: this year's christmas (with small "c") tree decorations ...
Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi din 15 dec 2010 01:59 de nickname
Este foarte mult de spus despre subiectul asta si o sa incerc sa fiu cat mai concis si al subiect.
Asta este de cand lumea si pamantul nici o fata nu vrea sa fie cu un baiat timid. Pt ele timid = slab. La fel ca si in lumea animalelor, femeia vrea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sarbatorile vin!! din 15 dec 2010 01:39 de ExoticDream
In primul rand pe familie ne putem baza, apoi pe prieteni etc. Daca ar fi sa facem un fel de Top 3 al persoanelor care ne sunt aproape la bine, eu zic ca el ar arata cam asa:
Locurile 1 si 2 (la egalitate): familia si partenerul
Locul 3: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 dec 2010 01:27 de ExoticDream
Vrei sa zici Roberto Benigni?!? Daca da, imi place, am vazut cam tot ce am gasit.... are un sarm nemaipomenit si-i ies bine si rolurile funny, si cele tragice. Sa-mi amintesc ce am vizionat cu el in rolul principal:
* Non ci resta che ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 dec 2010 01:09 de ExoticDream
My point exactly! Baietilor le vine mintea la cap (DACA le vine) cu cativa ani mai tarziu.... in medie.
:-`:-`:-`
Re: Re: Mda din 14 dec 2010 22:45 de iAndreo
Nu asta e motivu principal,motivu principal e ca nu poate sa tina la mine ... si am vorbit cu ea sa-mi spuna din timp daca simte ca nu poate sa tina,decat sa ajung sa o iubesc ...si ea nu ,ca nu a iubit pe nimeni pana acum.
Dar nah,imi pare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De 5 ani impreuna, sa din 14 dec 2010 21:42 de ThT
Eh..daca nu ma prea uit la profile.:wacko:
Re: Re: Re: Re: Sarbatorile vin!! din 14 dec 2010 21:05 de compot
Eu nu ma refeream la cineva gasit la intamplare pe ultima suta de metri. Ma rfeream la prietenii tai, si aici nu cred ca e vorba de intamplare. Vreau sa cred ca ai prieteni dragi tie cu care sa poti sa petreci, cel putin revelionul, iar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Merita Oare? din 14 dec 2010 16:16 de compot
%%-%%-%%-%%-
S-aveti grija!
Daca ai vreo problema, sa nu eziti sa postezi.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 dec 2010 13:18 de McLove
Naspa... sa visezi o fata de 16 ani. :unsure:
Totusi, daca nu ai vorbit cu ea, de unde sti ca ai visat-o? Prin partea cu "nu am schimbat nici macar un mesaj" se subintelege si faptul ca nu i-ai vazut ".jpg-ul".
Re: Acesta este un motiv de despartire? din 14 dec 2010 12:35 de iAndreo
Total prostie, logic ca nu te-o mai cautat dupa aceea cand a vazut ce usor poti renunta la el .
adresat elevilor din 14 dec 2010 09:41 de erratictac
cum crezi c-am ajuns bunic daca n o lasam pe bunica mai intai sa stie ce vrea de la viata? :))
''world is mine today" din 14 dec 2010 09:20 de erratictac
daca ai avea un frate care sa-ti accepta conceptul(nici macar) de a avea o relatie la 19 ani cu cineva mai mare de 5 ani l as bate(ca intre barbati). trebuie sa intelegi ca diferenta de varsta intre voi ca si in toate cazurile, insemna o viata de om, ...
wtf? din 14 dec 2010 09:12 de erratictac
nu e de ras sa te intrebi oare cum e sa te tii de mana, daca s-ar limita la asta intuitia lui. lasa-ti copilul sa-si puna intrebari existentiale
unde-s misoginii? din 14 dec 2010 08:28 de erratictac
stîrv mic: gata cu musafirii?
ChicKen: dacumdar
stîrv mic: ai primit a big grin la plecare sau?
ChicKen: nu am stat decat 5 minute
ChicKen: am iesit pe-afara
ChicKen: acum am revenit
ChicKen: ei erau plecati
ChicKen: da-i in plm
stîrv ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 dec 2010 04:54 de valentine
Sssst, nu tre sa stie toata lumea ce facem noi noaptea
O:):cat:O:)
Re: Re: Neprotejat din 14 dec 2010 01:31 de TheDude1907
Am inteles, iti multumesc mult.
Discutam cu ea si mi-a zis ca va merge la medic ca sa-i spuna ce sa ia mai exact.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 dec 2010 01:22 de ExoticDream
No, you're not! Nu generaliza! Daca tu, ca baiat, simti aceasta curiozitate de a vedea cum e si cu una, si cu alta, si cu inca una etc., nu inseamna ca toata lumea este la fel. Pe unii si pe unele poate ii intereseaza mai mult altceva decat ...
Pagina 498 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |