Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Vreau sa mai fie ca alta data ... din 15 dec 2010 20:56 de Dunno
Ce stiu sigur : s-a tot intalnit in perioada aia cu fostul prieten ,s-a sarutat cu el in nenumarate randuri . Ma rog,poate c-am exagerat putin,sau se intelege mai mult decat e nevoie acel "nenumarate randuri" dar ideea e ca a facut-o de cateva ...
Vreau sa mai fie ca alta data ... din 15 dec 2010 20:14 de Dunno
Salutare oameni buni ! Revin la voi cu o problema ,cu care sper sa ma puteti ajuta .
Acum aproape un an am inceput o poveste de dragoste frumoasa (frumoasa e putin spus) cu o anume fata . Am ajuns s-o iubesc nebuneste foarte repede ,simteam ca ...
Re: Re: Eu 13 ani, el 17... sa fac sex cu el? din 15 dec 2010 18:54 de Eu_Andreea
Mai fetito nu o face ca la 20 de ani o sa fii galeata si u asta iti doresti? Daca da dai inainte nici macar nu stii tabla inmultirii si vrei sex peste 4 ani o sa vezi copiii care pun intrebari de gen am 6 ani el are 12 sa o fac cu el?
Re: O problema MARE din 15 dec 2010 18:19 de Psyche
toti marii papagali ai societatii noastre palesc in fata celor pe care ii plac. e normal sa ai reticenta asta,dar gandeste-te la faptul ca daca nu iti faci curaj si nu actionezi,o sa ramai in aceiasi situatie lamentandu-te. poate chiar iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vene accentuat din 15 dec 2010 17:54 de nebuniki
Da,ai avut dreptate! :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 dec 2010 17:18 de compot
:D Nu, cel din filmul "Hable con ella". Dar lasa-l...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarbatorile vin!! din 15 dec 2010 17:13 de compot
Valentine, o lasi singura de sarbatori?:((:((:((
Hei, de Craciun se intampla multe minuni, doar crede in tine:love:.
Si eu imi doresc ca tu sa fii fericita!
Anul trecut a fost frig, chiar a nins, ne-am simtit bine. Anul asta, e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 dec 2010 17:08 de compot
N-am jucat San Andreas mult, dar sa nu cumva sa-i confunzi cu mexicanii.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 dec 2010 17:07 de compot
Stai linistit! Nu e chiar asa. Am locuit intr-un cartier in care erau multi tigani spanioli. Daca-ti vezi de treaba, n-au nimic cu tine.
Foarte important e sa nu te dai la femeile lor si chiar daca se dau ele la tine, sa nu le bagi in seama, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 dec 2010 16:46 de Rolando
chestia asta mi-a amintit de gasca surenos din GTA san andreas :ok: ...aia daca nu ma insel sunt spanioli...isi tatueaza cruci pe spate si poarta bandane galbene/portocalii
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piele crapata pe capu din 15 dec 2010 15:19 de bogdan1990
eu nu am cosuri am niste crapaturi..de durut nu ma mai doare nimic dar mie uscata pielea de pe cap si cea care il acopera..m-am hotarat sa intrerup tratamentul cu lomexin si sa ma duc iar la control..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 dec 2010 14:47 de SORIN28
Ce dragut esti :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 dec 2010 14:41 de ursaru
Daca ai ocazia sa ajungi prin spania,iti recomand sa te duci intr`un cartier de tigani spanioli.;)
Re: Re: Re: Re: cat sa dureze actul sexual? din 15 dec 2010 14:24 de compot
Nu stiu ce-ati inteles voi.
Eu, pana anul asta, faceam multa miscare. Anul asta n-am facut ca in ceilalti ani si daca e sa joc un fotbal, obosesc repede. Stric la aspectul asta ma refeream, nu cand fut sau mai stiu eu ce.
Da Bozgoru, am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piele crapata pe capul pe din 15 dec 2010 13:37 de Lucianeu
deci aceeasi tampenie am facut-o si eu acum vreo luna si ceva... beat...neprotejat...n-am nimerit gaura si-acuma ma vad cu mici cosuri pe "cap" si putina usturime...la doctor nu merg ca nu am tupeul asta...si astept sa vad ce zici tu...daca iti ...
Re: Re: Re: cat sa dureze actul sexual? din 15 dec 2010 13:17 de Leroy
Am precizat acolo ca ce sare de 25 de minute e disconfortabil pentru partenera, aici intervin exceptii, cand e foarte excitata, cand e nesatula, cand e "nf", si multe altele.
Cu cate am fost, putine au fost bucuroase de un numar ce a durat ...
Re: Re: Re: Re: Act sexual din 15 dec 2010 13:12 de Leroy
3 prezervative pentru ca s-au rupt 2 sau pentru ca le-au pus unul peste celalat pentru o protectie sporita poate:lol::lol::lol:
Nu e foarte periculos sa-l schimbi repede fara igiena intre pentru ca nu il lasi pana a doua zi daca stam sa ne ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vene accentuate pe din 15 dec 2010 13:09 de Leroy
Optimist sunt peste tot si oricand:lol:
Dar luand in considerare datele expuse mi-am dat o parere careia ii astept validare pentru a vedea daca am avut sau nu dreptate :ok:
Re: Re: Re: Re: Neprotejat din 15 dec 2010 13:08 de Leroy
Nu prea sunt tips in cazul sexului neprotejat pentru ca nu sunt verificate si rezultatul sa fie vreo eficacitate de 100%, unii zic ca prietena lor a ramas insarcinata din cauza coitului intrerupt iar altii zic ca fac asta de mult timp si nu s-a ...
Re: Re: :d din 15 dec 2010 12:41 de Leroy
Preturile sunt aceleasi de anul trecut, foarte putin reduse...
Eu am prins anul trecut un brad in ajun dimineata, daca nu ma ocup de bucatarie sau de altceva mi-am permis sa intarzii cumpararea bradului. Si ghici, l-am luat cu 5 lei un brad de ...
Pagina 497 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |