Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Vreau sa mai fie ca alta data ...

din 15 dec 2010 20:56 de Dunno

Ce stiu sigur : s-a tot intalnit in perioada aia cu fostul prieten ,s-a sarutat cu el in nenumarate randuri . Ma rog,poate c-am exagerat putin,sau se intelege mai mult decat e nevoie acel "nenumarate randuri" dar ideea e ca a facut-o de cateva ...

Vreau sa mai fie ca alta data ...

din 15 dec 2010 20:14 de Dunno

Salutare oameni buni ! Revin la voi cu o problema ,cu care sper sa ma puteti ajuta . Acum aproape un an am inceput o poveste de dragoste frumoasa (frumoasa e putin spus) cu o anume fata . Am ajuns s-o iubesc nebuneste foarte repede ,simteam ca ...

Re: Re: Eu 13 ani, el 17... sa fac sex cu el?

din 15 dec 2010 18:54 de Eu_Andreea

Mai fetito nu o face ca la 20 de ani o sa fii galeata si u asta iti doresti? Daca da dai inainte nici macar nu stii tabla inmultirii si vrei sex peste 4 ani o sa vezi copiii care pun intrebari de gen am 6 ani el are 12 sa o fac cu el?

Re: O problema MARE

din 15 dec 2010 18:19 de Psyche

toti marii papagali ai societatii noastre palesc in fata celor pe care ii plac. e normal sa ai reticenta asta,dar gandeste-te la faptul ca daca nu iti faci curaj si nu actionezi,o sa ramai in aceiasi situatie lamentandu-te. poate chiar iti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vene accentuat

din 15 dec 2010 17:54 de nebuniki

Da,ai avut dreptate! :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 dec 2010 17:18 de compot

:D Nu, cel din filmul "Hable con ella". Dar lasa-l...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarbatorile vin!!

din 15 dec 2010 17:13 de compot

Valentine, o lasi singura de sarbatori?:((:((:(( Hei, de Craciun se intampla multe minuni, doar crede in tine:love:. Si eu imi doresc ca tu sa fii fericita! Anul trecut a fost frig, chiar a nins, ne-am simtit bine. Anul asta, e ...

din 15 dec 2010 17:08 de compot

N-am jucat San Andreas mult, dar sa nu cumva sa-i confunzi cu mexicanii.

din 15 dec 2010 17:07 de compot

Stai linistit! Nu e chiar asa. Am locuit intr-un cartier in care erau multi tigani spanioli. Daca-ti vezi de treaba, n-au nimic cu tine. Foarte important e sa nu te dai la femeile lor si chiar daca se dau ele la tine, sa nu le bagi in seama, ...

din 15 dec 2010 16:46 de Rolando

chestia asta mi-a amintit de gasca surenos din GTA san andreas :ok: ...aia daca nu ma insel sunt spanioli...isi tatueaza cruci pe spate si poarta bandane galbene/portocalii

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piele crapata pe capu

din 15 dec 2010 15:19 de bogdan1990

eu nu am cosuri am niste crapaturi..de durut nu ma mai doare nimic dar mie uscata pielea de pe cap si cea care il acopera..m-am hotarat sa intrerup tratamentul cu lomexin si sa ma duc iar la control..

din 15 dec 2010 14:47 de SORIN28

Ce dragut esti :lol:

din 15 dec 2010 14:41 de ursaru

Daca ai ocazia sa ajungi prin spania,iti recomand sa te duci intr`un cartier de tigani spanioli.;)

Re: Re: Re: Re: cat sa dureze actul sexual?

din 15 dec 2010 14:24 de compot

Nu stiu ce-ati inteles voi. Eu, pana anul asta, faceam multa miscare. Anul asta n-am facut ca in ceilalti ani si daca e sa joc un fotbal, obosesc repede. Stric la aspectul asta ma refeream, nu cand fut sau mai stiu eu ce. Da Bozgoru, am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piele crapata pe capul pe

din 15 dec 2010 13:37 de Lucianeu

deci aceeasi tampenie am facut-o si eu acum vreo luna si ceva... beat...neprotejat...n-am nimerit gaura si-acuma ma vad cu mici cosuri pe "cap" si putina usturime...la doctor nu merg ca nu am tupeul asta...si astept sa vad ce zici tu...daca iti ...

Re: Re: Re: cat sa dureze actul sexual?

din 15 dec 2010 13:17 de Leroy

Am precizat acolo ca ce sare de 25 de minute e disconfortabil pentru partenera, aici intervin exceptii, cand e foarte excitata, cand e nesatula, cand e "nf", si multe altele. Cu cate am fost, putine au fost bucuroase de un numar ce a durat ...

Re: Re: Re: Re: Act sexual

din 15 dec 2010 13:12 de Leroy

3 prezervative pentru ca s-au rupt 2 sau pentru ca le-au pus unul peste celalat pentru o protectie sporita poate:lol::lol::lol: Nu e foarte periculos sa-l schimbi repede fara igiena intre pentru ca nu il lasi pana a doua zi daca stam sa ne ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vene accentuate pe

din 15 dec 2010 13:09 de Leroy

Optimist sunt peste tot si oricand:lol: Dar luand in considerare datele expuse mi-am dat o parere careia ii astept validare pentru a vedea daca am avut sau nu dreptate :ok:

Re: Re: Re: Re: Neprotejat

din 15 dec 2010 13:08 de Leroy

Nu prea sunt tips in cazul sexului neprotejat pentru ca nu sunt verificate si rezultatul sa fie vreo eficacitate de 100%, unii zic ca prietena lor a ramas insarcinata din cauza coitului intrerupt iar altii zic ca fac asta de mult timp si nu s-a ...

Re: Re: :d

din 15 dec 2010 12:41 de Leroy

Preturile sunt aceleasi de anul trecut, foarte putin reduse... Eu am prins anul trecut un brad in ajun dimineata, daca nu ma ocup de bucatarie sau de altceva mi-am permis sa intarzii cumpararea bradului. Si ghici, l-am luat cu 5 lei un brad de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 497 din 3731
«   1 ... 494   495   496   497   498   499   500 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare