Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Un fel de cos pe penis

din 8 dec 2010 23:18 de Leroy

Am avut si eu ceva de genul dar nu chiar atat de mare, si a trecut de la sine, atata timp cat nu te doare peste masura, cat nu te incurca extraordinar, lasa-l ca s-ar putea sa treaca singurel. Daca ai o viata sexuala activa si te incurca rau, ...

Re: Re: Ce sa fac?

din 8 dec 2010 23:16 de Leroy

Cum zice cam toata lumea pe aici, la 12 ani nu prea avea ce sentimente sa aiba dar posibil totusi sa fi fost asa, sa se fi purtat frumos cu ea si sa o fi marcat oarecum... Chestia asta am mai intalnit-o, daca tipa este virgina si cred ca este, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema in

din 8 dec 2010 23:07 de Leroy

Ai intrebat ce a determinat-o sa faca asta? Macar sa stii ce nu i-a ajuns in cazul in care ramai cu ea. Si asa totusi mi se pare destul de grav datorita faptului ca sunteti casatoriti, sunteti legati printr-un act oficial si religios. Ea ...

Re: Caut un film ..

din 8 dec 2010 20:34 de mariof3

Filmul: KEITH Vizionare placuta

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate largi

din 8 dec 2010 20:14 de rechinu80

am zis ca am fost profesor de fizica nu de sexologie:alien:):():( si ca idee de unde sti ca nu am intrebato si pe ea de acest lucru?! ideea era sa aflu daca zice adevarul sau nu...logic:-l si in oarecare masura, da, m-am lamurit asupra ...

Re: Ce sa fac?

din 8 dec 2010 20:06 de dorinda

Pana la urma, eu esti tu si el este el. Il cauta pe tipul ala in tine si mai tarziu s-ar putea sa-si dea seama ca sunteti doua persoane diferite.. Nu-mi pot imagina ce iubit a avut ea la 12 ani si mai ales ce dragoste e aia. Lasa fata, daca ...

Re: Un fel de cos pe penis

din 8 dec 2010 19:58 de victoria_ok

:blink: Acela nu poate fi cos! Ai face bine daca te-ai duce la medic! Daca la spui parintilor ei oricum te vor duce la spital.

Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate largi vag

din 8 dec 2010 19:56 de dorinda

Daca ai fi fost profesor de fizica, n-ai mai fi pus intrebari tampite pe forum. Daca esti chiar atat de nerabdator sa afli raspunsuri, de ce n-o intrebi pe ea? Ca tot te lauzi ca o cunosti de atata timp, asa ca trebuie sa stii cand minte si ...

Un fel de cos pe penis

din 8 dec 2010 19:04 de razaila

Salut.De ieri mi-a aparut un fel de cos urias pe penis si este foarte urat :( nu exagerez dar cred ca are cam 0.5cm inaltime,este galben in varf si rosu in rest.Ma doare umpic doar daca il ating.Poate fi altceva?Ar trebui sa le zic parintilor sau sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: EnlargRx

din 8 dec 2010 18:33 de CoolPyr0

Ok atunci :)

Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate largi vaginul

din 8 dec 2010 17:10 de rechinu80

mdam...am sa raspund pe rand... ea a venit cu putin timp inainte de la o sedinta cu parintii care nu stiu sigur daca a fost inventata sau nu( ea fiind diriginta), dar nu mai stiu acum cat timp a fost intre momentul de cand a sosit ea si momentul ...

Re: Etnobotanicele

din 8 dec 2010 16:46 de Bozgoru

substante toxice.. fara efecte halucinogene( pentru ca nu ar costa atat de putin incat sa-si cumpere toti boschetarii)... si au un efect placebo pentru oamenii slabi de inger...

Re: Contractie penis.

din 8 dec 2010 16:38 de Bozgoru

nu prea se poate explica... trebuie sa faci ceea ce-ti vine in momentele alea.... iar daca ti-e teama de ejaculare precoce... sa nu incerci ca "idealul" in timpul actului sexual e sa-ti dai drumu.. oricum.. o sa vezi ca nu e asa complicat :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 dec 2010 12:56 de Leroy

Pai trebuie sa urmaresti acel lucru specificat de tine, sa nu-ti fuga ochii spre altceva :lol: Cat despre documentare/filme educationale, sunt bune dar nu cred ca o sa te ajute in problema cu "pozitionarea intrarii"... Iar cand "toti" spun ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

din 8 dec 2010 12:52 de Leroy

Nimeni de aici nu-ti poate spune ceva sigur, din cate stiu nimeni nu are studiile necesare pentru asta sau sa fie cineva destul de trecut prin viata si sa aiba o varsta la care poate sa spuna ca le-a vazut pe toate... Despre prima parte a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: etnobotanicele

din 8 dec 2010 10:49 de J

si etnobotanicele exista din cele mai vechi timpuri. aparute recent sunt drogurile sintetice :flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: s

din 8 dec 2010 06:13 de shmekheru

cretinii care se baga in seama sunt aia care dau niste raspunsuri aiurea fara nicio urma de seriozitate sau maturitate legat de ceea ce se vorbeste aici/acolo...omu intreaba ceva si se asteapta la un raspuns din partea celorlalti cititori ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti o fa

din 8 dec 2010 01:47 de ExoticDream

Vrei sa spui ca in cazul baietilor de 19 ani se cam intampla asta, asa-i? Nu de alta, dar cei mai multi dintre ei fug mancand pamantul de o relatie serioasa (adica de una cu iubire, fidelitate, nu de logodna si/sau casatorie), nu-i intereseaza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: etnobotanicele

din 8 dec 2010 01:45 de Rolando

in plus alcoolul exista inca din cele mai vechi timpuri,daca era chiar asa periculos poate ca era interzis de mult timp....in schimb drogurile au aparut de putin timp in comparatie cu alcoolul si deja au creat mai multe probleme.......linkul pus aici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti o fata c

din 8 dec 2010 01:04 de Leroy

Exista sentimente, fete care nu stiu ce inseamna sa ai sentimente, fete care au sentimente si nu stiu cum sa le tina in frau, fete carora nu le pasa de sentimente, s.a.m.d. Daca nu as fi incercat sa vad daca se poate nu as fi crezut, din ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 509 din 3731
«   1 ... 506   507   508   509   510   511   512 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare