Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Muzica pe care o ascultam ne caracterizeaz din 29 nov 2010 00:29 de Rolando
de aici rezulta ca nu ai citit cu atentie ce am zis .....am rugat sa nu mai folositi expresia asta ca sunt satul de ea...chiar nu sunteti in stare sa pricepeti??sau crzi ca pari inteligent cand rostesti fraza aceea?
Re: Re: parerea mea...... din 29 nov 2010 00:18 de SORIN28
Da, house, rock, minimal te face culta...daca taceai filozof ramaneai.:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex neprotejat din 29 nov 2010 00:16 de Leroy
Nu te stresa degeaba, gandeste-te cum tratezi problema cu iubitul si cum faci daca cumva esti pusa in situatia unui avort :lol:
Glumeeeeesc, oricum ai putea sa te gandesti pe departe si la astea dar mai mult tind sa cred ca totul va fi bine, ...
Re: Muzica pe care o ascultam ne caracterizeaza? din 29 nov 2010 00:15 de SORIN28
Raspunsul de la un fan Parazitii:
Nu ascult manele si hard rock, in rest ascult tot ce-i place urechii.
Sfatul meu...daca tu atat ai inteles din mesajul transmis de Parazitii, nu mai asculta ca-ti face rau. In nici un caz nu induc la violenta, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Comple din 29 nov 2010 00:10 de Machiavelli
daca toti sunt prosti,cei ce incearca sa iti spuna ca ai ceva probleme atunci adreseaza'te ma-tii...):(
Re: 16 Ani Probleme in relatii din 28 nov 2010 23:37 de J
La 16 ani te conduci mai mult dupa sentimente/pasiune si nu trebuie sa gandesti de 10 ori atunci cand esti alaturi de o fata, doar sunt relatii trecatoare.Daca azi nu e una,maine e alta la sigur :D
Gandeste-te ce sentimente/senzatii iti trezeste ...
Re: Re: Re: AVERTISMENT! din 28 nov 2010 22:05 de LonelyGirl
Ar trebui sa bei mai des :lol:
De ce pui 8 ore ca si limita? Poate fi si mai mult - din punctul meu de vedere :mellow::unsure::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: parerea mea... din 28 nov 2010 22:04 de valentine
Ne-ai stricat toata distractia cu melodia asta:.
Daca dam vreodata un bairam sa sti ca nu te invitam!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 nov 2010 22:03 de valentine
Nah, ca-mi furi fetele din lista de prieteni :(
Pentru reply-ul asta, o sa-ti trimita o pereche de boxeri de-ai lui cu autograf:love:
Suparat nu cred. Cel putin nu din punctul meu de vedere. Insa putin frustrat pari uneori... E doar o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 nov 2010 21:55 de McLove
Doresti facebook-ul meu? :love:
Am zis ca la domeniul asta, poate, am observat cearta voastra. Insa, el, clar ma depaseste in alta parte. Deci, nu stiu daca sunt mai presus, sau mai prejos.
Nu stiu de ce toti imi zic: "poti sa razi". Par ...
Re: Re: Re: Acesta este un motiv de despartire? din 28 nov 2010 21:41 de Incepator
Trecutul asta...daca ar putea fi ingropat.
Re: Re: AVERTISMENT! din 28 nov 2010 21:28 de valentine
Eu stiu ca atunci cand esti beat te termini extrem de greu...acum nu stiu cum afecteaza si erectia:ermm: Singura data cand am facut prostioare beat fiind, am inceput sa casc dupa vreo ora, deci, nu stiu ce sa zic.
Dar teoretic, un contact ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: parerea mea...... din 28 nov 2010 21:25 de simosimina
acum eu nu cred pe nimeni care spune ca nu suporta genul asta, nici eu NU ascult, insa daca pune cineva vreo melodie la vreo petrecere, sau ceva...evident ca stiu melodia...
Si [b]sunt convinsa[/b] ca toata lumea cunoaste manelele alea vechi ...
Re: AVERTISMENT! din 28 nov 2010 21:24 de compot
In sfarsit ai venit si tu acasa...
Da, s-a-nteles sefa!:cat::cat::cat:
Valentine, spune-mi daca tu crezi ca e posibil ce zice Roza in conditiile date de ea. El sa fie beat manga.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 nov 2010 21:21 de valentine
Foarte misto. Cand o sa mai cresti, poate o sa ai si tu parte de senzatiile alea misto pe care eu le-am simtit 7 ore, macar cateva minuteO:)
Adevarul este ca in fiecare noapte visez si in fiecare zi imi doresc cu ardoare ca tu sa fi virgin. Ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 nov 2010 21:19 de McLove
Mai bun ca el?
Nu cred... eu doar am evidentiat faptul ca nu sunt el. El e fericit, e iubit, isi traieste viata, il doare fix undeva de parerile unui "Valentine", sau ale unui "Cosmin", de ce nu?
Amuzament... din marea mea experienta, pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 nov 2010 21:15 de McLove
Aha...
Deci, tu afirmi ca i-ai tras-o uneia 7 ore. Spune-mi totusi, cum a decurs aceasta "partida senzationala".
Virgin... stiu ca asta ti-ai dori, si nu stiu de ce, ca tot afirmi asa ceva, insa... daca ai facut oral la toate femeile, asta nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 nov 2010 21:14 de valentine
Chiar nu il jigneam si nu am absolut nimic cu el. Doar ma amuzam de faptul ca te consideri mai bun ca el:D
Si da, sunt un las, fac sex in privat, nu in public:~*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 nov 2010 21:09 de McLove
Hai sa nu devenim nesimtiti, si sa jignim alti useri, care nu mai frecventeaza acest forum.
Daca vrei sa-i spui ceva, ai mess-ul, ai viata reala. Acum, vorbim strict despre membrii activi, nu sa atacam un persoana care nu poate citi, si nu se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 nov 2010 21:05 de valentine
Nu stiu cat ti-ar conveni sa ma contrazic eu cu cineva pe tema fizicii cuantice...
Patetic, nu?O:)
Ma bucur ca ii esti superior lui Danny. Ti-ai gasit o "nuca tare" careia sa ii fi superior:D
Pagina 524 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |