Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Cate zile intarziere menstruatie = sar din 28 nov 2010 00:20 de Leroy
Nu exagera, daca mai adaugi si stresul in combinatia asta pai sa nu te sperii daca iti intarzie si mai mult decat te astepti, oricum nu esti insarcinata dar isi fac de cap pilulele alea pe care le-ai luat + stresul daca spui ca ai asa ...
Re: salut din 28 nov 2010 00:12 de Leroy
Incearca sa reduci masturbarea, la o data sau de 2 ori pe saptamana maxim, si poate sa-ti gasesti o partenera daca nu ai deja, daca totusi ejaculezi dar nu cand trebuie atunci ceva nu functioneaza calumea, daca dupa astea problema persista, mergi ...
Re: Chiar nu pot sa`mi dau seama ce este... din 28 nov 2010 00:06 de Leroy
Inafara de atunci cand faci "treaba mica" se mai intampla vreodata ? In timpul actului sexual e bine ? Te si doare pe langa secretia cu pricina?
Sunt obsedata? din 27 nov 2010 20:36 de Ambry
Nu voi uita niciodata seara aceea... Acum 3 ani si ceva am fost intr-un club cu mai multi prieteni si ei la randul lor au venit cu amici de-ai lor(pe care eu nu-i cunosteam),am facut cunostinta cu ei,etc. Totul a fost frumos... mai ales ce m-am mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Penis curbat din 27 nov 2010 20:31 de armandos
daca il masor pe partea superioara adica prin interiorul curbei are 12cm ,daca il masor pe exteriorul curbei are 15cm.care e marimea poate sa spuna cineva?
Secretie albicioasa din preput din 27 nov 2010 20:02 de Vessel
Am cautat peste tot pe unde am putut, dar nu am gasit... La un testicul(stang) simt cateodata ceva ciudat. Cand merg la baie si de exemplu stau mai mult si tot incerc sa fac treaba mica, la un moment dat imi iese ceva albicios din canal. Ma gandeam ...
Re: Re: Acesta este un motiv de despartire? din 27 nov 2010 18:25 de J
Inclin si eu sa cred ca asta ar fi motivul, sau poate ii era rusine sa recunoasca in genere.
Nu stiu ce varsta ai,dar asa o atitudine mi se pare imatura,prosteasca.Stia el ce stia despre tine si caracterul tau atunci cand a mintit :)
Re: Acesta este un motiv de despartire? din 27 nov 2010 13:29 de ThT
Tu si Loredanna..daca sgc numai e,ia-ti luat voi locul.:unsure:
Daca baiatul iti zicea ca i-a facut oral tot asa il paraseai.(parca tot tu deschisesei si topicul ala ca te gandesti la toti fostii ca au facut oral).Nu stiu cum de va mai vin atatea ...
Acesta este un motiv de despartire? din 27 nov 2010 12:25 de RaMonna
Am fost cu un baiat timp de 2 luni dar ne-am despartit dintr-o prostie.
Am inceput sa vorbim despre relatiile lui din trecut,si despre sex,si mai multe chestii.
Intre timp eu l-am intrebat daca a facut sex oral vreodata dar i-am zis sa-mi vorbeasca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa t din 27 nov 2010 11:46 de McLove
Noi vorbeam cu pauze? Da, cu schimbarea pozitiei care tine ~5 secunde.
Daca ne referim la o tigare, la un pui de somn, la o mangaiere, la o privire la televizor, poate...
Da... ma sti pe mine ala jignitu' din orice vorba. :rolleyes:
As ...
Re: Re: Glicemie mare din 27 nov 2010 10:36 de baby
Aparatele sunt bune. Sa zicem ca e o diferenta de cateva unitati intre o analiza facuta la laborator si aparat.In plus glicemia nu se ia dupa ce ai mancat pt ca e logic ca iti a aparea o valoare foarte mare.
Te duci dimineata la un laborator ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina din 27 nov 2010 05:27 de valentine
Depinde cat de ahtiat dupa sex esti. Sau crezi ca doar femeile sunt nimfomane?
Eu nu pot sa le arat cu degetul, dar ar fi bine sa vina ele singure sa se includa pe listaO:)
Eu consider ca avea cum (cu pauza de schimbat pozitia, de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexat din 27 nov 2010 02:26 de Leroy
Bine, te inteleg, o fi avand omul o zi mai proasta cum de altfel toti avem...
Hai macar sa "nu punem paie pe foc" si sa ne continuam treaba pe aici...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Comple din 27 nov 2010 02:24 de Leroy
Nu stiu daca EU am spus ceva de burta, retrage-ti cuvintele :ok::`
Iar daca oamenii isi dau cu parerea, din cauza ca tu esti cel care a deschis subiectul ar trebui sa fii tu cel care da toate informatiile necesare, nu sa vii in final cu o ...
Re: Re: se poate sa nu mai pot face copii? din 27 nov 2010 02:20 de Leroy
Asta ma intrebam si eu si de asta am dat vina pe medic :lol:
Daca ti-o fi spus vreun medic ca nu poti ramane insarcinata ca ai facut prea multe "raze la plaman" atunci e primul semn ca Romania se duce de rapa, indeosebi sistemul sanitar, daca nu ...
Re: Re: sex neprotejat din 27 nov 2010 02:18 de Leroy
Cum zice Sorin, nu mai ai cum sa mai iei Postinor ca te "da peste cap"...
Eu zic ca nu prea intri sub incidenta celor cateva zile dinainte si de dupa CM in care nu exista posibilitatea sa ramai insarcinata, fa un test de sarcina mai incolo si te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina din 27 nov 2010 02:10 de Leroy
Argumente pro, argumente contra...
In concluzie mi se pare un subiect aberant, daca vreti sa vorbim despre sexul tantric deschidem alt thread ca aici e vorba de 2 persoane despre care am dezbatut in vreo 3 pagini ca nu prea e posibil ce zic ei ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se face reducere la an din 27 nov 2010 01:56 de Leroy
Se iau bani la consultatie pentru ca vrei nu vrei iti face o consultatie ginecologica de fapt si e binevenita totusi, poti afla multe lucruri pe care nu le stiai... Aia costa in jur de 50-60 lei, depinde de oras si de cabinet...
Sau iei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Comple din 27 nov 2010 01:53 de Alexutssa
Dupa ce ca au incercat sa te ajute , ii mai si jignesti . Daca esti tu asa destept de ce ai mai venit pe forumu' asta sa pui intrebari ?
Re: Re: Re: Re: Re: Ce culoare a lenj intime prefe din 26 nov 2010 22:41 de DRE
Aaa, gata am inteles.:flowers:
Mi-a sunat aiurea.Era ceva de genu:" daca nu da 2 milioane pe niste boxeri nu se simte bine":lol:
Pagina 526 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |