Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
AVERTISMENT! din 28 nov 2010 21:04 de ExoticDream
Dragilor/"dragilor", m-am plictisit facand curatenie pe-aici (din respect pentru alti useri pe care poate ii intereseaza totusi topicul asta, nu am apelat la solutia cea mai simpla: delete all!). Noi am inteles ca voi stiti sa va exprimati foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O din 28 nov 2010 21:04 de McLove
Experietena sexuala, zici tu?
Pai, e o mica problema... daca tu ai posibilitatea de a da raspunsuri mai "pompoase", mai incredibile, pline de detalii sa impresionezi ratatii gen Donaldo, nu stiu daca te face mai presus decat mine.
Insa, iti voi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: parerea mea...... din 28 nov 2010 20:56 de baby
pai asta e ca diva nu pot fi:((
nu pot. nu iese:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: parerea mea...... din 28 nov 2010 20:54 de simosimina
:lol::lol::lol::lol::lol:
buna asta. sa-mi trim si mie poze cand vei deveni o diva sa te vad:lol:
Dar nu primesc decat daca ai extensii la unghii/par/gene...muuuult fond de ten, bot de bot ROZ, carbonizata la solar...=))
Re: Re: Acesta este un motiv de despartire? din 28 nov 2010 20:41 de baby
Si daca a facut si daca nu a facut e treaba lui.
Cand ajungi pe la 25 de ani si te cuplezi cu unu de 30 e logic ca e posibil ca tipu sa aiba o gramada de experienta.
Si atunci ce faci?
Il intrebi tot ce a facut?
Daca a facut e bun facut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Tratament cu nolicin din 28 nov 2010 19:50 de simosimina
mda...si la mine avea efect, apoi peste ceva timp iar raceam si aveam aceeasi problema:(
Sper sa te faci bine si sa nu mai fii nevoita sa apelezi la nolicin
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora din 28 nov 2010 19:35 de valentine
Ok, hai sa o luam altfel. Tu la sala, impingi din culcat pe banca, maxim 50 de kile. Daca eu iti spun ca imping cu 100 (nici in visele mele erotice nu imping cu atat, dar ca exemplu) tu o sa-mi sari in cap cu "baaaaaa esti nebun?!!?!?!?!? pleaca ...
Muzica pe care o ascultam ne caracterizeaza? din 28 nov 2010 19:13 de Rolando
Am vazut ca toate persoanele care vor sa para interesante NU asculta manele si ii critica sau ii catalogheaza ca fiind prosti pe cei care printre altele asculta si manele(sau asculta doar manele).Niciodata nu am inteles si nu voi intelege de ce ...
Re: Re: Re: Re: Chiar nu pot sa`mi dau seama ce es din 28 nov 2010 18:49 de Vessel
mersi... mai astept sa vad ce se mai intampla
Re: Re: Re: Re: Tratament cu nolicin din 28 nov 2010 17:32 de ubyalex
Sa termin tratametul si sa vad daca are vreun efect de data aceasta...daca nici acum nu are....am sa incerc ce mi-ai spus tu...
Re: URGENT!!! Durere acuta a ovarului stang... din 28 nov 2010 17:25 de ubyalex
Mai bine ai da fuguta pana la medic...asa ai putea afla despre ce e vorba....am prietene pe care le dureau ovarele si ziceau ca e de la actul sexual si altele...si in ziua de azi au chisturi urate..nu mai zic..poate fi orice.....iar senzatia de ...
Re: Perioada fertila ? din 28 nov 2010 17:11 de ubyalex
Poti ramane insarcina si daca esti pe ciclu...sunt mici sansele dar exista....asa ca ai grija si protejati-va
Re: Re: Re: Chiar nu pot sa`mi dau seama ce este.. din 28 nov 2010 12:02 de Leroy
Nu e vorba de hidratare pt ca lipsa acesteia se vede in alte parti decat in disfunctii ale testiculului.
Nici de excitare nu vine vorba, daca spui ca se intampla foarte rar si nu doare atunci nu ar trebui sa te deranjeze cu nimic.
Poate o sa ...
URGENT!!! Durere acuta a ovarului stang... din 28 nov 2010 11:27 de annaa
Buna tuturor.Am si eu o mica MARE problema.Am 17 ani, si mi-am inceput viata sexuala in urma cu un an, cu baiatul cu care sunt acum.Aseara am fost la el si am facut sex neprotejat.Nu a ejaculat inauntru dar, am o mare problema.Astazi dimineata, m-am ...
Re: Acesta este un motiv de despartire? din 28 nov 2010 10:34 de Incepator
Tipic feminin, vreti sa stiti totul.
Re: Acesta este un motiv de despartire? din 28 nov 2010 03:23 de Bozgoru
esti o idioata... intrebarea ta trebuia sa sune : "Sunt o idioata?" si raspunsul il aflai foarte usor...
Re: Re: Re: Re: singura si insarcinata din 28 nov 2010 00:58 de Leroy
Am citit povestea ta si sincer am ramas profund miscat...
Daca as lua-o de la inceput intrebandu-te unde ti-a fost mintea sa-l crezi pe "artist", unde ti-a fost mintea cand nu te-ai protejat, de ce nu ti-ai cautat un baiat de varsta ta, de ce te-ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o vreau ca iub din 28 nov 2010 00:43 de Leroy
Exact :ok:
Din orice ai face trebuie sa reiasa ca esti cu mult mai bun decat cel cu care e in relatie acum, cu rabdare si cu putin efort o sa ajungi sa fii cu ea daca chiar iti doresti asta, dar trebuie sa-i demostrezi ca o meriti...
Eu unul ...
Re: Sunt obsedata? din 28 nov 2010 00:35 de Leroy
Vezi tu, ai ratat sansa atunci de a fi cu el sau de a conversa ceva mai mult cu el, nu e timpul pierdut nici acum dar s-ar putea sa nu mai aiba el aceeasi atractie fata de tine.
Din ce-mi povestesti eu zic ca ar fi cel mai bine sa il cauti, sa ...
Re: Acesta este un motiv de despartire? din 28 nov 2010 00:30 de Leroy
Asa ceva n-am mai auzit de mult timp, scuza-ma sa-ti spun dar esti putin iesita din tiparele actuale...
Deocamdata esti singura vinovata pt despartirea asta, daca chiar iti pare rau ar trebui sa faci ceva si asta repede pentru ca baiatul nu are ...
Pagina 525 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |