Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: se poate sa nu mai pot face copii?

din 25 nov 2010 22:49 de Leroy

Perfect de acord :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Treaba cu bautura

din 25 nov 2010 22:42 de Leroy

Mergem :lol: Cred ca aceeasi chestie mi s-a intamplat si mie cu fosta iubita... Vezi tu, aici depinde si de persoana cu care esti, eu n-am apucat sa o dau tare in distractii ca m-am si bagat in alta relatie, acum e mai bine dar sa revin la ...

Re: se poate sa nu mai pot face copii?

din 25 nov 2010 22:40 de DRE

Du-te la un spital privat...nici nu se compara modul in care esti tratat acolo cu bataia de joc din spitalele de stat.Din punct de vedere financiar daca stai sa aduni spagile ce le dai la astia de stat aproape echivaleaza cu banii care ii dai la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual

din 25 nov 2010 22:27 de Leroy

Aha, pai asa, cu pauza de refacere, un pahar de vin, un mozol, mai schimbam o melodie, mai luam o gustarica scurta... In modul asta o tii in mod cert 8h dar daca ne gandim logic, cate acte sexuale cu finalizare pot avea loc in 8h, totusi pauzele ...

din 25 nov 2010 22:26 de Rolando

tu ai incredre in doctorii din romania???:huh: eu cand m-am lovit la picior m-am dus la urgente pt o radiografie,dupa ce am facut-o,am inmanat-o unui doctor,a luat-o si apoi a inceput sa se uite la tv la meciul steua-branesti impreuna cu un ...

din 25 nov 2010 22:13 de SORIN28

Tu de iradiere ai auzit? Cum sa faci 6 radiografii in 6 luni?:blink: Nu stiu daca o sa mai poti face copii dar sper sa nu ai alte probleme mult mai grave.:ok: De curiozitate: Spui ca primele radiografii au fost la interval de 2zile...facute de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Se face reducere la anticoncep

din 25 nov 2010 22:11 de Leroy

Exact, oricum daca ar fi reducere ar fi de 2 lei, ca orice in sistemul de sanitar e de 2 lei... Deci obisnuieste-te cu ideea ca yasmine costa in jur de 35 lei si gata :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual??!!

din 25 nov 2010 22:10 de valentine

Chiar nu am vrut sa sune ca un "atac la persoana". Doar ca, tin minte, cand eram tanar fecior si urlau hormonii in mine, am avut si eu un maraton din asta de vreo 7 ore si cand am zis asta, nimeni nu m-a crezut, pentru ca daca nu ti se intampla ...

Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual??!!

din 25 nov 2010 22:09 de SORIN28

Caut pe net despre sexul tantric(sper ca am scris corect) si apoi cere-ti scuze!:D

Re: Sotia mea se masturbeaza cand facem sex

din 25 nov 2010 21:21 de Leroy

Eu nu vad nimic gresit in asta, am avut o relatie de 2 ani cu o tipa care facea la fel, rar ajungea la orgasm vaginal si asta nu pentru ca nu ma pricepeam eu ci pentru ca asa e "modelul" ei... Daca asa i-a placut asa am lasat-o si nu aveam ...

Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual??!!!

din 25 nov 2010 21:11 de Leroy

Din putinele date care ne-au fost relatate am crezut ca actul a durat 8h fara pauza, iar o exprimare fara a te lua de mine putea sa sune in genul: Daca nu e un lucru obisnuit sau daca nu ai intalnit oameni care sunt in stare, nu inseamna ca nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza ma

din 25 nov 2010 20:33 de Rolando

nu ai pistrui?? nu pot sa cred vad ca tu te dai mare cuceritor,eu nu am pretins asta despre mine.... ce sa rontai ma? intrebarea?? vezi ca nu te-ai exprimat corect.... aici am nevoie de variante de raspuns,da si tu cu a,b,c si d ......si ia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza marimi

din 25 nov 2010 20:22 de McLove

Ochelari am... de curand am aflat ca trebuie sa-i port. Deci, aici o sa iti confirm. Ok, sa zicem ca as fi vreun tocilar... da', ba "oute", ai pus ma si tu mana la piz.da? E naspa sa fi si prost si virgin... o sa mori cu samanta in coaie, ca tu, ...

Re: Re: Re: Depresie sau?

din 25 nov 2010 20:21 de BBU

In primul rand adunate! Lasa depresia in viata asta nimeni nu plange pentru tine daca iti iei viata singur.Este o treaba interioara se intampla pe motiv ca nu te calesti.Aceasta senzatie are 2 taisuri unu sa te doaboare definitiv altul sa te ...

Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza marimii penisu

din 25 nov 2010 19:53 de compot

Nu, stai linistit, nu ma supar orice mi-ai spune :,:,! In schimb, complexa prostie din capul tau ma cam deranjeaza. E ora la care-ar trebui sa-ti iei pastilele! Fiule, am inceput sa ma cam satur de tine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual

din 25 nov 2010 19:46 de compot

Catre moderatori/moderator: Tipul asta n-are nimic de zis in legatura cu tema topicului, la absolut toate la care a postat. In afara acestui lucru, ataca si alti membri ai forumului. In prima faza, n-am stiut ca e bolnav psihic, acum ca mi-am dat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza marimii pe

din 25 nov 2010 19:26 de Rolando

mclove,cu tine nu ma mai agit,tu esti un caz pierdut......vi aici cu glume de gradinita cu "ma-ta".Tot la nivelul asta ai ramas??suferi de vreo deficienta mentala?....dar pana la uram ce sa ii cer unui soarice de biblioteca,pun pariu ca tu esti un ...

Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza marimii penisu

din 25 nov 2010 19:21 de McLove

Ce ratat! Ma minuneaza prostia lui... era una acum ceva timp care intreba daca ramane insarcinata daca face sex anal. Sigur nu era ma-ta? Va asemanati atat de izbitor... :wacko:

Re: Re: Re: Complexat din cauza marimii penisului.

din 25 nov 2010 18:57 de Rolando

nu te supara ca iti spun,dar ai facut o gluma de tot rahatul......tare curios sunt,cati dintre cei care au citit-o au schitat macar un zambet??

Re: temerile noastre

din 25 nov 2010 17:44 de Alexutssa

La sinucidere nu m-ar impinge nimic . Cea mai mare teama a mea e aceea de a ramane singura , fara parinti . Chiar daca stiu ca se va intampla asta candva , m-ar ajuta mult mai mult daca ar fi atunci cand voi avea propria mea familie pentru a avea ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 528 din 3731
«   1 ... 525   526   527   528   529   530   531 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare