Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: o vreau ca iubita nu ca prietena

din 25 nov 2010 16:47 de ursaru

Cu putina rabdare si atentie din partea ta ,o cuceresti.;)

o vreau ca iubita nu ca prietena

din 25 nov 2010 16:32 de icestone

sper sa mearga,daca am rabdare ca na,eu cred ca merita sa incerc. voi ce ziceti?

Re: Oare a fost virgin ?

din 25 nov 2010 14:30 de BBU

Nu avea experienta in ce sens statea 10 secunde dupa care cadea jos? Atza se pierde numai la circumcizie chirurgicala baietii nu au "sigilii" ca si fetele.Daca ai reusi sa-i rupi ata chit ca-ti trebuie o foarfeca chirurgicala sau chestii mult ...

Se poate sa nu mai pot face copii?

din 25 nov 2010 13:07 de coka

acum cativa ani buni am fost racita la plamani.am facut in 6 luni 6 radiografii la plamani.intre primele doua diferenta de 2 zile,apoi la 2 sapt,la o luna,2 si la 6 luni.multi mi-au spus ca e posibil sa nu mai fac copii...e posibil asa ceva?adik daca ...

Re: Sotia mea se masturbeaza cand facem sex

din 25 nov 2010 12:41 de coka

eu am aceeasi problema ca si sotia ta.asta m-a facut sa intru pe internet si sa caut ceva raspunsuri.am 21 de ani ,viata sexuala inceputa cu 3 ani in urma si de atunci am orgasm doar asa.pana de curand am crezut ca e din cauza partenerului dar vad ca ...

Re: Re: Re: Complexat din cauza marimii penisului.

din 25 nov 2010 07:31 de ThT

:lol:haha.. asta e tare

Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual??!!

din 25 nov 2010 05:23 de ursaru

Clar!Sau poate l`a bagat asa mort in ea :lol:

Re: Re: Complexat din cauza marimii penisului...

din 25 nov 2010 03:31 de compot

Nu mai fii stresat de penis daca ai burta. Vara cand o sa-ti faca fetele sex oral, le pui burta in cap sa nu faca insolatie:ok:. Clasic. O sa te adore fetele!

Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual??!!!

din 25 nov 2010 03:17 de compot

Roza n-a specificat unde a tinut-o sotul ei. Probabil i-a venit rau sotului si a vomitat 8 ore cronometrat si i-a blestemat penisul:D:D. Serios vorbind, daca esti beat manga nici n-ai erectie:ok:! Daca esti beat manga, in adevaratul sens al ...

Re: Cum sa scap de aceasta depresie?

din 25 nov 2010 02:43 de Bozgoru

daca tot stai singura spune-le prietenelor tale sa petreaca macar 2 nopti pe saptamana cu tine... apuca-te de un sport de sala der ceva sa te obosesti sa dormi dusa pana a doua zi cand te intalnesti cu prietenele..

Re: Re: Re: Depresie sau?

din 25 nov 2010 02:39 de Bozgoru

eu zic sa incepi cu inceputul.. primul pas.. fi egoist nu mai ajuta pe nimeni.. oricum majoritatea oamenilor sunt niste jegosi si nu merita ajutati..

Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual??!!!

din 25 nov 2010 02:34 de Bozgoru

ea nu precizeaza de pauza... gandeste-te ca limitele noastre sunt limitele si unui preot budist dac te gandesti la ineptia ce-a spus-o aia.. 8 ore si daca mergi asa linistit la pas prin oras te ia cu rau.. sa fim seriosi..

Re: Complexat din cauza marimii penisului...

din 25 nov 2010 02:31 de Bozgoru

nu inteleg. iti impingi burta inapoi si-ti creste cu 5 cm? ce grasime?:wacko:

Re: singura si insarcinata

din 25 nov 2010 02:28 de Bozgoru

1. voi n-ati discutat niciodata.. de eventualitatea unei sarcini? ce relatie baza pe iubire de cartoon network aveati voi daca nu a-ti discutat niciodata asta? 2. mi-e greu sa cred ca vrei tu asa sa ai un copil... mai mult decat un simplu moft.. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca ati fi ba

din 25 nov 2010 01:20 de Rolando

in urma unor astfel de experiente e posibil sa-si schimbe preferintle si sa treaca de cealalta parte a "baricadei".....asa ca violurile nu cred ca vor scadea

O vreau ca iubita, nu ca prietena

din 25 nov 2010 00:11 de icestone

o cunosc de la majoratul soramii unde am dansat,ne am sarutat intrun loc mai retras de m a inebunit fata,apoi eu m am intors la camin c as la facultate si ,ea cu liceul,eu vreo 20 ea are 18.si dupa la mess,tel.,am vorbit,si a fost super ok da dupa o ...

Re: Re: Re: Durere Penis

din 24 nov 2010 23:54 de Pericol20

Ok Oricum Multam de raspuns :-)

Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual??!!!

din 24 nov 2010 23:36 de valentine

Daca tu nu poti, nu inseamna ca ceea ce spune ea e aberatie. Incetati sa mai credeti ca limitele maxime sunt limitele voastre... In alea 8 ore, poate or mai fi facut si cate o pauza de 5 minute la fiecare jumate de ora si se foarte poate.

Re: Re: Durere Penis

din 24 nov 2010 22:47 de Leroy

Se poate spune ca avem ceva experienta dar nu suntem doctori, a nu se confunda :ok: Daca i se mai intampla vreunui user o chestie asemanatoare banuiesc ca ti se raspundea, dar in cazul asta am ramas in ceata cand ai povestit de operatie si de ...

Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarci

din 24 nov 2010 22:39 de ubyalex

Foarte posibil..."chestia aia care curge" poate contine spermatozoizi...intradevar nu in numar mare dar exista....deci exista sanse sa ramai insarcinata

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 529 din 3731
«   1 ... 526   527   528   529   530   531   532 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare