Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane

din 24 nov 2010 22:37 de Leroy

Eu unul am incercat-o cu cele mai uzuale metode de contraceptie si nepreotejat deopotriva... Din experienta, nu am avut "ocazia" sa dau fiori vreunei partenere, adica m-am retras cand a trebuit si nu a dat gres metoda coitului intrerupt desi am mers ...

Re: Se face reducere la anticonceptionale?

din 24 nov 2010 22:22 de ubyalex

am fost odata la mine in oras la maternitate la cabinetul de planning ca trebuia sa fac un vaccin si din curiozitate am intrebat cate ceva despre anticonceptionale(efecte negative,pozitive...bla bla-uri) la care femeia respectiva m-a intrebat daca ...

Re: Ce culoare a lenj intime preferati fetelor?

din 24 nov 2010 22:13 de ubyalex

imi plac boxerii..nu dantelati ii urasc..si daca se poate boxeri de aceia pe jumatate de buca:)).....si tanga dar cei cu bata putin mai lata,daca au si fundite ii ador......in materie de culori nu am preferinte......Pot sa zic ca am acasa o ...

Re: Re: Depresie sau?

din 24 nov 2010 22:06 de claudiuu

OK sunt ANALFABET, ori cum toti cu care ma intalnesc au ceva sa spuna despre mine inainte sa ma cunoasca... Ma doare chiar in **** ca o fata mo facut de kkt, dar nu asta e problema...Stiu ca pe multi ii doare in *** ca alti vorbesc despre ei dar ...

Re: Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane ins

din 24 nov 2010 22:01 de emipop2005

Re: Re: Tratament cu nolicin

din 24 nov 2010 22:00 de ubyalex

Da e a doua oara cand iau nolicin pt infectie

Re: Tratament cu nolicin

din 24 nov 2010 21:05 de simosimina

da, ca nolicinul este antibiotic... vezi daca iei antibebe, sa folosesti protectie...ca antibioticul scade efectul lor. Iei cumva pentru vreo infectie urinara?

Re: Nu stiu ce sa mai cred

din 24 nov 2010 21:04 de simosimina

pai ...vorbeste tu cu ea...doar esti baiatul...ce ai vrea sa vina la tine sa-ti zica "auzi honey, ai vrea sa ne cuplam?":lol::lol: Fi barbat si...la atac:D

Re: Cum sa scap de aceasta depresie?

din 24 nov 2010 17:35 de anonima29

in primul rand,condoleante tatalui tau .. e foarte greu sa pierzi un parinte..acum sa revin la intrebarea pusa de tine.o sa'ti spun cam aceleasi lucruri ce ti'au spus si ceilalti... ia'ti o prietena in gazda,fa'ti un iubit(in caz ca nu ...

Re: Re: Ce cadouri ati primit in ultima vreme?

din 24 nov 2010 16:51 de baby

nici mie. si daca imi da asteapta la schimb...deci nu mai e cadou

singura si insarcinata

din 24 nov 2010 16:05 de SORIN28

Si sa incep: - Cei mai buni in materie de tatuaje sunt afara si din cate stiu eu cel mai bun(dintre romani) este pe undeva prin Germania...asa ca Florin mai are de invatat. - Faptul ca te-a lasat insrcinata dovedeste ca nu este un barbat care sa-si ...

Re: Indragostita de un barbat cu copil :(

din 24 nov 2010 15:48 de SORIN28

Eu iti spun ceea ce nimeni nu a vrut sa recunosaca...ESTI PROASTA. De ce? Pentru simplu fapt ca esti, copilul nu are nici o vina ca tu il iubesti. Daca chiar il iubesti, iubesti tot "pachetul". Faptul ca tia ascuns lucrul asta este doar pentru ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 nov 2010 15:41 de ursaru

Coca e la polul opus,iti da o energie teribila;))O:)

Re: singura si insarcinata

din 24 nov 2010 15:27 de ubyalex

ma bucura decizia pe care ai luat-o...vei trece cu greu peste asta dar vei vedea atunci cand vei fi cu copilul in brate cata bucurie iti poate aduce acea fiinta pe care odata te gandeai sa o arunci ca pe o hartie nefolositoare...:*...te pup si ai ...

Singura si insarcinata

din 24 nov 2010 15:18 de iuliaapetrei

buna...numele meu este iulia si am 20 de ani...sunt noua pe acest forum...incerc sa cunosc oameni noi cu care sa comunic...simt nevoia sa vb cu cineva si din pacate nu am cu cine...am facut multe greseli pana la varsta asta,unele le regret,altele ...

din 24 nov 2010 14:26 de DRE

Asta imi spun si parintii mei :)) Orice om cu putina minte stie sa faca diferenta dintre iarba si dava sau coca.si...daca stam sa o luam asa...totul nu incepe de la iarba ci de tutun.Majoritatea mai intai se apuca de fumat...apoi incearca si ...

din 24 nov 2010 14:25 de ThT

pai daca nu se lega de compot cum putea si el sa se bage in seama?:rolleyes: Rolando ,mai abtine-te si tu.In fiecare topic zici ceva ba de McLove ba de Compot ca sa-i intarati..

din 24 nov 2010 13:57 de Psyche

daca esti putin mai slab din fire,o sa gasesti in ea o placere prea mare,o sa devina constanta si de la un moment dat o sa fie nesatisfacatoare si o sa apara dorinta de mai mult.

Re: Cum sa scap de aceasta depresie?

din 24 nov 2010 12:52 de DRE

Si eu mi-as dori sa stau singura si nu pot...:)) mai de asteptat inca un an :)) Pai esti tanara ai 19-20 de ani si te plangi de singuratate?Distreaza-te!Profita de faptul ca poti ajunge acasa la ce ora vrei, nu trebuie sa dai socoteala unde ai ...

Re: Durere Penis

din 24 nov 2010 10:11 de Pericol20

Hai va rog dati-va cu parerea barem , chiar am nevoie de un raspuns . ms

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 530 din 3731
«   1 ... 527   528   529   530   531   532   533 ... 3731   »

loading...