Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: La 16 ani..

din 17 nov 2010 09:20 de basturk

nu e asa rolando.daca eu te intreb: ma doare un picior, c pastila sa iau? si tu imi raspunzi peste 2 ani, crezi tu ca ma mai ajuta cu ceva?

Re: Scurgere maronie dupa sex neprotejat!

din 17 nov 2010 07:48 de basturk

nu e rana pe col....nu ar fi fost scurgerea maronie, si sange proaspat.ai luat anticonceptionale?daca da,. poate fi un spotting.nu ai luat? incearca o raceala.dar totusi, daca persista, ceri parerea unui medic.iti recomand si un papa-nicolau.iti ...

Re: Oare a fost virgin ?

din 17 nov 2010 07:27 de basturk

ata o poate avea si la 35 de ani.faptul ca s-a razgandit? nimeni nu poate sti ce zace in mintea lui.s-a gandit sa nu iti faca rau, s-a rusinat, etc..iar faptul ca era incepator....gmmmm:`....pai daca tu erai vreo mare experta fata de el, zic eu ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 17 nov 2010 07:17 de basturk

ai zis ca o sa mearga la doctor.amanati cumva sau mi se pare mie?sa sti ca orice vorba din partea noastra, orice sfat, orice prezervativ si orice test de sarcina nu e 100% sigur.deci...baga mare.daca nu, poate ne facem colegi de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 nov 2010 01:27 de ExoticDream

Nu prea sunt morale actiunile tale, insa se spune ca in dragoste si razboi..... In fine, eu zic ca mai ai o sansa, dar nu o juca in cazul in care nu esti 101% hotarat sa ramai pe calea cea buna! Intalneste-te cu ea, incearca sa o convingi de ...

din 17 nov 2010 01:21 de Bozgoru

asa. sa zicem ca e virgin.. acu ce-o sa faci ai sa-i dai papucii saracului copil?

Re: Re: Cum va intelegeti cu soacra?

din 17 nov 2010 01:16 de dorinda

Cel mai important este cu cine te mariti, pentru ca daca el e un tantalau, care nu poate trai fara sa se tina de fusta mamei, poti sa te certi tu cu ea cat vrei, poti s-o iei si cu frumosul ca nu ajungi nicaieri. In cazul asta, cel mai bun e ...

Re: Perioada fertila

din 17 nov 2010 01:12 de ExoticDream

Citez de pe site-ul nostru: "I. Identificarea perioadei fertile - se poate face prin mai multe modalitati: 1. Metoda calendarului Calcul bazat pe calendarul ciclurilor menstruale este o metoda eficienta in special in cazul in care femeia ...

Re: Sala.

din 17 nov 2010 01:10 de Bozgoru

piept de pui... si cu paine veche de o zi..

Re: Cum va intelegeti cu soacra?

din 17 nov 2010 00:38 de ExoticDream

Eu merg pe principiul deschiderii si sinceritatii: daca vrea sa ma accepte, OK, daca nu, va fi o mica problema pentru ca nici "supus austriac" nu intentionez sa devin, insa nu mi-ar placea nici ca partenerul meu sa fie "la mijloc" si sa simta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2

din 16 nov 2010 23:13 de Divenire

Si dupa cum scrie pe prospect,daca vrei iti citez, e posibil sa prezinte sangerari dupa nu stiu cate zile de cand a luat a doua tableta. Nu zice ca trebuie sa aiba. Relax:ok:

din 16 nov 2010 23:08 de Divenire

Si ata nu intotdeauna se rupe. Poate a mintit sa fie si el mai "macho". Daca ti s`a parut "incepator" probabil ca era virgin,dar de unde ai tu termen de comparatie? :lol:

din 16 nov 2010 23:07 de DRE

Ce mai conteaza? Din ce ai povestit tu acolo si mie imi da impresia ca era virgin...

Oare a fost virgin ?

din 16 nov 2010 23:04 de devilgirl

Am fost cu un baiat timp de 2 luni dar ne-am despartit. Acesta fiind de aceeasi varsta cu mine (17 ani),dar el era mai timid asa un fel de "tocilar". Cam prin a doua luna a inceput sa-mi vorbeasca despre sex,si m-a intrebat daca mai spunt virgina ...

Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 16 nov 2010 22:51 de burtucutza

Nu cred k a avut timp acea picatura a placerii sa apara, nu a fost un preludiu prea lung, unul chiar foarte scurt!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina dupa joac

din 16 nov 2010 22:46 de Rolando

de cat timp esti cu el?

Re: Lichidul preejaculator

din 16 nov 2010 22:45 de drooz

se poate sa ramana ,sanse sunt dar mici

Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina dupa joaca fa

din 16 nov 2010 22:33 de magdalena92

nu o sa ma lase pt ca daca ma asteptat atat nu o sa ma lase..pt k am incredere in el ..daca nu as fi avut nu s ar fi intamplat nici macar atat;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ganduri...(jurnal deschis)

din 16 nov 2010 22:19 de ThT

http://www.youtube.com/watch?v=F8kD8PJ5x1k ador melodia :devil: -Astept vacanta,craciunul..revelionul..intr-un cuvant-> relaxare:cat: Sper ca pana atunci sa gasesc si eu o fata "ok" ..ca nu e chiar frumos singur de sarbatori.:(( -Aseara am ...

Re: Re: Re: Re: ??

din 16 nov 2010 21:30 de sorinuxa

De dus o sa ma duc dar vreau pana va veni momentul sa ma duc cam despre ce este vorba.Pentru ca eu ce am citit pe net m-am ingrozit cu negi si cancer si tot felul de chestii care nu prea mi-as imagina sa am atata timp cat am avut si am un singur ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 540 din 3731
«   1 ... 537   538   539   540   541   542   543 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare