Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 nov 2010 13:11 de sorinuxa
Ehh!!!......eu nu am zis ca am iritatie de la prezervativ doar am presupus>:P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea se compor din 18 nov 2010 11:27 de basturk
si daca nu e suficient ( cred ca nu este) plateste-i si mai indesat
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 nov 2010 11:25 de basturk
:)) ma faci sa rad.si daca o faceti protejat care e legatura cu iritatia aparuta in urma frecarii cu prezervativut?????
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?? din 18 nov 2010 07:15 de basturk
folositi amandoi lama si va mirati de cosuri....in fine, trecem peste.
las-o in durerea ei pe mamaia, ca doar nu e detectiv particular
Re: Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/ din 18 nov 2010 07:11 de basturk
daca merita sa faci sex cu ea?:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 nov 2010 01:02 de ExoticDream
Am uitat sa pun ghilimelele la "retragere". Glumeam! N-am astfel de cunostinte, insa l-am zarit pe-acolo cand dadea un interviu....
La cat de pasionant si overrated mi se pare sportul asta, nu stiu daca as recunoaste nici starul ala dupa care ...
ULTIMUL AVERTISMENT! din 18 nov 2010 00:45 de ExoticDream
[b]Daca nu incetezi cu postarea IDului pe toate cararile acestui forum,[/b] desi ti-am atras atentia de nenumarate ori ca [u]ESTE INTERZISA[/u], [b]ne vei parasi[/b] pentru a-ti gasi fericirea in alte zari, nu suntem site de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 nov 2010 00:33 de ExoticDream
Este valabil si invers.... :((:((:((
Re: Lichidul preejaculator din 18 nov 2010 00:22 de Machiavelli
daca nu esti precaut si ti-e lene sa iti intinzi prezervativul s-ar putea ca dupa ceva timp prietena ta sa poarte 2 ghiozdane...unul in spate si altul in fata :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 nov 2010 00:20 de oralx
Puteti da topic closed !Am renuntat la lupta si la orice :) imi incep o noua viata :X ce atata suferinta !Va multumesc tuturor pt sfaturi si ajutor !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 nov 2010 00:19 de Machiavelli
daca prietenul unei fumatoare nu este si el la randul lui fumator atunci nu-i ramane decat sa isi blesteme zilele,mai ales atunci cand o saruta si ii simte gustul de chistoc afumat :flowers:
Re: Re: Re: Re: La 16 ani.. din 17 nov 2010 23:59 de Machiavelli
are dreptate basturk...:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum va intelegeti din 17 nov 2010 23:36 de Rolando
In primul rand ea a zis ca STIE sa faca un pat,curat si mancare,nu a zis ca si FACE.Si daca ar face curat,mancare,patul si ar matura,sa fim seriosi.....pai asta face oricine,mai ales ca ea sta la bloc,cat timp crezi ca pierde pe zi cu "treburile" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea se comporta i din 17 nov 2010 23:20 de drooz
crede-ma fac destule dar de acum in ultimul timp ii platesc cu aceasi moneda (la patrat)
Re: Re: Re: Re: .. din 17 nov 2010 23:19 de drooz
daca nu o tin din scurt si nu ma iau de ia ..nu se poate ...tre sa ii zic ceva ca de la sine nu isi da seama si normal daca eu nu am cine stie ce incredere in ea sa ii fac asa ;) ca timp de 8 luni nu ma interesat de tel ei id etc ;)
Re: Re: Perioada fertila din 17 nov 2010 22:18 de Divenire
Tu de unde stii? La 17 ani ti`a venit deja ciclul? Apropo,nu e site de dating:-` Daca ii doreesti id`ul..da`i un pm:love: Love is in the air:heart:
Re: Perioada fertila din 17 nov 2010 21:24 de ionutzxxx
sal
daca doresti mai multe informati te tog contacteazama
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 nov 2010 21:13 de ionutzxxx
depinde de persoana .daca merita sau nu
...
Re: Re: Re: Re: M-am indragostit :D din 17 nov 2010 20:35 de McLove
Deci, daca eu fac misto acum de tine, tu incepi sa razi? :lol:
De ce toti "puradeii" trebuie sa-si dea cu parerea, si ei nici nu au atins o fata?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum va intelegeti din 17 nov 2010 19:53 de roza01
el este de dimineata pana seara la servici..iar cand e liber il mai pun sa duca gunoiul,sa faca cumparaturi,sa spele vasele si cam atat..nu-mi place sa-l obosescc prea tare:rolleyes:
Pagina 538 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |