Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: ?? din 16 nov 2010 21:26 de Divenire
Si merita sa iti neglijezi sanatatea pt asta? Si daca a mai avut cineva,tot trebuie sa mergi la doctor sa vada si el. Fa un mic sacrificiu pt binele tau :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 nov 2010 21:11 de ThT
:lol:ee..macar fii gura sparta pana la capat.Impartaseste-ne tu cum a decurs intalnirea.:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In din 16 nov 2010 20:49 de Psyche
valentine,daca ma acuzi dupa faza asta de gura sparta,eu declar ferm si public ca defapt am vrut sa te invieze restul:((
Re: Re: Re: .. din 16 nov 2010 20:25 de baby
parca e la SRI:` nu ti se pare ca e cam aiurea?
Re: Re: Mai sunt virgina dupa joaca fara penetrare din 16 nov 2010 20:24 de Divenire
Cum pentru multa e lume e un pas important,prefera sa astepte:D
Srry 4 posting:p
Re: Re: .. din 16 nov 2010 20:04 de drooz
salut din nou am revenit cu detalii am incercat sa ii fac diferite faze adik gen imi fac un hi5 si o incerc sa vad daca pune botu;)) sau un id ...momentan se comporta bine mai are ea iesiri din astea dar akm imi arata cu cine vb ,ii tin evidenta ...
Re: Mai sunt virgina dupa joaca fara penetrare? din 16 nov 2010 19:55 de DRE
Am si eu o intrebare...asa in general, de curiozitate.
Daca tot "va jucati" atat cu prietenii vostri, de nu o si faceti? N-ar fi mai simplu? daca tot il lasi sa-si bage mana, lasa-l sa-si bage si pula.Mie asa mi se pare normal;):huh::)
Re: Mai sunt virgina dupa joaca fara penetrare? din 16 nov 2010 19:50 de drooz
cum a zis si cvn mai sus virginitatea nu consta numai in actul in sine e chestia de psihic ,oriqm raspunsul la intrebarea ta... MAI ESTI VIRGINA
Re: cum va intelegeti cu soacra? din 16 nov 2010 19:38 de dorinda
Majoritatea soacrelor sunt vesnic nemultumite. Orice ai face, nu-i suficient si nicio fata nu este destul de buna pentru baiatul ei. Asa ca nu te mai strofoca si las-o in legea ei. Ar fi bine sa vorbesti cu sotul tau si sa-i spui ce te ...
Scurgere maronie dupa sex neprotejat! din 16 nov 2010 19:09 de alexandra00
Buna , acum cateva ore am avut un contact sexual(neprotejat), in timpul caruia am observat o scurgere maronie care era prezenta si pe penisul lui.
Intrebarea este de la ce poate fii , ultima menstruatie am avut`o pe 28 Oct deci acum 19 zile , pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 nov 2010 18:45 de baby
stai linistit.....poti sa te dai cu fundu de ciment si sa te intalnesti de 100 de ori....
e in zadar uneori
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 nov 2010 18:43 de oralx
Multumesc din suflet din momentu asta am luat hotararea sa renunt sa mai lupt pe toate fronturile :( o sa continui insa sa ii mai dau cate un msj un telefon si o sa incerc sa ma mai intalnesc o singura data si o sa ii explic tot ce am pe suflet si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intalnire din 16 nov 2010 18:22 de Psyche
asa nu se ajunge nicaieri.
valentine a cunoscut-o pe sgc si i-a scazut interesul in a cunoaste alte persoane.:((
propun o chestie. membrii care vor sa se inscrie pentru ieseala asta(planificata dinainte) sa posteze aici. si asa vom sti daca ...
Re: Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi din 16 nov 2010 18:11 de Psyche
acum depinde ce vrei de la el. esti indragostita,vai de mine. de ce esti tu indragostita la omul asta?
daca vrei sa ti-o pui cu el pe ascuns,in incercarea ta sisifica de a-l face sa o lase pe nevasta lui,ce sa zic .. unii mai functioneaza ...
Re: perioada fertila din 16 nov 2010 18:05 de Psyche
esti chiar absurda,ce naiba?! ti s-o mai zis
http://www.copilul.ro/calculatoare/calculator-perioada-fertila.html
exact ce ti-am spus si eu. dar daca tu crezi ca nu gasesti aici te vrei,cauta alta sursa de informare. :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 nov 2010 17:49 de oralx
Haideti ma :)) fara glume :)) auzi trafic de influenta :)) Spune-ti ce parere aveti atata .......... :( ce sa fac si o sa incerc sa pun in aplicare ..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat timp? din 16 nov 2010 17:35 de drooz
bine zis:>
Re: Sala. din 16 nov 2010 17:26 de ThT
In primul si in primul rand,renunta la dulciuri si junk food.
In al2lea rand ,asigurati proteina 2g+/kg de masa ideala sa-ti protejezi muschii, adica unde ai vrea sa ajungi cu cat mai putina sunca, proportional cu inaltimea ai putea.
Incearca ...
Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie din 16 nov 2010 17:06 de compot
Hai sa nu ne indepartam de subiect.
A spus respectivul cumva c-a penetrat-o cu degetul?
Din ce-a spus el, reiese c-a penetrat-o cu penisul, uite:
"[i]Acum 2 luni ma inceputul actului sexual mi-am penetrat prietena de 2-3 ori [b]fara sa ma ...
Sala. din 16 nov 2010 16:47 de alexnico08
Am 1,73cm si 70kg. Fac sala de 2 saptamani,o zi da una nu.(L.Miercuri.V.Weekend pauza) si as vrea sa mananc si sanatos. Daca cineva stie exact ce as putea sa mananc si in ce cantitate...Am putina burtica si vreau sa o dau jos,incet incet ...
Pagina 541 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |