Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: ??

din 16 nov 2010 21:26 de Divenire

Si merita sa iti neglijezi sanatatea pt asta? Si daca a mai avut cineva,tot trebuie sa mergi la doctor sa vada si el. Fa un mic sacrificiu pt binele tau :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 nov 2010 21:11 de ThT

:lol:ee..macar fii gura sparta pana la capat.Impartaseste-ne tu cum a decurs intalnirea.:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In

din 16 nov 2010 20:49 de Psyche

valentine,daca ma acuzi dupa faza asta de gura sparta,eu declar ferm si public ca defapt am vrut sa te invieze restul:((

Re: Re: Re: ..

din 16 nov 2010 20:25 de baby

parca e la SRI:` nu ti se pare ca e cam aiurea?

Re: Re: Mai sunt virgina dupa joaca fara penetrare

din 16 nov 2010 20:24 de Divenire

Cum pentru multa e lume e un pas important,prefera sa astepte:D Srry 4 posting:p

Re: Re: ..

din 16 nov 2010 20:04 de drooz

salut din nou am revenit cu detalii am incercat sa ii fac diferite faze adik gen imi fac un hi5 si o incerc sa vad daca pune botu;)) sau un id ...momentan se comporta bine mai are ea iesiri din astea dar akm imi arata cu cine vb ,ii tin evidenta ...

Re: Mai sunt virgina dupa joaca fara penetrare?

din 16 nov 2010 19:55 de DRE

Am si eu o intrebare...asa in general, de curiozitate. Daca tot "va jucati" atat cu prietenii vostri, de nu o si faceti? N-ar fi mai simplu? daca tot il lasi sa-si bage mana, lasa-l sa-si bage si pula.Mie asa mi se pare normal;):huh::)

Re: Mai sunt virgina dupa joaca fara penetrare?

din 16 nov 2010 19:50 de drooz

cum a zis si cvn mai sus virginitatea nu consta numai in actul in sine e chestia de psihic ,oriqm raspunsul la intrebarea ta... MAI ESTI VIRGINA

Re: cum va intelegeti cu soacra?

din 16 nov 2010 19:38 de dorinda

Majoritatea soacrelor sunt vesnic nemultumite. Orice ai face, nu-i suficient si nicio fata nu este destul de buna pentru baiatul ei. Asa ca nu te mai strofoca si las-o in legea ei. Ar fi bine sa vorbesti cu sotul tau si sa-i spui ce te ...

Scurgere maronie dupa sex neprotejat!

din 16 nov 2010 19:09 de alexandra00

Buna , acum cateva ore am avut un contact sexual(neprotejat), in timpul caruia am observat o scurgere maronie care era prezenta si pe penisul lui. Intrebarea este de la ce poate fii , ultima menstruatie am avut`o pe 28 Oct deci acum 19 zile , pe ...

din 16 nov 2010 18:45 de baby

stai linistit.....poti sa te dai cu fundu de ciment si sa te intalnesti de 100 de ori.... e in zadar uneori

din 16 nov 2010 18:43 de oralx

Multumesc din suflet din momentu asta am luat hotararea sa renunt sa mai lupt pe toate fronturile :( o sa continui insa sa ii mai dau cate un msj un telefon si o sa incerc sa ma mai intalnesc o singura data si o sa ii explic tot ce am pe suflet si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intalnire

din 16 nov 2010 18:22 de Psyche

asa nu se ajunge nicaieri. valentine a cunoscut-o pe sgc si i-a scazut interesul in a cunoaste alte persoane.:(( propun o chestie. membrii care vor sa se inscrie pentru ieseala asta(planificata dinainte) sa posteze aici. si asa vom sti daca ...

Re: Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi

din 16 nov 2010 18:11 de Psyche

acum depinde ce vrei de la el. esti indragostita,vai de mine. de ce esti tu indragostita la omul asta? daca vrei sa ti-o pui cu el pe ascuns,in incercarea ta sisifica de a-l face sa o lase pe nevasta lui,ce sa zic .. unii mai functioneaza ...

Re: perioada fertila

din 16 nov 2010 18:05 de Psyche

esti chiar absurda,ce naiba?! ti s-o mai zis http://www.copilul.ro/calculatoare/calculator-perioada-fertila.html exact ce ti-am spus si eu. dar daca tu crezi ca nu gasesti aici te vrei,cauta alta sursa de informare. :ok:

din 16 nov 2010 17:49 de oralx

Haideti ma :)) fara glume :)) auzi trafic de influenta :)) Spune-ti ce parere aveti atata .......... :( ce sa fac si o sa incerc sa pun in aplicare ..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat timp?

din 16 nov 2010 17:35 de drooz

bine zis:>

Re: Sala.

din 16 nov 2010 17:26 de ThT

In primul si in primul rand,renunta la dulciuri si junk food. In al2lea rand ,asigurati proteina 2g+/kg de masa ideala sa-ti protejezi muschii, adica unde ai vrea sa ajungi cu cat mai putina sunca, proportional cu inaltimea ai putea. Incearca ...

Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 16 nov 2010 17:06 de compot

Hai sa nu ne indepartam de subiect. A spus respectivul cumva c-a penetrat-o cu degetul? Din ce-a spus el, reiese c-a penetrat-o cu penisul, uite: "[i]Acum 2 luni ma inceputul actului sexual mi-am penetrat prietena de 2-3 ori [b]fara sa ma ...

Sala.

din 16 nov 2010 16:47 de alexnico08

Am 1,73cm si 70kg. Fac sala de 2 saptamani,o zi da una nu.(L.Miercuri.V.Weekend pauza) si as vrea sa mananc si sanatos. Daca cineva stie exact ce as putea sa mananc si in ce cantitate...Am putina burtica si vreau sa o dau jos,incet incet ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 541 din 3731
«   1 ... 538   539   540   541   542   543   544 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare