Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum va intelegeti cu s din 17 nov 2010 19:45 de DRE
Sunt altele care nu fac nimic si nu mai e nicio tragedie.ce altceva ai vrea sa faca? Sa bata covoarele? Sa spele rufe de mana?
Stie ea ce face la ea acasa, nu cred ca are apartamentul ca o ghena de gunoi.Sunt curioasa acum ce face si prietenul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum va intelegeti cu soacra? din 17 nov 2010 19:25 de roza01
pai fac si putina treaba,dar nu exagerat cum face ea...stiu si eu sa fac un pat,sa dau cu o matura,sa sterg un praf sa fac o mancare etc...dar nu sunt de ajuns pt dansa...
Re: Re: Re: Re: Cum va intelegeti cu soacra? din 17 nov 2010 19:14 de Rolando
daca faci si putina treaba ce se intampla?? iti pica mainile?:huh:
Re: Re: Re: M-am indragostit :D din 17 nov 2010 18:09 de gabi4play
Normal daca tu ea nici macar nu stie ca ii place de tine.Vorbeste cu ea , vezi daca te intelegi bine cu ea.Fa un pic misto de ea,si vezi daca rade sau se supara.Daca incepe sa rada,inseamna ca te place ca crede ca o observi , daca se supara ,sau ...
Re: Re: Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi din 17 nov 2010 17:39 de ella0790
:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2 din 17 nov 2010 17:23 de lexu1
Mentionez ca a trecut 4 zile si nu a avut nici o sangerare pana acum .
Re: Fostul mi-a stricat reputatia din 17 nov 2010 14:22 de Bozgoru
daca eram proxenet.. faceam bani buni cu tine..
Re: Re: Re: Re: Cum ii spun ca vreau sex din 17 nov 2010 14:19 de Bozgoru
tu iubesti prea mult rasa umana.. daca crezi ca nu exista oameni asa prosti.. crede-ma majoritatea! nu unii.. majoritatea sunt prosti.. si sunt prosti rau..
Re: Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi din 17 nov 2010 14:14 de Bozgoru
adica tu te indragostesti de nu stiu care.. esti inebunita dupa el.. dar in acelasi timp te gandesti daca primul care te-a dezvirginat era virgin sau nu... pt chestia asta nu-ti trebuie psiholog..ci neuroni..dar na.. pe fiecare dintre noi Dumnezeu ...
Re: Re: Re: Oare a fost virgin ? din 17 nov 2010 14:11 de Bozgoru
mda.. acuma am citit si primul rand :).. ce pot sa zic.. o zdreantza.. ea e o zdreantza care nu da 2 bani pe primul ei contact sexual.. si pe ea o f.u.te grija daca ala era sau nu virgin... ce draq sa mai le ceri oamenilor.. niste animale..
Re: Mai sunt virgina dupa joaca fara penetrare? din 17 nov 2010 14:06 de Bozgoru
fizic nu mai esti daca a curs sange... nu e ca la baieti.. daca s-a rupt atza sau nu... ti-a curs sange nu mai esti.....
Re: Re: Perioada fertila din 17 nov 2010 12:30 de oanaaa
ok.mersi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?? din 17 nov 2010 11:57 de sorinuxa
pey am in zona aia cosurile:-s....si mai am si 1 in exterior..aman2 folosim lama....nu pot sa zic ca intruna stau cu nasul in carte:)) mai ies si in orash...dar nici nu stiu unde sa ma duc:D:D:D pentru ca daca m-as duce in oras la mine imediat ...
Re: Complicatii operatie fimoza din 17 nov 2010 11:47 de Divenire
Depinde cat timp a trecut. La o adica e normal,ca nu ai mai avut contact sexual de mult. Se va schimba in bine. You`ll see :)
Re: Oare a fost virgin ? din 17 nov 2010 11:29 de ella0790
vrei sa sti daca l-ai dezvirginat tu?:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea se comporta imatu din 17 nov 2010 10:30 de basturk
fara suparare...te cam ia de lache...sfat:
1. paraseste-o
2.raspunde-i la telefon o data pe zi, iar daca intreaba de ce nu ai rasp, ii spui ca ai avut treaba si sa nu iti ceara detalii ca doar nu e nevasta-ta
3.da-te la prietenele ...
Re: Complicatii operatie fimoza din 17 nov 2010 10:18 de basturk
nu am trecut prin asa ceva, dar cunosc cazuri similare.ori ramane starea asa, ori in timp se amelioreaza.nu va fi ca inainte, dar...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 nov 2010 10:18 de oralx
Pot spune ca la cat am suferit am invatat enorm de multe si chiar cred ca o sa o fac fericita :( stiu sigur 100% ca eu cu tot ce am gresit fata de ea nu o sa mai gresesc :( si o sa fac mai multe in plus fata de ea ce nu faceam :( acum astept ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pitiriazis versicolor din 17 nov 2010 09:58 de basturk
cum la unele boli este recomandat sa stai la soare, in cazul tau...contrariul.foloseste orice medicament iti recomanda medicul, dar:
1.indiferent de situatie URMEAZA UN REGIM ALIMENTAR;
2.urmeaza concomitent cu regimul si tratamentul recomandat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?? din 17 nov 2010 09:29 de basturk
folosesc servetele umede, atat eu cat si partenera sau fetele cu care am mai fost.exclus ceve mentolate :((.pot spune ca in cel mai rau caz apar usturimile, dar reactii alergice....nu.ce-i drept, folosesc cele recomandate bebelusilor:lol:.nu strica ...
Pagina 539 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |