Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 nov 2010 23:39 de Rolando
gluma,gluma...dar nu ai zice nu daca ti-ar oferi o asa poza ...
dar tu ce cadou i-ai cumparat?(pt ziua de nume)
Re: Re: Re: Baiatul pe care il iubeam are prietena din 11 nov 2010 23:16 de dorinda
Dar suficient de mare ca sa-si poata da seama cand cineva profita de ea...
Re: Re: Re: Baiatul pe care il iubeam are prietena din 11 nov 2010 22:59 de ThT
[b]Zi 22
Luna 04
An 1993
[/b]
Ia vezi,poti rezolva ghicitoarea?
Re: Re: Baiatul pe care il iubeam are prietena... din 11 nov 2010 22:41 de olandezu
@dorinda
este mica si ea :p
ramona cati anisori ai ? daca nu sunt prea indiscret :p
Re: Baiatul pe care il iubeam are prietena... din 11 nov 2010 22:08 de dorinda
Asta nu e dragoste, e obsesie. Nu-mi pot imagina cum poti sa te indragostesti de o persoana pe care practic nu o cunosti. Ai vorbit vreodata cu el?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 nov 2010 22:04 de compot
Fii obiectiv: jucatorul de fotbal, Cristiano Ronaldo, este un jucator bun, sau nu?
:ok::ok:
Data viitoare posteaza cu cap!!
Re: Fostul mi-a stricat reputatia din 11 nov 2010 21:59 de dorinda
Si tu crezi ca pe cealalta o iubeste? Nu cred ca acolo unde este dragoste adevarata este loc de inselat. Ar fi bine sa afle si prietena lui ce poama are langa ea. Cred ca isi bate joc si de aia daca tipul e genul "din floare-n floare". O sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 nov 2010 21:53 de Rolando
asa si?? daca mie nu imi place c.ronaldo,care e problema?inseamna ca nu stiu fotbal?? ....asta da argument
lasa-ma frate ca am treburi mai importante........nu ma mai contrzic cu tine
Re: Fostul mi-a stricat reputatia din 11 nov 2010 21:52 de DRE
Pai cam asa se intampla cand ai incredere in cine nu trebuie.
Nu ai ce sa faci.El s-a folosit de tine cat a avut chef si acum sa plictisit.Bineinteles ca n-a ratat ocazia sa te faca de cacat.Din moment ce i-ai permis bine a facut.
Si eu daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 nov 2010 21:44 de compot
Nu ma agit, doar iti demonstrez ca te inseli. 1. Ceea ce-am spus eu despre Cristiano Ronaldo, n-am spus-o doar eu. Au spus-o in general oamenii care se ocupa cu fotbalul, cei care intr-adevar sunt capabili sa-si dea cu parerea despre un jucator. De ...
Re: Re: Fostul mi-a stricat reputatia din 11 nov 2010 21:21 de ThT
:lol:total adevarat:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 11 nov 2010 21:10 de Rolando
am observat la tn ca daca zice cineva ceva de c.ronaldo sau parazitii incepi sa te agiti,incerci pe toti sa-i faci sa gandeasca ca tine,dar nu se poate,fiecare cu parerile lui ....:ok:
Re: Fostul mi-a stricat reputatia din 11 nov 2010 21:01 de Rolando
am citit mai multe posturi ale tale,in toate ne zicea ca erai bataia de joc a baietilor,inseamna ca esti o c*r*a p*o*sta.....de curand ziceai ca iti e scarba de actualul prieten ca poate le-a facut oral la altele,dar tu cand o luai "sus" de la toti ...
Re: Fostul mi-a stricat reputatia din 11 nov 2010 19:22 de toy
Imi pare rau ca trebuie sa ma exprim asa, dar ai fost c.u.r.v.a lui. E trist ce ti se intampla, dar fapta este consumata. Va trebui sa depasesti momentul, sa iesi cu capul sus si sa ai o discutie cu respectivul
Fostul mi-a stricat reputatia din 11 nov 2010 19:16 de Loredanna
Am fost cu un baiat timp de 5 luni,recunosc ca am tinut mult la el si din acest motiv i-am facut toate placerile,in relatiile intime nu mai zic. Dar nu credeam ca el isi batea joc de mine si defapt avea o alta prietena intre timp pe care chiar o ...
Re: Niste sfaturi mi-ar prinde bine... din 11 nov 2010 18:59 de RaMonna
Din moment ce iese cu tine si isi pierde timpul cu tine inseamna ca tine la tine,altfel nu iesea degeaba. Dar eu zic ca poate cu fostul prieten s-a comportat ca si cum ar fi indragostita de el,si acesta a facut-o sa sufere ... acum credka ii ...
Baiatul pe care il iubeam are prietena... din 11 nov 2010 18:52 de RaMonna
Buna! De asta vara imi tot place de un baiat. Vroiam sa fiu cu el dar atunci avea prietena... eu intre timp am inceput sa ma indragostesc nebuneste de el,visam la el,ba chiar am facut rost de poze cu el pe mess de la niste prieteni,la care le-am ...
Re: Re: Re: Re: Despartire crunta din 11 nov 2010 16:04 de oralx
O sa ii mai dau cate un mesaj odata pe saptamana :( seara cand adoarme :(
Re: Re: ajutor! din 11 nov 2010 15:13 de bubble18
E foarte greu sa gandesc pozitiv.Tot citesc aici si pe alte forumuri ca totusi sunt sanse sa raman.Sunt groaznic de speriata...Daca citesc un articol care ma linisteste,peste cateva minute dau peste altul care ma sperie si mai rau.Sper sa se ...
Re: ajutor! din 11 nov 2010 15:07 de Psyche
e un articol nou cu dereglarile hormonale si stresul. poti sa il citesti.
stai linistita.
Pagina 555 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |