Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Depresie sau? din 4 nov 2010 02:32 de ExoticDream
Daca te incalzeste cu ceva, la modul asta cel putin 50% dintre noi sunt depresivi. Poti avea 14, 20 sau 30 de ani si sa traiesti luni, uneori ani in sir fara ca viata sa iti para ca ar avea vreun sens. Fie ca e vorba de o dezamagire in viata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa din 4 nov 2010 02:07 de ExoticDream
De ce repede? Arde undeva?!? Ai primit raspunsul potrivit, STAI CUMINTE! Chiar vrei sa fii jucaria unuia si altuia? Nu te lasa prostita de primul baiat care te vrajeste 2-3 saptamani, apoi te ameninta ca te paraseste daca "n-o faci" cu el! In ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc, cum sa n din 3 nov 2010 23:03 de DRE
Aici ai dreptate...idiferent cum ar fi anturaju' respectiv...tu l-ai ales si nu poti sa renunti la prietenii tai pentru o fata.Nici eu nu mi-as lasa prietenii pentru un baiat.
Poate ca nu esti genul ei.Sunt multe fete carora nu le plac genul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 3 nov 2010 22:37 de axmu
asa e...totusi ma gandeam ca nu suntem copii de 14 ani sa ne ascundem dupa degete, dar asta e...daca imi spunea in fata ce planuri de viitor are si ce gandeste altele erau datele problemei.
oricum ms de ajutorul acordat in aceasta perioada ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 3 nov 2010 22:06 de ThT
Stii cum e ,nu poate sa fie dragoste cu forta.Daca fata a inceput sa te evite,probabil a facut-o pentru a-ti da seama ca nu vrea sa aiba de a face cu tine.Las'o in pace iar cand se intoarce,incearca sa fii cat mai idiferent.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 3 nov 2010 21:47 de axmu
tot ce am scris pe acest topic a fost adevarat, nu am mintit deloc.
cred ca am facut tot ce a depins de mine, "solutia" la rezolvarea acestei probleme (daca se poate spune asa) a fost in mana ei. totusi m-a dezamagit din cauza atitudinei ei.
voi ...
Depresie sau? din 3 nov 2010 21:45 de claudiuu
Ce ati face daca toata lumea are o parere prosta despre tine chiar daca imediat va-ti cunoscut?Ce-ati face daca cand te chinui sa impresionezi atunci lumea iti zice ca nu esti nici pe departe cine vrei sa fi??Ce ati face daca nimeni nu vorbeste cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu din 3 nov 2010 21:35 de ThT
:flowers::flowers::flowers:perfect spus:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa din 3 nov 2010 21:30 de DRE
Inca o pustoaica fraiera( ca sa nu zic proasta) care se da smechera ca are gagic de 20 de ani. Tu asa, ce crezi ca vrea unu' de 20 de ani de la tine? Sa te tina de mana? Sa-ti dea flori? Sau ce?Vrea doar sex.Atata! Ofera-i ce vrea si gata.Oricum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MU din 3 nov 2010 21:17 de DRE
Da si acum exista taraf tv :)) plus ca isi cam fac veacu prin televiziune si tot niste tigani jegosi sunt :D care nu stiu decat sa cante dsepre dusmani si cat de invidiati sunt. Toti sufera de smecherie se cred incojurati de femei frumoase.
Nu ...
Re: Re: Re: Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea? din 3 nov 2010 21:04 de claudiuu
Nu cred ca ar fi vorbit cu mine... de ce?? Pai am intrat pe skype iam bagat idul si am intrebato dupaia mi-o dat ignore... Ieri mi-am facut un alt cont si m-am dat drept alta persoana si am intrebato iar ce parere are despre el (Adika eu) si o zis: ...
Re: Marire a penisului din 3 nov 2010 20:44 de nebun
Frate tu te plangi la 16cm lungime si 13 cm diametru? de mn ce sa mai zic ca la 18 ani o am de 13/12 ? punete in locul meu...ti-a bagat aia strambe ca o ai mica :)) si u ai pus bothu :-o ...sper sa nu fie cazul si la mn sa nu am replici de ...
Re: Re: Re: Re: Re: mesaje nedorite din 3 nov 2010 20:30 de simosimina
ba da...exista si persoane care pur si simplu sunt "cu capul" si nu au ce face decat sa deranjeze lumea...
Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc, cum sa ne impacam? din 3 nov 2010 20:21 de baby
Hahaha:lol: ce ma amuza.
De ce as umbla cu un golan betiv care o tine din bataie in bataie si din scandal in sectie de politie????
De ce as umbla cu unu` care nu face altceva decat sa scuipe seminte TOATA ZIUA si sa ragaie dupa ce bea ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 3 nov 2010 19:18 de baby
http://www.youtube.com/watch?v=Rq-nBujdb4I
Sa zic!
Nu suport alaturarea fructelor de carne.
Chestii gen friptura de caprioara cu afine sau rata cu portocala.....aaa si nici legumele sau fructele caramelizate):(
Deci nu! E ca aia "morti cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MUZICA din 3 nov 2010 19:05 de Rolando
app de manele,imi amintesc cand eram mai mic,exista postul de muzica Atomic tv si acolo erau difuzate si manele(cei mai cunoscuti reprezentanti difuzati atunci erau adrian minune si adi de la valcea) + alte genuri de muzica.....imi amintesc ca pe ...
Re: Re: Re: Re: Marire a penisului din 3 nov 2010 18:42 de iahuu20
Da, am mai avut 2 prietene cu care am intretinut relatii sexuale.....in 2 ani de zile cat am fost cu respectiva(cea care m-a inselat) am ajuns sa o iubesc, sa tin foarte, foarte mult la ea - niciodata in acesti 2 ani ea nu a deschis subiectul legat ...
Re: Re: Re: Marire a penisului din 3 nov 2010 18:13 de victoria_ok
Stai linistit si nu te mai agita atat. Marimea penisului tau e normala. Unii plang dupa un astfel de penis. Prietena ta e proasta, si nici nu cred ca asta a fost cauza despartirii. Ai mai avut prietene inainte? Le-ai satisfacut?
Important e ...
Re: Re: Marire a penisului din 3 nov 2010 17:47 de iahuu20
Am iubit-o si inca o iubesc foarte mult - nu mai sunt cu ea de 1 luna de zile, aveam planuri de viitor impreuna, nu ii inteleg gestul.....in fine - problema este ca sunt la pamant cu psihicul, cred ca daca as incerca o noua relatie as da-o in bara ...
Re: Marire a penisului din 3 nov 2010 17:22 de compot
Tu ai un penis normal, prietena ta e o proasta, scuza-ma, dar nu puteam sa ma abtin. De ce mai stai cu ea? Chiar daca ea iti spune ca nu se mai duce la ala', te minte. Las-o, cauta-ti alta...
Pagina 567 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |