Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Pegging - o practica ok? din 2 nov 2010 18:23 de oarecare
nu am incercat, nu stiu daca as incerca insa cu fosta prietena stiu ca am incercat multe :rolleyes: referitor la subiect, in timp ce ma masturba, mi-a introdus un deget in fund... orgasmul a fost diferit si mult mai puternic. degeaba veti arunca in ...
Re: Re: Re: Ce preferati fetelor...sa experimenati din 2 nov 2010 17:10 de Alexutssa
Nu nu :D Cel putin mie asa imi place . Sa stiu ca persoana de langa mine chiar ma apreciaza , tine la mine :,
Nu pot spune ca am iubit sau ca iubesc , pot spune ca tin mult la actualul meu prieten . Dar nu am plans niciodata pentru el , ...
Re: Re: Ce preferati fetelor...sa experimenati sau din 2 nov 2010 16:41 de ThT
se vede ca nu ai iubit..
Re: Ce preferati fetelor...sa experimenati sau ? din 2 nov 2010 16:02 de Alexutssa
Eu nu prefer "sa experimentez" . Sunt de parere ca fiecare persoana isi doreste sa simta ca este iubit,ca poate avea incredere in persoana de langa el . In cazul in care doresti sa experimentezi,avand relatii de o luna-2 , in niciun caz nu va fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MUZICA INVECHITA SI DI din 2 nov 2010 11:03 de Rolando
sau mai multe,eu din ce am observat in special la fete,toate ii critica(pe forumuri sau mai stiu eu pe unde) pe manelisti si felul cum se imbraca,dar acesti manelisti au succes la femei.....sunt sigur ca nici DRE nu face exceptie...ne minte ea pe ...
Re: Pastile pentru cresterea sanilor din 2 nov 2010 10:31 de yolanday
Eu te sfatuiesc sa nu folosesti anticonceptionale sau orice alte pastile pe baza de hormoni pentru marirea snilor. Iti recomand un tratament pe baza de plante pe care l-am tinut si eu si care chiar a dat rezultate. Acest tratament consta in pastilele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: MUZICA INVECHITA SI DISTRU din 2 nov 2010 03:39 de Bozgoru
cocalarii sunt manelisti si invers.. nu se imbraca precum cocalarii.. ci sunt cocalari !... plus ca e vorba aia. pentru fiecare manelist in lumea asta.. e o manelista care il iubeste :D
Re: Re: mesaje nedorite din 2 nov 2010 03:33 de Bozgoru
nu stiu cum de ti-a venit gandul la telefonul mobil.. e cam greu sa te gaseasca cineva din senin sa-ti dea sms de nebun... pe site-uri ar fi mai logic...;)
Re: Re: Re: Re: mesaje nedorite din 2 nov 2010 03:32 de Bozgoru
ar trebui sa-l lasi sa trimita de tampit mesaje si sa nu-i mai raspunzi.. chiar daca il dai dracu e tot un fel de bagat in seama....
Re: Schimbare parola de administrator! Putin ajuto din 2 nov 2010 03:24 de Bozgoru
ma bucur ca ai intrebat aici.. si ca ai incredere in aptitudinile noastre de softweristi :D.. dar... nu era mai bine.. pe un softpedia.. sau pe programare.ro.org.net etc.. ?:,
Re: O iubesc, cum sa ne impacam? din 2 nov 2010 03:15 de Bozgoru
daca ea zice ca a mai fost cu unu pe care nu-l poate uita.. n-are rost... se pisa pe tine..
Re: O iubesc, cum sa ne impacam? din 2 nov 2010 01:13 de ExoticDream
Chiar dragoste mare-mare n-o fi fost la mijloc (altfel n-ai fi lasat "sa se intample" despartirea), insa te cred ca esti indragostit de fata asta si ca o vrei inapoi.
Ce poti face? Depinde de cam multi factori...
De ce v-ati despartit? (Ai ...
Re: CONTRACEPTIE din 1 nov 2010 23:22 de Psyche
daca sugerezi ca e o metoda nesigura inseamna ca nu mai e cazul sa-ti furnizeze nimeni informatii cu riscurile la coitus intreruptus.
mie cel mai comode mi se par pilulele.
Re: Re: Re: Re: din 1 nov 2010 23:15 de axmu
adica sa pun piciorul in prag cum e la noi nu ?
intai sa dau de ea, ca se ascunde de mn ceva de speriat :-j
Re: Re: Need Help din 1 nov 2010 22:54 de DRE
Pai el a zis ca si-a dat drumu' in mai putin de un minut :))
Totusi acum cat de bine putea sa se simta intr-un minut?E prea putin...Poate ca n-a zis nimic sa nu-l faca sa se simta prost...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 nov 2010 22:39 de DRE
Mooaama ce expersii ai :))
Te-ai suparat, ti-ai luat jucariile si ai plecat de pe forum? :((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 nov 2010 22:38 de speak13
ete flosc ce ai scos si tu :blink:
si cum ma rog ai dedus tu asta ? da ma rog fetele :wacko: sti nici nu vreau sa ma obosesc sa iti raspund si daca se poate sterge acest topic e cel mai bine ... / rog un moderator / ca vad ca ma ajutati de ...
Re: Re: Il vreau, ma vrea, dar are prietena din 1 nov 2010 21:46 de olandezu
eu iti dau un sfat..
daca chiar il doresti cu adevarat ai grija ca sa nu te tine numai de sex ;)
daca esti mai frumoasa ca prietena lui ai multe sanse..
Re: Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, past din 1 nov 2010 20:26 de victoria_ok
Ti-e frica(}) ca nu esti pregatita. Trebuie sa o faci atunci cand esti pregatita. Prima oara nu stiu daca poate fi ceva "special", dar ati putea sa creati o atmosfera placuta, romantica (petale de trandafiri, bla bla bla), un preludiu lung si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priete din 1 nov 2010 19:41 de DRE
Pai cam fac toti... :))
Vin direct asa sa ceara id-u sau nr de telefon...
Pagina 569 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |