Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Ce e in mintea ei ? din 4 nov 2010 16:35 de gabi4play
De acord.Daca crezi ca daca erai cu ea,si in timp , ea te insela crezi ca era mai fericit? Please.Cel mai bine e sa te uiti dupa fete care au fost singure o vreme buna.Un an cel putin :).Hahaha , bine exagerez.Cel mai bine e sa nu fii cu una , ...
Re: Re: Depresie sau? din 4 nov 2010 16:30 de gabi4play
Ai dat un raspuns bun,totusi nui neaparat sa faca un sport sau ceva de genu.Fa ceti place,uita de tot.Daca nu ai prieteni , incearca sa poti trai fara ei! Fa ceti place cel mai mult pana o sati pese numai de acel lucru.Fa ceva mai productiv , ca ...
Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea? din 4 nov 2010 16:13 de gabi4play
Acum ca am citic mai mult din topic,imi pare rau.Nu stiu de ce fitoasa teai hotarat so placi,dar asta e.E si vina ta , ca nu ai intrebata sa iesiti la un suc ceva.FRATE!! Daca stia ca te place era foarte usor! INVITO LA UN SUC! MACAR SA STII CA ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 nov 2010 16:08 de dorinda
Si eu, dar unii au alta parere.
Poate ati citit, poate nu, uite ca exista comentariul literar al unei manele:
"Trei luni de senzaţii" de Florin Peşte
Încă din primele versuri, autorul plasează acţiunea într-un mediu feeric.
"Ce ...
Re: virgina sau..........nu din 4 nov 2010 16:03 de compot
Daca e o partenera oarecare, ma intereseaza sa nu aiba vreo boala, daca e e iubita mea, tre' sa fie virgina.
Re: Re: virgina sau..........nu din 4 nov 2010 15:15 de ThT
Daca ar avea peste vreo 18-19 ani,nu m-ar deranja dar daca ar fii mai mica pe mine unul m-ar deranja.Asta cam spune multe ce fel de fata e..
Re: virgina sau..........nu din 4 nov 2010 14:36 de victoria_ok
Ai mustrari de constiinta? Si cum ai spus si tu: nu mai traim in evul mediu.
Re: Re: Re: Re: 3 dorinte.. din 4 nov 2010 14:04 de anamara
Pt puncte negre a aparut un aparat cu vibratii de cu niste discuri speciale.(NU SH DACA POT SA ZIC FIRMA) Si eu am avut problema asta si dupa ~ 2 saptamani am un ten impecabil. E super usor de folosit si da rezultate :rolleyes:
Partenera virgina sau..........nu? din 4 nov 2010 13:54 de anamara
stiu ca nu mai traium in evul mediu, dar va deranjeaza daca partenera nu mai este virgina?
Re: Chiar conteaza marimea?:( din 4 nov 2010 13:36 de anamara
tehnica e totul. Punctul G e la 5 cm de intrarea in vagin asa ca daca ai mai mult de 5 cm o poti duce pe culmile placerii:ok:
Re: Barbatii violenti din 4 nov 2010 13:33 de anamara
Iubitul meu a palmuit-o pe fosta(se vaita ea sfatuindu-ma sa fug cat pot) asa ca l-am intebat si mi-a zis ca DA! motiv: l-a impins de pe scara rulanta
sincer si eu i-as fi dat nu una ci vreo doa palme:-`
Re: Sexul anal??? din 4 nov 2010 13:21 de anamara
-Iubitule mi-ar face placere sa facem sex anal dar prima data lasama sa iti bag un vibrator in c*r sa simti si tu placerea mea.
Daca mai vrea dupa........ai o problema::devil::devil::devil:
Re: Recorduri ale sexului tare... din 4 nov 2010 12:14 de anamara
si cu fata cum ramane:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc, cum sa ne impaca din 4 nov 2010 08:04 de Duracelliuss
Adika?:)) La ce te referi ??daca ies victorios ...da am tupeu ma bat oricine ar fi ...daca e mai mare chem prieteni bla bla la asta te referi roland???
Si va multumesc pentru raspunsuri ...!
Re: Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 4 nov 2010 07:24 de simosimina
minipitzy tu nu mai intri pe mess? :rolleyes:
ca vreau sa "descutam" something:)
te pup:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea? din 4 nov 2010 04:52 de Bozgoru
poate ai si tu o vina.. poate din cauza ca vorbesti in engleza cu ea in loc de romana...
Ziua in care si cuvintele live cad invers.... din 4 nov 2010 03:55 de ExoticDream
Nu poti asculta muzica in timp ce scrii despre "soapte" venite din neunde, care "respecta" o stranie lege a gravitatiei: nu cad "atrase" normal, ci..... vin si pleaca, de parca scurta sedere pe fasia asta de univers le-ar fi pangarit brusc fiintarea! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iube din 4 nov 2010 03:29 de compot
Ma regasesc in ceea ce spui tu: [b]"Partenerul este altceva!!![/b]
DRE e inca mica. Peste cativa ani imi va da dreptate, desi poate acum e mai sigura ca orice ca nu-i ca mine. DRE(sweety16), daca tot asculti hip-hop, uite un vers tare:
" Ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa-l din 4 nov 2010 03:20 de compot
Nu stiu ce sa zic, ceva nu se leaga... chiar nu pot sa cred ca intre ei n-a fost deloc iubire. Uite introducerea pe care-a facut-o Ella:
"Buna...am 28 ani...sunt maritata de 8 ani(m-am grabit) cu o persoana care nu stiu daca ma iubeste.Intre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa-l iert din 4 nov 2010 02:44 de ExoticDream
Nu chiar, in conditiile in care mariajul s-a facut fara sentimente ale nici uneia din parti. Nu stiu din ce motiv s-a ajuns la casatorie, dar nici el nu a iubit-o vreodata, asa ca.... practic erau egali in privinta asta inca din capul locului, ...
Pagina 566 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |