Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Ce e in mintea ei ?

din 4 nov 2010 16:35 de gabi4play

De acord.Daca crezi ca daca erai cu ea,si in timp , ea te insela crezi ca era mai fericit? Please.Cel mai bine e sa te uiti dupa fete care au fost singure o vreme buna.Un an cel putin :).Hahaha , bine exagerez.Cel mai bine e sa nu fii cu una , ...

Re: Re: Depresie sau?

din 4 nov 2010 16:30 de gabi4play

Ai dat un raspuns bun,totusi nui neaparat sa faca un sport sau ceva de genu.Fa ceti place,uita de tot.Daca nu ai prieteni , incearca sa poti trai fara ei! Fa ceti place cel mai mult pana o sati pese numai de acel lucru.Fa ceva mai productiv , ca ...

Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea?

din 4 nov 2010 16:13 de gabi4play

Acum ca am citic mai mult din topic,imi pare rau.Nu stiu de ce fitoasa teai hotarat so placi,dar asta e.E si vina ta , ca nu ai intrebata sa iesiti la un suc ceva.FRATE!! Daca stia ca te place era foarte usor! INVITO LA UN SUC! MACAR SA STII CA ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 nov 2010 16:08 de dorinda

Si eu, dar unii au alta parere. Poate ati citit, poate nu, uite ca exista comentariul literar al unei manele: "Trei luni de senzaţii" de Florin Peşte Încă din primele versuri, autorul plasează acţiunea într-un mediu feeric. "Ce ...

Re: virgina sau..........nu

din 4 nov 2010 16:03 de compot

Daca e o partenera oarecare, ma intereseaza sa nu aiba vreo boala, daca e e iubita mea, tre' sa fie virgina.

Re: Re: virgina sau..........nu

din 4 nov 2010 15:15 de ThT

Daca ar avea peste vreo 18-19 ani,nu m-ar deranja dar daca ar fii mai mica pe mine unul m-ar deranja.Asta cam spune multe ce fel de fata e..

Re: virgina sau..........nu

din 4 nov 2010 14:36 de victoria_ok

Ai mustrari de constiinta? Si cum ai spus si tu: nu mai traim in evul mediu.

Re: Re: Re: Re: 3 dorinte..

din 4 nov 2010 14:04 de anamara

Pt puncte negre a aparut un aparat cu vibratii de cu niste discuri speciale.(NU SH DACA POT SA ZIC FIRMA) Si eu am avut problema asta si dupa ~ 2 saptamani am un ten impecabil. E super usor de folosit si da rezultate :rolleyes:

Partenera virgina sau..........nu?

din 4 nov 2010 13:54 de anamara

stiu ca nu mai traium in evul mediu, dar va deranjeaza daca partenera nu mai este virgina?

Re: Chiar conteaza marimea?:(

din 4 nov 2010 13:36 de anamara

tehnica e totul. Punctul G e la 5 cm de intrarea in vagin asa ca daca ai mai mult de 5 cm o poti duce pe culmile placerii:ok:

Re: Barbatii violenti

din 4 nov 2010 13:33 de anamara

Iubitul meu a palmuit-o pe fosta(se vaita ea sfatuindu-ma sa fug cat pot) asa ca l-am intebat si mi-a zis ca DA! motiv: l-a impins de pe scara rulanta sincer si eu i-as fi dat nu una ci vreo doa palme:-`

Re: Sexul anal???

din 4 nov 2010 13:21 de anamara

-Iubitule mi-ar face placere sa facem sex anal dar prima data lasama sa iti bag un vibrator in c*r sa simti si tu placerea mea. Daca mai vrea dupa........ai o problema::devil::devil::devil:

Re: Recorduri ale sexului tare...

din 4 nov 2010 12:14 de anamara

si cu fata cum ramane:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc, cum sa ne impaca

din 4 nov 2010 08:04 de Duracelliuss

Adika?:)) La ce te referi ??daca ies victorios ...da am tupeu ma bat oricine ar fi ...daca e mai mare chem prieteni bla bla la asta te referi roland??? Si va multumesc pentru raspunsuri ...!

Re: Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 4 nov 2010 07:24 de simosimina

minipitzy tu nu mai intri pe mess? :rolleyes: ca vreau sa "descutam" something:) te pup:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea?

din 4 nov 2010 04:52 de Bozgoru

poate ai si tu o vina.. poate din cauza ca vorbesti in engleza cu ea in loc de romana...

Ziua in care si cuvintele live cad invers....

din 4 nov 2010 03:55 de ExoticDream

Nu poti asculta muzica in timp ce scrii despre "soapte" venite din neunde, care "respecta" o stranie lege a gravitatiei: nu cad "atrase" normal, ci..... vin si pleaca, de parca scurta sedere pe fasia asta de univers le-ar fi pangarit brusc fiintarea! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iube

din 4 nov 2010 03:29 de compot

Ma regasesc in ceea ce spui tu: [b]"Partenerul este altceva!!![/b] DRE e inca mica. Peste cativa ani imi va da dreptate, desi poate acum e mai sigura ca orice ca nu-i ca mine. DRE(sweety16), daca tot asculti hip-hop, uite un vers tare: " Ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa-l

din 4 nov 2010 03:20 de compot

Nu stiu ce sa zic, ceva nu se leaga... chiar nu pot sa cred ca intre ei n-a fost deloc iubire. Uite introducerea pe care-a facut-o Ella: "Buna...am 28 ani...sunt maritata de 8 ani(m-am grabit) cu o persoana care nu stiu daca ma iubeste.Intre ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa-l iert

din 4 nov 2010 02:44 de ExoticDream

Nu chiar, in conditiile in care mariajul s-a facut fara sentimente ale nici uneia din parti. Nu stiu din ce motiv s-a ajuns la casatorie, dar nici el nu a iubit-o vreodata, asa ca.... practic erau egali in privinta asta inca din capul locului, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 566 din 3731
«   1 ... 563   564   565   566   567   568   569 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare