Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 nov 2010 19:32 de victoria_ok

:ermm: in fine, am vrut sa-ti aud doar parerea

din 5 nov 2010 19:28 de DRE

Mereu mi-au dat ambii cat bani le-am cerut.Chiar daca ar muri unul dintre ei (Doamnee ferestee!), financiar nu m-ar afecta asa rau.Dar haideti sa schimbam subiectul.

din 5 nov 2010 19:18 de victoria_ok

Nu sunt independenta. Dar incerc. Nu-ti vreau asta dar daca unul din parintii tai ar deceda si situatia financiara se va inrautati? ce vei face atunci? Vei depinde in continuare la fel de mult sau ii vei cere bani, atat cat tu doresti?

din 5 nov 2010 19:05 de DRE

Iar tu tot ai ce ai cu mine :)) Uite, inteleg ca poate nu-ti place modul meu de gandire, posturile mele ti se par aberante si asa mai departe.Inteleg.Nu-ti convine foarte bine.Nu e problema mea.Nu mai imi da reply.Nu vad de ce te-ai bagat acum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Frizura

din 5 nov 2010 18:55 de DRE

Pai daca asta e.Nu l-am facut eu cocalar, el e. Aici nu e vorba de moda, draga.;)

Re: petting-risc de sarcina?

din 5 nov 2010 16:43 de Randunik

daca a avut sperma pe deget e posibil..fa-ti un test de sarcina ,asa scapi de griji. succes

Re: petting-risc de sarcina?

din 5 nov 2010 16:39 de Psyche

stai linistita :love:

Re: Re: Re: La 16 ani..

din 5 nov 2010 16:24 de Rolando

:lol: ce ma amuza cand unu scrie la un topic de acum 2-3 ani si altul vine si ii da replica de genul "tu nu vezi anul in care a fost scris?".......nu stiu de ce pierdeti timpul cu prostii dastea,daca omul ar chef sa scrie la un topic din anul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgina sau.......

din 5 nov 2010 16:24 de Pischot

ce rautaciosi sunteti! :` Nu conteaza! iubirea vine de unde nu te astepti! daca e cu capul pe umeri ea, si relatiile dinainte au fost serioase si de lunga durata nu vad care e problema! Si pana la urma nu a mers si cu asta basta! sunt sute ...

Petting - risc de sarcina?

din 5 nov 2010 16:11 de no18name

Buna, as vrea sa ma ajutati,problema sta asa:am facut petting cu prietenul meu.Dupa ce a ejaculat,mi-a bagat un deget in vagin.Daca in acel moment mai avea sperma pe deget e posibil sa fiu insarcinata?Mentionez ca nu m-a atins cu penisul. Imi este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgina sau..........n

din 5 nov 2010 15:51 de compot

Se pare ca n-ai inteles nimic!!! :(:(:( Nu mai merge cu traditionalul: "daca cineva-ti da o palma, intoarce-i si celalalt obraz". Vrei sa vezi ca am dreptate?? (acum ma duc sa-ti citesc catea posturi:D!) P.S. Din cauzta ta, ma-ndepartez de ...

Re: Re: raman insarcinata sau nu?

din 5 nov 2010 13:24 de bogdan_nicholas

De mai bine de 7-8 ani am facut sex neprotejat si nu am lasat nici o fata gravida...trebuie sa ai si ceva experienta...dar knd o aud pe asta cu "spermatozoizi in acel lichid" mor...fratilor e mare deosebire intre sex cu prezervativ si fara ...

din 5 nov 2010 13:00 de McLove

Si-a schimbat contul, dar tot cu gura mare a ramas... asculta rap, si daca o intrebi ce e aia muzica, nu stie. :ermm:

din 5 nov 2010 12:41 de Rolando

nu stiu de ce nu vreti sa intelegeti,manelele nu se rezuma doar la bani si femei....daca nu stiti cum sta treaba nu mai comentati ....si in uram cu 12 ani inainte sa asculti hip-hop ce ascultai?

Re: De ce nu vrea sa vorbeasca cu mine?

din 5 nov 2010 10:41 de anamara

3 MOTIVE DE AUR 1.pentru ca nu ai spus cine esti, poate crede ca e victima unei glume 2.pentru ca l-ai stresat asa cum ai zis tu 3. si l-a inchis pentru ca se saturase de insistenta ta

Re: Partenerii/partenerele stiu ca aveti cont aici

din 5 nov 2010 10:14 de dorinda

Nu stie.

Re: Partenera virgina sau..........nu?

din 5 nov 2010 08:17 de Psyche

in evul mediu aveam o majoritate de tarani. si toata lumea avea aventuri in ciuda pretului pus pe castitate.

Re: Re: Re: Ce preferati, fetelor...sa experimenta

din 5 nov 2010 08:14 de Psyche

daca nu ai trece prin viata ca voda prin loboda ti-ai da seama cat de diversificati sunt oamenii :ok:

Re: Re: Prietena mea e cu altul, dar vrea si cu mi

din 5 nov 2010 04:35 de DarkAngel

Eu sunt in aer la sb asta ..... aberatie?:blink:

din 5 nov 2010 02:27 de compot

Bai, sincer, nu ma intereseaza ce fac altii, ce asculta altii, ce au auzit altii c-ar fi cool s-asculte. Eu ascult hip-hop de pe la 12-13 ani. Evit din start sa ascult muzica ce spala creiere... ma refer in primul rand la manele, apoi tot felul de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 564 din 3731
«   1 ... 561   562   563   564   565   566   567 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare