Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: MUZICA INVECHITA SI DISTRUSA

din 31 oct 2010 23:32 de simosimina

eu am ascultat din liceu rock...si pot spune ca am trecut prin toate genurile rockului..insa favoritii raman Iron Maiden:) printre altii... Consider ca o persoana culta asculta orice gen muzical. Pana la urma fiecare are stari diferite. Spre ...

Re: Re: Re: Re: MUZICA INVECHITA SI DISTRUSA

din 31 oct 2010 22:23 de Rolando

daca baiatul arata bine,stie sa se comporte cu o fata,te iubeste,dar e manelist nu e bun pt tine??:blink:

Re: Re: Re: Re: Sa-l iert sau nu?

din 31 oct 2010 21:33 de metaforic

oameni diferiti, sisteme de valori diferite. Iar tu unde te gandesti cand ii spui "divorteaza, fetita va intelege". inainte intram, citeam, radeam, apasam x. acum constat ca nu-i deloc amuzant, practic sunteti o masinarie de alterat vieti. ...

Re: Sa iau postinor?

din 31 oct 2010 21:27 de DRE

:)) Si mai ai si 16 ani :)) Ia postinor pana nu e prea tarziu ca un copil e tot ce-ti lipseste.Bineinteles ca poti ramane insarcinata, mai ales daca a ejaculat in tine.Voi nu ganditi.Nu realizati cat poate insemna un contact sexual neprotejat

Re: Re: Re: sarcina sau alt ceva?

din 31 oct 2010 21:11 de victoria_ok

Nu cred ca aceasta dereglare e de la mancare :ermm:. Cel mai bine ar fi sa te duci la medic pentru ca el te va lamuri cel mai bine daca esti insarcinata sau nu, si daca totusi nu, medicul iti va explica cauza dereglarii.

Re: Re: Re: Frizura

din 31 oct 2010 20:16 de ThT

=)) Dupa vine prietena cu acu' si-l dezumfla.Nu e o solutie buna:lol:.

Re: Re: Frizura

din 31 oct 2010 20:12 de Rolando

asta cred ca l-a durut :devil: ....oricum are si posibilitatea asta ...in photoshop,acolu unde zice ca se pricepe si daca are bani poate sa isi faca si niste operatii estetice ....app de operatii estetice,am auzit ca acum se pot luca cu aceste ...

Re: Frizura

din 31 oct 2010 20:00 de DRE

Pacat ca nu poti sa schimbi si fata...:) in fine. Daca asa arata o poza editata de cineva care lucreaza de 3 ani in photoshop...mai bine ne lasam toti de programu' asta. Incearca la un salon, eventual cauta unu' mai bunicel asa, nu unu' de la ...

Re: Partenerii/partenerele stiu ca aveti cont aici

din 31 oct 2010 19:59 de Randunik

stie :rolleyes:

Re: Re: Re: MUZICA INVECHITA SI DISTRUSA

din 31 oct 2010 19:56 de DRE

Nu chiar.Daca e manelist conteaza.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa iau postinor?

din 31 oct 2010 19:16 de suchi

nu va invatati deloc minte :` dak tot vreti sa vo trageti atata,luati anticonceptionale,nu va mai prostiti cu postinorul,k pastila aia e foarte puternica

din 31 oct 2010 19:09 de suchi

si ce te face sa crezi ca pe noi ne intereseaza ca tu lucrezi de 3 ani in photoshop si ca te joci cu ele,ca poza e facuta in mai si ca tu teai apucat de sala :` cum a zis Rolando,tu cred ca ai postat asta doar sati zica fetele ca vai doamne ai ...

Re: Re: Re: Re: Imi place o colega, dar sunt timid

din 31 oct 2010 19:01 de suchi

invito pe mess,se stie ca omul are mai mult tupeu cand e pe mess...

Re: Partenerii/partenerele stiu ca aveti cont aici

din 31 oct 2010 18:58 de antheos

pai daca tzii ascuns acest lucru,inseamna ca aveti o problema...

din 31 oct 2010 17:38 de Rolando

tu unde crezi? e bn daca esti priceput in photoshop,daca vreodata am nevoie pot apela la tn??

Re: Re: Re: Re: Re: Sa iau postinor?

din 31 oct 2010 17:25 de bufflo

Ultima data a fost un accident s-a spart prezervativul. Acum da, imi asum vina dar m-am simtit foarte rau dupa postinor si nu as mai vrea sa iau decat daca este neaparat necesar plus ca nu au trecut 6 luni de atunci. Off chiar nu stiu ce sa fac..

Re: Re: Re: Re: Sa iau postinor?

din 31 oct 2010 17:13 de ThT

Ai mai luat o data si tot nu te-ai invatat minte.:flowers: Ce sa-i faci,daca prezervativele s-au inventat degeaba...

Re: Re: MUZICA INVECHITA SI DISTRUSA

din 31 oct 2010 17:03 de Cocolinoo

Si yo ascult Rock [in proportie de 85% ,cam asa] :D ,da' nu sunt de ala "Dumniezau o suge" ,cu plete [am avut par mare,da' il spalam din 10 in 10 ore].Stai linistit,cat timp esti curat si mirosi bine e ok,chiar daca muzica e una dintre cele mai bune ...

Re: Re: Re: Imi place o colega, dar sunt timid...

din 31 oct 2010 16:54 de ThT

Daca esti timid o varianta mai buna ar fii sa incerci prima oara pe mess..sunt sanse mai putine sa o dai in bara.

Re: Re: Imi place o colega, dar sunt timid...

din 31 oct 2010 16:49 de Claudiu92

pai...cum sa va spun pana la urma m-am intalnit cu ea pe hol si i-am cerut idul de mes , am vorbit putin cu ea weekendul acesta acum ma intrebam cum ar fi mai bine sa o invit la un suc ceva... daca ar fi mai bine pe mes sau sa vorbesc cu ea la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 571 din 3731
«   1 ... 568   569   570   571   572   573   574 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare