Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sa-l iert sau nu? din 26 oct 2010 01:15 de ExoticDream
Si eu sunt de parere ca, daca ai discutat deja cu el la modul cel mai serios si lucrurile nu s-au schimbat nicicum, chiar daca vina este impartita, faptul ca voi nu v-ati iubit probabil niciodata plus faptul ca te-a inselat trebuie sa te faca sa ...
Re: Virgini inchipuiti din 26 oct 2010 00:58 de ExoticDream
Scuze ca vin cu o intrebare la intrebarea ta: de ce oare o fi necesar sa iti ascunzi virginitatea? Chiar atat de rusinoasa sa fie "boala" asta?!? E ca si cum te-ai duce la primul antrenament de fotbal din viata ta si ti-ar fi jena ca tu nu stii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C e mai important din 26 oct 2010 00:45 de ExoticDream
Daca iti mai insiri o data IDul si pentru penisul ala, s-ar putea sa nu se stie ce se va intampla, ti-am explicat ca nu e voie!
:D:D:D
Re: Re: Sa-l iert sau nu? din 26 oct 2010 00:40 de blue4ngel
banuies ca si pana acum ai incercat sa eviti certurile dintre voi si ai incercat sa vb u el, deoarece aceste lucruri nu-i face deloc bine fetitei
daca el nu vrea sa inteleaga si nu face nimic ptr a evita certurile eu zis ca ar fi mai bine atat ptr ...
Re: Sa-l iert sau nu? din 25 oct 2010 23:18 de Psyche
ideea era sa stai sa-l cunosti,sa-l inveti,atat pe el cat si "tabieturile" lui si mai ales,sa te gandesti bine inainte sa faci un copil.
un copil inseamna o responsabilitate enorma. etic,in momentul in care decizi sa ai un copil,faci un pact ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 oct 2010 23:07 de Rolando
sa spui chestia asta e o mare prostie.....eu zic ca daca un fotbalist e bun,pai e bun in orice conditie,nu conteaza cum il pune antrenorul .....
mie nu imi place niciunu dintre cei 2,si ma plictisesc cate comparatii am vazut intre ei ... pe toate ...
Re: Re: Re: Re: Somnambulism din 25 oct 2010 23:05 de Psyche
daca ai informatii mai furnizeaza-mi si mie. cu toate ca merge la medic,caut sa ma informez si eu despre situatie.
Re: Re: Re: Virgini inchipuiti din 25 oct 2010 23:03 de Psyche
nu-i nevoie sa se rupa nimic la nimeni.
e o chestie relativa si aici ai n cazuri expuse.
in cel mai bun caz o fata : se lubrifiaza foarte tare,nu are un himen si atunci la sfarsitul partidei o sa-ti zici doar ca a fost stramta si atat.
in cel ...
Re: De la iubit la amic (doare) din 25 oct 2010 21:46 de suchi
eu zic sa te impaci cu el,si dak tia zis k se duce la femei ptr o aventura,putea sa o zik doar ptr a te face pe tn geloasa,si ptr a te face sa vb despre acest subiect,avand in vedere k tu ai gresit prima data eu zic sai mai dai o sansa dak tot ...
Re: Sa-l iert sau nu? din 25 oct 2010 21:31 de suchi
pff,draga mea nas vrea sa fiu in locul tau,dar eu zic sa divortezi de el,ptr k tu ai 28 de ani,si pe langa fetita asta(sati traiasca) mai poti face ink unu sau 2 copii,si iti poti continua viata impreuna cu ea,ptr k nu esti batrana,k sa zici k nu ...
Re: Amanta....ceva placut sau nu ? din 25 oct 2010 21:06 de compot
Inceteaza in a fi o carpa.
Daca as fi in locul tau, cred c-as tipa intr-una ca prostia doare.
Re: Re: Re: Virgini inchipuiti din 25 oct 2010 20:58 de victoria_ok
Si la fete e o chestie mai mult psihica. Ca na... himenul se poate rupe si in urma unui accident. Sau ce sa mai zic de alea care au himenul intreg, dar fac sex oral sau anal?:`
Re: Sa-l iert sau nu? din 25 oct 2010 20:48 de compot
Discuta cu el, vezi de ce te inseala, poate tu esti problema. Daca tu nu-l iubesti, probabil el simte asta si probabil vrea sa fie iubit. Si daca divortezi, cum crezi ca-ti va fi? Unde o sa locuiesti? La 28 de ani sa locuiesti impreuna cu fetita ...
Re: Re: Virgini inchipuiti din 25 oct 2010 20:36 de axmu
eu ce am mai citit am inteles ca in cazul baietilor nu e neaparat nevoie sa se intample ceva anume, sa se rupa ceva, pe cand la fete se rupe himenul...deci la baieti e mai mult o chestie psihica daca sunt sau nu virgini ? am spus bine ???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cos din 25 oct 2010 18:51 de ThT
Daca tie ti-a mers cu un tratament nu inseamna ca tuturor le va merge.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri. din 25 oct 2010 18:29 de GentleMan44
Salut tuturor! Am 16 ani si m-am chinuit timp de aproape 3 ani cu cosurile...pana cand mi-am luat inima in piept si am convins-o pe mama sa-mi plateasca tratamente si consultatii profesionale, in valoare de aproape 150 euro.
Am incercat si cu ...
Re: Sa-l iert sau nu? din 25 oct 2010 18:26 de simosimina
pfff nici nu vreau sa mi imaginez ce lupta se da in sufletul tau.
Dupa cum ai spus ii vrei binele fetitei...ca sa ii fie bine voi 2 nu trebuie sa va mai certati (ceea ce este practic imposibil dat fiind faptul ca el te inseala).
Eu sunt de ...
Re: Virgini inchipuiti din 25 oct 2010 18:21 de simosimina
depinde de persoana in sine...
daca esti experimentat/a iti dai seama...
Re: Re: Re: Masturbarea si insomniile? din 25 oct 2010 18:19 de simosimina
sunt absolut convinsa ca nu va putea sa se abtina, deoarece este "dependent" de masturbare...macar sa incerce sa o faca mai rar...insa nu cred ca va putea sa "se lase" de tot...sincer
Re: Re: Re: Re: Virgini inchipuiti din 25 oct 2010 17:57 de ursaru
Da,dar un baiat virgin poate ascunde asta spunand ca a avut o prestatie mai slaba sau nu a mai facut sex de mult.Sunt multe minciunele,depinde de om ;))
Pagina 581 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |