Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: buna ziua

din 26 oct 2010 23:52 de Psyche

ce prostie,sincer. nu sustin sexul timpuriu,dar ce spui e unul dintre cele mai retarde lucruri pe care le-am auzit. sa inteleg ca odata ce ai implinit 18 ani,te simti mai matura emotional si mai pregatita pentru pasul ala? e musai sa treaca ...

Pojghita de piele uscata ?!?!

din 26 oct 2010 23:42 de vladbodan

Salut dragilor :) Am si eu o mica problema care sunt mai mult ca sigur ca nu e vorba de ceva boala fiindca ... nu exista asa ceva din cate cunosc eu dar fie... In urma cam cu aproximativ o saptamana am avut contact sexual neprotejat cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 oct 2010 22:09 de axmu

ok, daca apar noutati si merita spuse, vi le transmit. topicul ramane deschis ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarz

din 26 oct 2010 20:53 de sorinuxa

Mi-a venit azi .Probabil am fost foarte stresata si daia:D o sa fac un consult dupa ce mi se termina menstruatia:flowers:

din 26 oct 2010 20:33 de DRE

Atunci de ce iti faci griji ca vor face misto de tine?Poate pentru ca tu esti printre cei considerati "fraieri" nu? Trebuie sa stii cum sa faci fata mistourilor...vei avea foarte mult de pierdut in viata daca mereu te vei gandi la ce vor spune ...

Re: Re: Un sfat pls

din 26 oct 2010 19:50 de Leroy

Zic ca ar fi cel mai bine sa te bagi in seama sa ceri un numar de telefon, la telefon decurge altfel treaba, si sigur te place daca ti-a zis asta, doar ca are mai mult curaj decat tine, oricum, asa e la inceput...:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: buna ziua

din 26 oct 2010 19:47 de Leroy

Corect... Oricum e gresita ideea ca dupa 10 zile de intarziere esti insarcinata, poate sa-ti intarzie si 20 de zile si sa nu fii insarcinata, se poate datora unei raceli, unei disfunctii... Oricum, daca a intarziat 6 zile e o problema, fie ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 26 oct 2010 18:38 de baby

http://www.youtube.com/watch?v=TR3Vdo5etCQ Bun...N-am crezt ca o sa petrec atatea nopti cu o persoana. Si mai urmeaza una. Si-mi place prea mult. Ma tine in brate, ma incalzeste ,imi zice "noapte buna iubire" si "buna dimineata iubire" ...

Re: Un sfat pls

din 26 oct 2010 18:13 de Randunik

cel mai bine ar fii sa faci u primul pas,du-te la ea cu zambetul pe buze:rolleyes: poti incepe cu niste subiecte de scoala, ce note a luat,daca ar vrea sa mergeti la un suc dupa scoala....nu lasa timpul sa treaca pt ca s-ar putea sa te trezesti ...

din 26 oct 2010 18:07 de ursaru

Sper sa plece la o echipa buna Motanu`.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: buna ziua

din 26 oct 2010 18:01 de ThT

Daca exista un alt raspuns ti-l ofeream.:ok: Nu te-am luat la misto,ti-am spus ca e aiurea intrebarea,ca nu are raspuns.:lol: De alea saracele care au ciclu si au si sarcina ce mai zici?:lol:

din 26 oct 2010 16:12 de compot

Jucatorul trebuie sa indeplineasca sarcinile pe care antrenorul i le da. La Mondial, Cristiano nu a jucat liber cum il lasau: Alex Ferguson, Manuel Pellegrini si Jose Mourinho. Si apropo, unul singur contra 11 nu o sa faca niciodata ...

Re: Re: Sa-l iert sau nu?

din 26 oct 2010 14:48 de Leroy

Daca era sa fii inaintata in varsta iti ziceam sa treci cu vederea, sa ai grija de educatia fiicei si sa nu iti pui baza in sot. Acum situatia se schimba avand in vedere ca esti atat de tanara, daca ai sprijinul familiei zic sa nu eziti, nu e ...

Re: Re: Masturbarea si insomniile?

din 26 oct 2010 14:35 de Leroy

Nu vad nici cea mai mica problema in ce relatezi tu. Sunt doar "ocupatiile" varstei... Cred ca asa eram si eu la 16 ani :lol: ma masturbam aproape la fel de des dar insomnii nu aveam :ermm: Cred ca ar trebui sa iti cauti o ocupatie, sa faci un ...

din 26 oct 2010 05:00 de ursaru

Un jucator e bun in orice conditii...sa o crezi tu pe asta!Am mai vazut jucatori distrusi de antrenori pentru ca i-au pus sa joace pe posturi pe care nu dadeau randament;)

Integra-m-as integra, dar nu pot in lumea rea!

din 26 oct 2010 02:14 de ExoticDream

Cand visele se frang in zgomotoase cascade, cand idealurile aluneca in neant, palmuind din al lor zbor negativ sarmana gravitatie, cand castelele cladite in timp, caramida cu caramida, se naruie precum cele de nisip, la primul val venind din zari mai ...

Re: Sa-l iert sau nu?

din 26 oct 2010 01:43 de Bozgoru

n-are sens sa mai continui...e normal sa-ti iubesti fetita..esti mama...dar.. sa-ti dai cu sutu la viata doar ca pentru un copil sa aiba langa el.. ambii parinti.. din care unu dintre ei e un cretin infect... nu are rost...

Re: Masturbarea si insomniile?

din 26 oct 2010 01:37 de Bozgoru

nu-ti dauneaza decat daca iti duci imaginatia prea departe...( adica daca tu mereu iti vei imagina super bunaciuni cand te masturbezi.... iar prima ta iubita va fi nasolutza.. iti va fii cam greu sa ti-i se mai scoale).... insomniile n-au nici o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Somnambulism

din 26 oct 2010 01:31 de Bozgoru

n-am informatii directe.. dar cautasem intr-o perioada mult pe net.. despre un caz care il vazusem pe national geografic cu un somnambul care a condus 25 km... si si-a omorat socrii cu toporul.. s-a intors in masina a condus pana acasa .. s-a dat ...

Daca va plac filmele rusesti, haideti la festival!

din 26 oct 2010 01:21 de ExoticDream

[b]Festivalul Filmului Rus la Bucureşti[/b] Cinema Studio şi Cinemateca Eforie găzduiesc, în perioada 22-28 octombrie, prima ediţie a Festivalului Filmului Rus. Sursa: ICR (Institutul Cultural Român )în parteneriat cu Arhiva Naţională ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 580 din 3731
«   1 ... 577   578   579   580   581   582   583 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare