Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bu

din 27 oct 2010 13:26 de oanaaa

sunt tot eu...:D ink nu mi-a venit.nush ce sa zic.dar atata timp kt m mai doare din cand in cand,poate imi vine.daca nu,sambta imi fac un test.va anunt:ok:

Re: Virgini inchipuiti

din 27 oct 2010 13:09 de Machiavelli

asta e o intrebare gen gaina-ou,care a fost prima pe aceasta lume??? Cui ii este mai usor?Alui mai idiot chiar daca e vorba de o crapatura sau vreun coca :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: buna z

din 27 oct 2010 12:41 de suchi

nu mi se pare deloc o prostie,in caz ca se intampla ceva cu ea in urma actului sexual si trebuie sa mearga la doctor,obligatriul trebuie cu un parinte,si daca masa nu stie ca fiicasa sia traso cu Gheorghe,iti dai seama ce iese.Poate ca dupa 18 ...

Re: Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea?

din 27 oct 2010 12:25 de claudiuu

Adevarul este ca eu mis foarte, foarte, foarte prost. Azi la scoala tot se uita la mine si eu nu am vrut sa ma duc la ea...asta da dovata de o prostime rara...Cand am vrut sa vorbesc cu ea la final mio intors spatele...Daca e adv ce ati zis mai sus, ...

Re: Re: Re: nu pot sa uit!

din 27 oct 2010 11:37 de wizal

exact ca exoticdream gandesc si eu...se pare ca el a inteles cel mai bine ce nu imi iese mie deloc din cap.

Re: Putin ajutor va rog! Iubesc o fata

din 27 oct 2010 05:41 de Bozgoru

pai doar vorbiti zilnic... pe mess etc.. sms.. intreab-o de ce te evita..

Re: Re: Nu ma excit..

din 27 oct 2010 05:36 de Bozgoru

nu ! el zice ca o are batz... deci daca o are batz nu insemana ca ea nu-l excita... daca o avea bleaga nu-l excita..

Re: Pojghita de piele uscata ?!?!

din 27 oct 2010 05:34 de Bozgoru

da-te cu crema hidratanta.. de care o fi ea... . nu e nici o boala..e normal dela un "frecus" mai indelungat... a mai fost cineva cu aceeasi problema ca a ta acu vreo saptamana..

Re: Re: nu pot sa uit!

din 27 oct 2010 02:32 de ExoticDream

Adica daca peste 3 minute citesc ceva sau vad un film si imi pun intrebarea cum o fi pozitia X, inseamna ca brusc ies din casa si caut pe cineva sa-mi satisfac curiozitatea si pofta sexuala?!? O fi evoluat lumea, dar nu cred ca asta este o ...

Re: Re: nu pot sa uit!

din 27 oct 2010 02:24 de ExoticDream

Eu il inteleg. Aici nu e vorba de faptul ca ea a avut o relatie inainte si ca, natural, a facut si sex/dragoste pe-acolo, cu asta te impaci la un moment dat, se cheama gelozie retroactiva, insa atat timp cat nu suntem construiti (cel putin asa se ...

Re: Re: Re: Sa-l iert sau nu?

din 27 oct 2010 02:11 de ExoticDream

Un om care iti spune asa ceva nu numai ca nu te iubeste, insa n-are nici pic de respect pentru tine, macar ca mama a copilului vostru si ca om, daca nu mai mult. Nu ai ce cauta in vecinatatea lui, eu una nu as suporta nici macar sa-l mai vad pe o ...

Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea?

din 27 oct 2010 02:01 de ExoticDream

Ce vrei mai mult? Cu replica asta, ea ti-a ridicat mingea la fileu, a luat initiativa, acum totul depinde de tine. Daca nu este genul de fata careia ii place sa aiba baietii la picioare, se prea poate ca si ea sa te placa si, vazandu-te mai ...

Re: Re: Re: Virgini inchipuiti

din 27 oct 2010 01:49 de ExoticDream

Aiureli! La ce ajuta minciuna in cazul asta? Dimpotriva, lucrurile pot iesi urat daca iti induci in eroare "adversarul". Sexul trebuie sa fie o chestie in care sa te simti eliberat de tot si toate, ori daca ai pe sufletel o problema, o parte din ...

Re: nu pot sa uit!

din 27 oct 2010 01:15 de compot

Desparte-te de ea. La 22 de ani, daca vrei o virgina, gasesti ceva pe la 11-12 ani, dar foarte greu, si stiu sigur ca n-o sa-ti convina. Ideal ar fi sa o intelegi, sa treci peste ca nu e nimi grav si sa ai grija ca pe viitor, cat timp este cu ...

Putin ajutor va rog,iubesc o fata

din 27 oct 2010 01:08 de Drifter91

Salutare la toti. Am si eu o problema :).Am mai trecut prin dragoste,dar acum e ceva mai serios sa zic asa.Am intalnit o fata acum cateva luni si a inceput sa imi placa,dar nu exagerat.Atunci din cauza unor discutii ne'am certat.Acum 2 luni a ...

Re: nu pot sa uit!

din 27 oct 2010 00:14 de Psyche

of .. deobicei iti complica altii destul existenta ca sa ti-o mai complici si tu cu ganduri aiurea. deschideti capsorul si priveste larg. nu a facut nimic rau. era dreptul ei natural sa-si satisfaca curiozitatile si poftele sexuale. si lucrul ...

Re: Pojghita de piele uscata ?!?!

din 27 oct 2010 00:05 de Psyche

ideea e ca sunt putine sanse sa gasesti pe cineva intelept care sa fie si in tema. consulta-te cu ai tai de aproape ce au cunostiinte in domeniul medicinei.

Re: Re: Nu ma excit..

din 27 oct 2010 00:03 de Andreyos

eu ma gandeam poate este din cauza la prezervativ sau nuj.. :| la contactul sexual propiu simt placere..dar nu ma excit atat de tare incat sa'mi dau drumu :|

Re: problema..

din 27 oct 2010 00:01 de Psyche

lichidul poate sa fie prea bine vaginal. nu ai de ce sa te temi. prezervativul e prezervativ daca nu se rupe.indiferent ca ejaculezi sau nu inauntru.il porti,iti poarta de grija.

Re: Nu ma excit..

din 27 oct 2010 00:00 de Psyche

degeaba tii la ea daca nu-ti place pasarica ei. e simplu,in mod normal trebuie sa simti placere la contactul sexual propriu zis. sunteti incompatibili.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 579 din 3731
«   1 ... 576   577   578   579   580   581   582 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare