Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Vreau sa ma indragostesc din 28 oct 2010 01:05 de ExoticDream
.... apoi pleaca, la fel de neasteptat pe cat a venit.... What goes up must go down, ceva in genul asta.... iar in between noi, muritorii, incercam sa ne iluzionam ca noua nu ni se poate intampla asa ceva. Se cheama crampeiul nostru de ...
Re: Re: Re: nu pot sa uit! din 28 oct 2010 00:39 de Psyche
credeti-ma ca pe masura ce traiesc experiente irepetabile,imi dau seama cat de mici suntem oamenii si ce mare e lumea. acolo departe e o lume pe care putini or sa o cunoasca vreodata. multi nu se sinchisesc nici sa calatoreasca in ...
Re: Re: Re: Nu ma excit.. din 28 oct 2010 00:26 de Leroy
Acelasi lucru mi se intamplase si mie cu o mai veche cucerire :lol: Rau de tot e cand se intampla asa, nu prea ai ce face, ori te tine muuuuult si te termini in final, ori cedezi, ti se taie cheful pentru ca ai dat la rame prea mult...
E foarte ...
Re: Re: Re: Prezervativ spart.... din 28 oct 2010 00:24 de Leroy
Ciclul te minte insa testul de sarcina rareori, aproape niciodata daca este folosit cum trebuie...
Mai ai rabdare...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bu din 28 oct 2010 00:21 de Leroy
Eh, aici e parerea fiecaruia, si eu indemn contactul sexual peste 18 ani, pentru ca fiecaruia ni s-a intamplat la timpul nostru sa fim luati de val mai mult sau mai putin si sa fim expusi unor riscuri, iar tu daca ai avea 18 ani si ai ramane ...
Re: Re: Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea? din 28 oct 2010 00:16 de Leroy
Ar aprecia enorm sa vada ca tot incerci sa o abordezi, chiar daca te refuza si a 2-a oara si a 3-a oara chiar...
Chestia cu emotiile e mai nasoala, chiar daca ti-am spune sa le lasi deoparte tot cum stii tu o sa faci, deci gandeste-te cum sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 oct 2010 00:09 de Leroy
ups, tarzie ora cea la care am postat, se scrie de fapt "cereti-va"... scuzeeee...
Pai la Bucuresti as putea ajunge intr-un weekend daca s-ar pune cineva de acord :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: buna z din 27 oct 2010 23:59 de sorinuxa
Eu nu m-am referit strict la trecerea zilei mele de nastere in care voi face 18 ani si gata ma pun pe sex:)))!Eu m-am referit ca atunci cand voi fi majora voi putea lua si acc si voi fi mult mai sigura :flowers:
Re: Re: de ce ne schimbam at cand avem o relatie? din 27 oct 2010 23:02 de ubyalex
pai prietenele mele au si ele relatii serioase...dar diferite...adica una are 2 ani jumatate cu prietenul ei dar un sfert din relatie el a fost plecat in strainatate,acest lucru nedandu-le posibilitate sa se cunoasca destul de bine.....una are ...
Re: de ce ne schimbam at cand avem o relatie? din 27 oct 2010 22:22 de Alexutssa
Majoritatea persoanelor se schimba atunci cand au o relatie . Unele in bine,altele in rau . In cazul tau consider ca prietenul tau te-a ajutat , te-a schimbat intr-o fata mai "cuminte" . Prietenele tale despre care spui sunt implicate in relatii ...
De ce ne schimbam cand avem o relatie? din 27 oct 2010 21:56 de ubyalex
Inainte sa fiu cu prietenul meu meu....ieseam cu fetele non-stop...mergeam in cluburi.....ne distram,beam impreuna....acu de cand sunt cu prietenul meu mi-am schimbat radical parerile.....adica nu-mi mai place sa ies in cluburi.....acum nu mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Putin ajutor va rog,iubesc din 27 oct 2010 21:48 de Drifter91
Asa e,dar dupa ce i'am zis ca nu se supara fetele a zis ca e iesita deja cu ele..si e adevarat,e naiva,foarte naiva ;)).Ea acusi implineste 17 ani,eu am 19.Daca nu te deranjez prea tare imi poti da un id pe pm sa iti mai adresez cateva intrebari?As ...
Re: Re: Re: Re: Re: Putin ajutor va rog,iubesc o f din 27 oct 2010 21:01 de Alexutssa
Nu mi se pare normal sa puna fetele pe primul plan . OK , orice om are nevoie de prieteni , simte nevoia sa se recreeze iesind la o cafea cu o prietena/un prieten,sa vorbeasca . Dar asta nu inseamna ca trebuie sa evite relatiile . Nu spun sa o ...
Re: Pojghita de piele uscata ?!?! din 27 oct 2010 20:47 de victoria_ok
Odata ce zici ca dupa dus e totul normal, iar dupa 2 ore iarasi e aceeasi problema, cred eu ca e o deshidratare. Da-te cu crema, si posibil va reveni la normal.
Re: Capatul vaginului sau himenul?!? din 27 oct 2010 20:36 de victoria_ok
Himenul e chiar la intrarea in vagin. Iar ceea ce simti tu mai adanc e colul uterin.
Re: Nu pot sa uit! din 27 oct 2010 18:46 de Bozgoru
faci ce vrei... adica eu nu sunt in masura.. si zic ca nimeni nu e in masura sa-ti dea un sfat in cazul asta pentru ca e complicat... si pentru tine clar este foarte obositor psihic... si eu daca as fi in locul tau.. m-as gandi incontinuu si as ...
Re: Re: Re: Re: Putin ajutor va rog,iubesc o fata din 27 oct 2010 16:55 de Drifter91
Multumesc pentru raspuns :D.M'am gandit ca sunt scuze,din cauza ca se lasa mai greu,sau ca ii e mai timida de fel.Dupa cum am vazut'o eu,stie de ce am de gand sa fac,dar are un sentiment de frica,cel putin asa am vazut eu.Am mai intrebat'o dar mi'a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HIMEN ? din 27 oct 2010 16:18 de ThT
Kaya daca te crezi perfect de ce nu i-ai raspuns tu?saraca fata s-a saturat sa-i tot scrie raspunsul.A scris 3 post-uri cu aceeasi idee.Daca esti orb nu e vina noastra.Nu cred ca e nimeni cu rabdare de fier pe planeta asta.Unii vorbim urat pentru ...
Re: Re: Re: Putin ajutor va rog,iubesc o fata din 27 oct 2010 15:41 de Alexutssa
Astea sunt scuzeee . Sau poate isi adora atat de mult prietenele incat nu e dispusa sa se implice intr-o relatie de teama ca se va indeparta de acestea :blink:. Nu stiu , poate chiar e atrasa de tine . Dar daca ar fi fost asa ar fi iesit cu tine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HIMEN ? din 27 oct 2010 15:17 de kaya47
raspunsuri buruienoase, de ghetou direct dintr-un butoi cu varza murata! am mai vazut jigniri din din partea unor membrii gen esti retardat, etc. si luat la misto adresate total aiurea si nefondat. nu mai aveti pic de decenta, v-ati saturat de ...
Pagina 578 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
67 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |