Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: De ce nu vrea sa vorbeasca cu mine? din 16 oct 2010 14:37 de Psyche
eu sa fiu el .. nu te-as lua in calcul nici ca si companie. usurel,nu asta e cel mai potrivit fel sa cuceresti un barbat.
sa fiu domnul in cauza mi-as zice "daca acum ma persecuta asa,nu vreau sa-mi imaginez ce o sa se intample daca ii mai dau ...
Re: Re: Re: Sex nebun din 16 oct 2010 14:34 de Psyche
femeile nu sunt usor de inteles nici pentru ele insele. orgasmul are diferite intensitati si forme in functie de :
-partea pe care o stimulezi ca sa ii declansezi orgasmul- e mult mai greu pentru a ta sa aiba un orgasm numai prin ...
Re: De ce nu vrea sa vorbeasca cu mine? din 16 oct 2010 13:26 de Rolando
ce probleme existentiale au unii(!) ....am mai citit unele topicuri deschise de tine si mi s-au parut cam aiurea intrebarile pe care le puneai :-`
De ce nu vrea sa vorbeasca cu mine? din 16 oct 2010 13:18 de Loredanna
Asta vara eram indragostita de un baiat,am facut rost de nr lui dar nu indrazneam sa-l sun,acum o saptamana mi-am adus aminte de el si l-am sunat dar nu mi-a raspuns,i-am
trimis mesaje,cu subiecte de genul: ce mai face,daca ar vrea sa ne vedem,dar ...
Partenerii/partenerele stiu ca aveti cont aici? din 16 oct 2010 13:15 de Rolando
Am si eu o intrebare pentru membrii acestui forum,partenerii sau partenerele voastre stiu ca voi aveti cont aici? Daca nu,de ce tineti ascuns acest lucru? :ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2010 13:10 de Rolando
te referi la jucatorul lui fc porto? :D daca da, nu are legatura cu el :D ...cand eram mai mic si jucam fotbal cu cei mari imi ziceau ca seman cu Rolando Fonseca :D de aici mi-a venit idea acestui nick+ ca imi place cum suna :rolleyes:
PS: si mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romani din 16 oct 2010 12:36 de Psyche
nu e imposibil sa te retragi dintr-o relatie asa,deci nu asta am vrut sa sugerez. doar ca e foarte greu. mai greu decat daca ai scoate alea 99999 de capuse cu cap cu tot!
Re: 10 conceptii gresite despre sex ! din 16 oct 2010 12:32 de Psyche
:.:.:.
Re: Ce ati face daca...i-ati mai da o sansa sau nu din 16 oct 2010 12:17 de ella0790
ar fi bn sa vb deschis cu ea
Re: Re: Scuze pentru un barbat care isi loveste pa din 16 oct 2010 12:06 de ella0790
nu e bn ce ai facut dar e important ca ti-ai dat seama ca ai gresit
Re: Re: Relatie cu un barbat insurat!!! din 16 oct 2010 11:56 de ella0790
femeile astea care fac asa ceva sunt nebune(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral in anus din 16 oct 2010 10:33 de Rolando
mda interesant .....tu crezi tot ce citesti pe net?? si articolul asta mai mult ca sigur l-ai luat de pe sexgen :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2010 10:06 de antheos
ok,aici ai dreptate,aici am gresit,nu trebuie sa judec pe nimeni,acest forum este pt.a-si posta fiecare opiniile lui..
daca altcineva are o alta conceptie despre viata si despre modul de a o trai,trebuie respectat acest lucru
m-am atacat pt.ca am ...
10 conceptii gresite despre sex ! din 16 oct 2010 07:23 de roza01
1. O femeie nu poate ramane insarcinata in timpul menstruatiei
In principiu, partenera ta ar putea ramane insarcinata doar intr-o singura zi a lunii. Dar, pentru ca spermatozoizii traiesc pana la cinci zile, nu exista nici o garantie. Asadar se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral in anus din 16 oct 2010 07:14 de roza01
Chiar daca aceasta practica sexuala a fost insotita de multe tabuuri in trecut, sexualitate a progresat, iar acum scoate in evidenta avantajale anilingusului.Cand iti explorezi viata sexuala, de multe ori poti descoperi ca stimularea si actul sexual ...
Re: Re: Singuratic din 15 oct 2010 22:32 de AaLlEeXx
.
Are mare dreptate! ...adica, nu trebuie sa iei un refuz, ca un 'nu' total! Si e mai bine, sa incerci , sa iesi intr-un club ceva, vezi si tu, pe unde se duc mai multe mai multe fete, imprieteneste-te cu ele, ofera-le un suc, ...nr de tel, si ...
Re: Re: Sex Oral in anus din 15 oct 2010 20:59 de Rolando
e ceva la moda si in cativa ani cred ca va fi la fel de popular ca sexul oral ....decja castiga teren aceasta practica :D
Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral in anus din 15 oct 2010 20:58 de Psyche
din punct de vedere financiar ii vezi mai nefericiti acum. dar colectivizarea mi se pare o mare porcarie. din cele trei curente existente inainte de comunism,trebuia sa se mearga pe taranism,care era mijlocul dintre traditionalism si ...
Re: Re: Re: Sex Oral in anus din 15 oct 2010 20:18 de Psyche
mie nu mi se pare ceva bolnav. daca e sa o iei firesc,putem face ce vrem cu corpurile noastre. suntem doar materie si atat.
eu sustin orice practici sexuale care practicate,ofera placere unuia sau celuilalt. daca unul dintre ei are chef de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 oct 2010 19:28 de simosimina
frustrat esti tu...nu poti gandi in locul meu sau al lui sau al oricarei terte persoane.
Tu esti obisnuit asa, noi altfel.
Nu judeca...pentru ca asa te poate judeca si pe tine oricine si nu cred ca te-ai simti bine.
Cum am mai spus, fiecare ...
Pagina 591 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |